Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 12:38)
Ir man vargas su tom benzininėm. sad.gif Gal kas žino kaip su jomis teisingai pradėti važiuoto?  g.gif  ax.gif O tai jei užgęstu, tai tik iš kokio 3 ar 4 kato pajudu į priekį. Na, kartais ir greičiau išeina. Bet vargas vargas.....

Man benzinine vaziuoja, bet tik reikia atleidinejant sankaba ir gazo paspaust.. O aikstelej to gazo man visai nereikia, per greit man viskas gaunasi ir galiausiai nieko taisyklingai nebedarau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Ir kokiu momentu reikia tą gazą spaust, kai atleidinėji sankabą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 12:48)
Ir kokiu momentu reikia tą gazą spaust, kai atleidinėji sankabą?  g.gif

Taip, kai tik pradedi atleidinet sankaba, tai ir gaza po truputi reikia spaust.. Ir sankaba atleidinet daug svelniau nei su dyzeline vaziuojant..
Atsakyti
Aš kažką tokio ir darau, bet kartais pergazuoju. doh.gif Bet man būna išeina ir visai be gazo pajudėti: taip labai pamažu atleidus sankabą. Ech na, teks važiuoti į aikštelę pasitreniruoti, nes nenoriu mieste tapti visų stabdžiu. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:03)
Aš kažką tokio ir darau, bet kartais pergazuoju.  doh.gif Bet man būna išeina ir visai be gazo pajudėti: taip labai pamažu atleidus sankabą. Ech na, teks važiuoti į aikštelę pasitreniruoti, nes nenoriu mieste tapti visų stabdžiu. blink.gif  doh.gif

Bandziau as aikstelej.. ir nekas gavos.. Per sunku man.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 12:06)
Bandziau as aikstelej.. ir nekas gavos.. Per sunku man.. doh.gif

Čia mane tikriausiai ne taip supratai. mirksiukas.gif Tu matyt mokaisi pratimus atlikti. Tai tuomet gazo tikrai nereikia, nes nespėsi nieko. O man jau nebereikia mokytis tų pratimų. Per egzą nepadariau nei vienos klaidos aikštelėje. Manyčiau, kad galėčiau ir dabar pakartoti tą patį. Bet dabar aš norėčiau grynai išmokti sklandžiai pajudėti su benzinine. Vat. Ne visuomet man tai gaunasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:14)
Čia mane tikriausiai ne taip supratai.  mirksiukas.gif  Tu matyt mokaisi pratimus atlikti. Tai tuomet gazo tikrai nereikia, nes nespėsi nieko. O man jau nebereikia mokytis tų pratimų. Per egzą nepadariau nei vienos klaidos aikštelėje. Manyčiau, kad galėčiau ir dabar pakartoti tą patį. Bet dabar aš norėčiau grynai išmokti sklandžiai pajudėti su benzinine. Vat. Ne visuomet man tai gaunasi.  doh.gif

O kad man tokios bedos kaip Tau.. doh.gif Nes as is vietos su benzinine is vietos gana puikiai pajudu, tik aikstelej kosmaras.. Su kokia masina Tu egzamina laikei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 12:17)
O kad man tokios bedos kaip Tau.. doh.gif  Nes as is vietos su benzinine is vietos gana puikiai pajudu, tik aikstelej kosmaras.. Su kokia masina Tu egzamina laikei? 4u.gif

Abu kartus su poliuku. thumbup.gif Polo ir buvo mano pirmoji mašina. Paskui vargšiukė sugedo, tai porą katų pavažinėjau su Opel Astra, o kai pasikeičiau instruktorių ir Opel Vectra teko pavairuoti.

O kas nesiseka aikštelėje?
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:24)
Abu kartus su poliuku.  thumbup.gif Polo ir buvo mano pirmoji mašina. Paskui vargšiukė sugedo, tai porą katų pavažinėjau su Opel Astra, o kai pasikeičiau instruktorių ir Opel Vectra teko pavairuoti.

O kas nesiseka aikštelėje?

Kiek zinau Polo dyzeline? Ar klystu? ax.gif
Aikstelej tai tik su benzinine nesiseka.. Su ta prakeikta masina tai tik apsisukima aklavieteje gerai padarau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 12:26)
Kiek zinau Polo dyzeline? Ar klystu? ax.gif
Aikstelej tai tik su benzinine nesiseka.. Su ta prakeikta masina tai tik apsisukima aklavieteje gerai padarau.. doh.gif

Regirtoj visos dizelinės ir moko tik su dizelinėmis. Tad nesijaudink. O kas tau su ta benzinine blogai? Gal gęsti per dažnai? Aš atsimenu, kai užsukdavau vaira stovėdama ir norėdavau važiuoti, bet gesdavau, tai tekdavo vos vos paspausti gazą, kad pavyktų pajudėti iš vieots. O tau gal tas pat? o su dizeliu viskas gerai aikštelėje?
Atsakyti
As turiu Ket 5 jai kam reikia 4u.gif va mazulele jai nori ismokti greicius yra toks biski letesnis budas..prisikarpyk lapuku ir vienoje puseje uzsirasyk klausimus kitoje atsakymus..Pvz.Koks greitis automagistraleje ten..bla, bla bla?o kitoje puseje atsakyma..ir tol mokykis kol pamacius klausimą nereikės atversti atsakymo..ismoksi užtikrintai thumbup.gif
Va norėjau paklausti o kiek reikia teorijos teisingai atsakyti, kad islaikytum regitroje:)nes zebre tai butina 27 bent, o regitroje parasyta, kad atsakius i 24 jau skaitosi islaikyta g.gif 17 diena laikau teorija..
hm..man idomu kada aiksteleje mokinsiuos.. g.gif nors dar tik 2 kartus pravaziavau... g.gif

Papildyta:
Migdolyte mokejau 720..kiek tu?
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:36)
Regirtoj visos dizelinės ir moko tik su dizelinėmis. Tad nesijaudink. O kas tau su ta benzinine blogai? Gal gęsti per dažnai? Aš atsimenu, kai užsukdavau vaira stovėdama ir norėdavau važiuoti, bet gesdavau, tai tekdavo vos vos paspausti gazą, kad pavyktų pajudėti iš vieots. O tau gal tas pat? o su dizeliu viskas gerai aikštelėje?

Jei tiesa tai ka pasakei, tai mane labai nuraminai bigsmile.gif 4u.gif Nes man didziausia baime buvo, kad per egzamina teks su benzinine vaziuot doh.gif

Su benzinine aikstelej man beda tame, kad kai reikia atlikti koki manevra reikia gazo paspaust, o man jo visai nereikia.. Masina nurieda per daug(nemoku suvaldyt, truksta igudziu), gazo maziau paspaudziu - gestu.. doh.gif O su dyzeline(penktu golfuku), tai viskas kaip per sviesta bigsmile.gif Tfu, tfu, tfu rolleyes.gif
Atsakyti