Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Nataliukė @ 2006 11 27, 15:44)
Sveikos, *****, jūsų paskaičius sau baimę įsivaryti galima. Nžn kodėl, bet visai ne bijau, nei važiuoti, nei egzo, nei šviesoforų... Gal regitra man nulaužis mano pasitikėjimo ragus, bet kol nenulaužė pasitikiu visu 100 proc. Manau, kad vairuoju ne blogai, kažkaip ramiakas, kt triačiadienį egzas, žiūrėsim, kaip ten ?

Laba 4u.gif
Ir teisingai, nėr čia ko... pačiom bijot ir kitas gąsdint mirksiukas.gif
Viskas ten gerai jum bus thumbup.gif

Sėkmės tą trečiadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, ir man toks didelis senukas deste, man jis irgi patiko, taip konkreciai ir aiskiai viska isdeste. O kodel ingulia is 5 karto tik islaikei? Ar aiksteleje buvo problema ar gatveje? Ir idomu del kokiu klaidu pramesdavo? Ar nepasitaike ant to pacio egzaminatoriaus pakliuti, ir is vis kaip manai jie zino kelinta karta zmogus laiko?
Atsakyti
[quote=Mykole,2006 11 27, 13:01]Apsvieskit, jei kas atsimenat, sia tema pradejo Boruzka, taip optimistiskai nusiteikusi, o ji jau seniai islaikiusi, is kelinto karto?
O tau vikuxe, siaip kada laikyti? Kodel nebandai laiko pagaudyti internetu anksciau?
[/quote]

As uzsiregistravusi gruodzio 7 d. dabar. Bandau pagaudyt anksciau, bet jei atsilaisvina kas, tai man netinkamau laiku. Turiu butinai issilaikyt kuo greiciau, nes prasideda sesija, tai tada visai laiko nebeturesiu unsure.gif
Papildyta:
Gaila, kad siandien, kai Alleksandra atlaisvino vieta rytojui, buvau universitete  wub.gif
[/quote]
[/quote]

O siaip as jau turejau 15 pravaziavimu. Rytoj dar viena uzsisakiusi esu (nes nenoriu iki egzo per daug atitrukt nuo vairavimo) ir prasysiu instruktoriaus turbut egzamino diena. Dar visai neseniai labai nepasitikejau savimi, bijojau bandyt, nes gatveje pasimetu kartais ir kol susigaudau (pvz. kai reikia is salutinio isiliet i dideli masinu srauta pagrindiniu keliu). Taip ir egzamina gal 3 kartus atkeliau blush2.gif lotuliukas.gif bet kai paskaiciau cia kai kuriu padrasinimus, pagalvojau,kad gal verciau viena karta pabandyt ten, nei i tuos papildomus pinigus kisti...Tai va taip pas mane yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuxe: 27 lapkričio 2006 - 17:27
O išlaikiau, tai gėda prisipažinti, iš 5 karto  blush2.gif  blush2.gif

O man tai toks žavėjimasis.. Nu. Iš 5 karto. Reiškia arba žmogus padarė didelę pažangą ir pats išsilaikė, arba dar sunkesnį dalyką padarė - perlipo per save, sutvarkė stresus visus.. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Nelaikysiu ryt, verysad.gif atsirado neatideliotinu reikalu. Uzsirasiau 12.07 vakare. Siandien vaziavau papildoma pamoka aiksteleje, leido vaziuoti vienai - tai pries islipant instruktoriaus paklausiau " uz masinos remota mokesit jus, ar as?" Bet kokia patenkinta buvau, nors dar netiksliai atlieku pratimus.
Atsakyti
Sveikutes,

prisijungiu ir as prie Jusu 4u.gif
labai smagu, kad galima pasidalinti savo isgyvenimais, nes kartais atrodo, kad viena esi su savo baimem...
Zodziu, ir as bandau ismokt vairuoti. Jau igyjau siokios tokios patirties, bet iki GERAI dar toli.
Gal kuri galetumet imesti KET testa kristuliux@gmail.com. Buciau labai dekinga, nes namie daugiau laiko galima skirti mokymuisi.
Atsakyti
KRISTINA - Gaudyk testa mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galima ir man TESTA ax.gif i angelikasolod@mail.ru
Atsakyti
Deje, nieko negavau verysad.gif
Atsakyti
Labas.
Siandien islaikiau teorija thumbup.gif Dabar laukia vairavimo egzaminas. Tik pirma reik ismokt vaziuot laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Aš išsilaikiau teises prie 7 metus, bet važinėti tik dabar po truputuką pradedu. GAl galite kuri atsiųsti KET? noriu pasikartoti taisykles ax.gif
ramunem@yahoo.com
Atsakyti
Sveikinu, domena. 4u.gif

Bet juk šiandien pas mus daugiau kas laiko, nagi pasakojamės bigsmile.gif
Atsakyti