Ingulia, o tu pas koki instruktoriu vazinejai, pas Zenona ar pas kita senesni?
Is kelinto karto islaikei, ar patiko mokyla?
Aleksandra, as tavo vietoj vis tiek pabandyciau laikyti, del dvieju priezasciu.1. Gal isklaikysi (antra karta as 100 proc jauciau, kad neislaikysiu, net galvojau ar koja galesiu pajudinti- bet islaikiau), antra, nepabandziu realiai regortos masinu ir salygu, net nezinosi kuria kryptimi tolaiu dirbti, tikrai ten kazkaip viskas kitaip...
83 litai, ne kazkoks kapitalas, pabandyk.
Is kelinto karto islaikei, ar patiko mokyla?
Aleksandra, as tavo vietoj vis tiek pabandyciau laikyti, del dvieju priezasciu.1. Gal isklaikysi (antra karta as 100 proc jauciau, kad neislaikysiu, net galvojau ar koja galesiu pajudinti- bet islaikiau), antra, nepabandziu realiai regortos masinu ir salygu, net nezinosi kuria kryptimi tolaiu dirbti, tikrai ten kazkaip viskas kitaip...
QUOTE(Mykole @ 2006 11 27, 10:09)
bet as vaziuoju tragiskai
Ka reiskia tragiskai, parasyk, kokias klaidas darai dazniausiai, ivertinsim
Siaip noreciau duoti patarima visoms del estakados, zinau, kad mums tai yra pats lengviausiai pratimas, bet ten regitroje ant estakados visi zveriskai gesta...Tuomet kaltina, kad masinis blogos, arba, kad is baimes mokinys ne gaza o stabdi spaudzia, arba is vis, kad instruktoriai uzsodina paspausdami stabdi
, nieko panasuas, tik biski kitaip reikia ten vaziuoti, nei su musu apdilusiom instruktoriu masinom, norsir naujom
Esme, kai jau pradeda masina kabinti, tuomet sankaba ir reikia laikyti tokiOje pozicijoje kol uzvaziuoja, ( ne po biski atleidineti ir ne atleisti kai jau masina juda i prieki) LAIKYTI SANKABA TOJE POZICIJOJE IKI KOL MASINA UZVAZIUOJA I KALNA !!!
tIKRAI NET GAZO NEREIKIA, AS BUVAU NUSTEBINTA
Siaip noreciau duoti patarima visoms del estakados, zinau, kad mums tai yra pats lengviausiai pratimas, bet ten regitroje ant estakados visi zveriskai gesta...Tuomet kaltina, kad masinis blogos, arba, kad is baimes mokinys ne gaza o stabdi spaudzia, arba is vis, kad instruktoriai uzsodina paspausdami stabdi
Esme, kai jau pradeda masina kabinti, tuomet sankaba ir reikia laikyti tokiOje pozicijoje kol uzvaziuoja, ( ne po biski atleidineti ir ne atleisti kai jau masina juda i prieki) LAIKYTI SANKABA TOJE POZICIJOJE IKI KOL MASINA UZVAZIUOJA I KALNA !!!
tIKRAI NET GAZO NEREIKIA, AS BUVAU NUSTEBINTA
QUOTE(alleksandra @ 2006 11 27, 09:02)
Man ryt irgi turetu buti laikymas
bet manau neeisiu
Gal kam reikia rytoj laisvos vietos laikyti? 14 val?
Alleksandra, as manau tu paklausyk Mykoles patarimo - ji labai teisingai sako - 83lt bent jau uz realu patyrima kaip ten viskas, o be to, gal tikrai pavyks (pvz. paklius cia minetas angeliskas egzaminuotojas Gintaras
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 27, 13:12)
Alleksandra, as manau tu paklausyk Mykoles patarimo - ji labai teisingai sako - 83lt bent jau uz realu patyrima kaip ten viskas, o be to, gal tikrai pavyks (pvz. paklius cia minetas angeliskas egzaminuotojas Gintaras
). O uz papildomas gali moket ir moket - bet vistiek nebusi garantuota. Zinok, as ne karta jau atidejau egzamina su ta mintim, ir va velkuosi taip...Dabar jau laukiu savo dienos. As tikrai mielai tavo vietoj eiciau pabandyt rytoj, tai jei tu nepersigalvosi, pranesk
Bet tu gerai pagalvok 
Bandau prisiskambinti i regitra, pakeisti laikymo data... nes atrodo su instruktore sutariau
QUOTE(Mykole @ 2006 11 27, 14:48)
O kam skambinti???? Juk regirtos psl ivedi asmens koda ir pasikeiti data, o kitas gali tuo pat metu pagauti tavo vieta 
Tai, kad mano kompas nedraugavo su regitros programa
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 27, 15:00)
Tai nori pasakyti,kad atkeliai egza men veliau?be reikalo,juk turesi imti daugiau pap vaziavimu,kad nepamirstum to,ka jau ismokai 
Gruozio 16, nes instruktore labai uzsiemusi... imsiu 4 pamokas, pries pat vairavima ir dar turiu viena ryt su senuoju instruktorium As jau tiek pinigu ikisau, kad jau nebeskaiciuoju.. o vairuoti taip ir neismokau
P.S. kursus baigiau pries 4 metus... ka tada ismokau ta ir zinau... bet mokiausi mazame mieste, kur net svesoforu nebuvo... neiseina su vilniumi susidraugauti
Sveikos, *****, jūsų paskaičius sau baimę įsivaryti galima. Nžn kodėl, bet visai ne bijau, nei važiuoti, nei egzo, nei šviesoforų... Gal regitra man nulaužis mano pasitikėjimo ragus, bet kol nenulaužė pasitikiu visu 100 proc. Manau, kad vairuoju ne blogai, kažkaip ramiakas, kt triačiadienį egzas, žiūrėsim, kaip ten ?