Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Man ryt irgi turetu buti laikymas sad.gif bet manau neeisiu sad.gif Gal kam reikia rytoj laisvos vietos laikyti? 14 val?
Atsakyti
Ingulia, o tu pas koki instruktoriu vazinejai, pas Zenona ar pas kita senesni?
Is kelinto karto islaikei, ar patiko mokyla?
Aleksandra, as tavo vietoj vis tiek pabandyciau laikyti, del dvieju priezasciu.1. Gal isklaikysi (antra karta as 100 proc jauciau, kad neislaikysiu, net galvojau ar koja galesiu pajudinti- bet islaikiau), antra, nepabandziu realiai regortos masinu ir salygu, net nezinosi kuria kryptimi tolaiu dirbti, tikrai ten kazkaip viskas kitaip...
83 litai, ne kazkoks kapitalas, pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 27, 10:09)
83 litai, ne kazkoks kapitalas, pabandyk.

bet as vaziuoju tragiskai
Atsakyti
Ka reiskia tragiskai, parasyk, kokias klaidas darai dazniausiai, ivertinsim g.gif
Siaip noreciau duoti patarima visoms del estakados, zinau, kad mums tai yra pats lengviausiai pratimas, bet ten regitroje ant estakados visi zveriskai gesta...Tuomet kaltina, kad masinis blogos, arba, kad is baimes mokinys ne gaza o stabdi spaudzia, arba is vis, kad instruktoriai uzsodina paspausdami stabdi doh.gif , nieko panasuas, tik biski kitaip reikia ten vaziuoti, nei su musu apdilusiom instruktoriu masinom, norsir naujom mirksiukas.gif
Esme, kai jau pradeda masina kabinti, tuomet sankaba ir reikia laikyti tokiOje pozicijoje kol uzvaziuoja, ( ne po biski atleidineti ir ne atleisti kai jau masina juda i prieki) LAIKYTI SANKABA TOJE POZICIJOJE IKI KOL MASINA UZVAZIUOJA I KALNA !!! thumbup.gif
tIKRAI NET GAZO NEREIKIA, AS BUVAU NUSTEBINTA
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2006 11 27, 09:02)
Man ryt irgi turetu buti laikymas sad.gif bet manau neeisiu sad.gif Gal kam reikia rytoj laisvos vietos laikyti? 14 val?

Alleksandra, as manau tu paklausyk Mykoles patarimo - ji labai teisingai sako - 83lt bent jau uz realu patyrima kaip ten viskas, o be to, gal tikrai pavyks (pvz. paklius cia minetas angeliskas egzaminuotojas Gintaras ax.gif ). O uz papildomas gali moket ir moket - bet vistiek nebusi garantuota. Zinok, as ne karta jau atidejau egzamina su ta mintim, ir va velkuosi taip...Dabar jau laukiu savo dienos. As tikrai mielai tavo vietoj eiciau pabandyt rytoj, tai jei tu nepersigalvosi, pranesk 4u.gif Bet tu gerai pagalvok wink.gif
Atsakyti
Apsvieskit, jei kas atsimenat, sia tema pradejo Boruzka, taip optimistiskai nusiteikusi, o ji jau seniai islaikiusi, is kelinto karto?
O tau vikuxe, siaip kada laikyti? Kodel nebandai laiko pagaudyti internetu anksciau?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 27, 13:12)
Alleksandra, as manau tu paklausyk Mykoles patarimo - ji labai teisingai sako - 83lt bent jau uz realu patyrima kaip ten viskas, o be to, gal tikrai pavyks (pvz. paklius cia minetas angeliskas egzaminuotojas Gintaras ax.gif ). O uz papildomas gali moket ir moket - bet vistiek nebusi garantuota. Zinok, as ne karta jau atidejau egzamina su ta mintim, ir va velkuosi taip...Dabar jau laukiu savo dienos. As tikrai mielai tavo vietoj eiciau pabandyt rytoj, tai jei tu nepersigalvosi, pranesk  4u.gif  Bet tu gerai pagalvok wink.gif

Bandau prisiskambinti i regitra, pakeisti laikymo data... nes atrodo su instruktore sutariau smile.gif
Atsakyti
O kam skambinti???? Juk regirtos psl ivedi asmens koda ir pasikeiti data, o kitas gali tuo pat metu pagauti tavo vieta thumbup.gif
Papildyta:
matau, kad atsirado 14.00 laisva vieta rytoj vairavimo egzui....
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 27, 14:48)
O kam skambinti???? Juk regirtos psl ivedi asmens koda ir pasikeiti data, o kitas gali tuo pat metu pagauti tavo vieta thumbup.gif

Tai, kad mano kompas nedraugavo su regitros programa sad.gif anksciau kankinausi ir viskas veltui... Dabar ten kazka atnaujino, pabandziau ir be problemu... tai mano svajone nusikele dar menesiui
Atsakyti
Tai nori pasakyti,kad atkeliai egza men veliau?be reikalo,juk turesi imti daugiau pap vaziavimu,kad nepamirstum to,ka jau ismokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 27, 15:00)
Tai nori pasakyti,kad atkeliai egza men veliau?be reikalo,juk turesi imti daugiau pap vaziavimu,kad nepamirstum to,ka jau ismokai g.gif

Gruozio 16, nes instruktore labai uzsiemusi... imsiu 4 pamokas, pries pat vairavima ir dar turiu viena ryt su senuoju instruktorium As jau tiek pinigu ikisau, kad jau nebeskaiciuoju.. o vairuoti taip ir neismokau
P.S. kursus baigiau pries 4 metus... ka tada ismokau ta ir zinau... bet mokiausi mazame mieste, kur net svesoforu nebuvo... neiseina su vilniumi susidraugauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alleksandra: 27 lapkričio 2006 - 14:02
Sveikos, *****, jūsų paskaičius sau baimę įsivaryti galima. Nžn kodėl, bet visai ne bijau, nei važiuoti, nei egzo, nei šviesoforų... Gal regitra man nulaužis mano pasitikėjimo ragus, bet kol nenulaužė pasitikiu visu 100 proc. Manau, kad vairuoju ne blogai, kažkaip ramiakas, kt triačiadienį egzas, žiūrėsim, kaip ten ?
Atsakyti