[quote=Mykole,2006 11 27, 13:01]Apsvieskit, jei kas atsimenat, sia tema pradejo Boruzka, taip optimistiskai nusiteikusi, o ji jau seniai islaikiusi, is kelinto karto?
O tau vikuxe, siaip kada laikyti? Kodel nebandai laiko pagaudyti internetu anksciau?
[/quote]
As uzsiregistravusi gruodzio 7 d. dabar. Bandau pagaudyt anksciau, bet jei atsilaisvina kas, tai man netinkamau laiku. Turiu butinai issilaikyt kuo greiciau, nes prasideda sesija, tai tada visai laiko nebeturesiu
Papildyta:
Gaila, kad siandien, kai Alleksandra atlaisvino vieta rytojui, buvau universitete
[/quote]
[/quote]
O siaip as jau turejau 15 pravaziavimu. Rytoj dar viena uzsisakiusi esu (nes nenoriu iki egzo per daug atitrukt nuo vairavimo) ir prasysiu instruktoriaus turbut egzamino diena. Dar visai neseniai labai nepasitikejau savimi, bijojau bandyt, nes gatveje pasimetu kartais ir kol susigaudau (pvz. kai reikia is salutinio isiliet i dideli masinu srauta pagrindiniu keliu). Taip ir egzamina gal 3 kartus atkeliau

bet kai paskaiciau cia kai kuriu padrasinimus, pagalvojau,kad gal verciau viena karta pabandyt ten, nei i tuos papildomus pinigus kisti...Tai va taip pas mane yra