Migdolyte mokejau 720..kiek tu?
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 13:44)
As turiu Ket 5 jai kam reikia
va mazulele jai nori ismokti greicius yra toks biski letesnis budas..prisikarpyk lapuku ir vienoje puseje uzsirasyk klausimus kitoje atsakymus..Pvz.Koks greitis automagistraleje ten..bla, bla bla?o kitoje puseje atsakyma..ir tol mokykis kol pamacius klausimą nereikės atversti atsakymo..ismoksi užtikrintai
Va norėjau paklausti o kiek reikia teorijos teisingai atsakyti, kad islaikytum regitroje:)nes zebre tai butina 27 bent, o regitroje parasyta, kad atsakius i 24 jau skaitosi islaikyta
17 diena laikau teorija..
hm..man idomu kada aiksteleje mokinsiuos..
nors dar tik 2 kartus pravaziavau...
Papildyta:

Va norėjau paklausti o kiek reikia teorijos teisingai atsakyti, kad islaikytum regitroje:)nes zebre tai butina 27 bent, o regitroje parasyta, kad atsakius i 24 jau skaitosi islaikyta

Papildyta:
Ar galetum man atsiust?

Regitroje is 30 i 24 klausimus turi butinai teisingai atsakyt

O kada mokyklini laikai?
As mokejau 790..
Migdolyte, jokių benzininių per egzaminą tikrai nebus. Na, pasitreniruosi su benzinene aikštelėje ir ims gautis. Nieko baisaus ir man taip buvo.
Gaudri, per teoriją gali 6 klaidas padaryti, bus 80 proc.

QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:53)
Migdolyte, jokių benzininių per egzaminą tikrai nebus. Na, pasitreniruosi su benzinene aikštelėje ir ims gautis. Nieko baisaus ir man taip buvo.

Tada man belieka del saves pacios ismokt su benzinine vaziuot

Okay atsiusiu
parasyk meila..bet jis kitoks nei tas kur mokausi zebre..tai as kazkaip zebre dazniuusia mokausi..planuoju mokyklini kita pirmadieni laikyti..nes jau dabar vidurkis mazdauk 25 teisingi..daznai jau ir islaikau..bet gal tai biskiuka stabiliau reikėtų daryti..
va tep..o idomu ten testas bus visai toks pats..kaip sprenziu mokykloje
O kainyte gavosi tokai nesdar nuolaidu kupona turejau..gavau cia is vienos mamytes

O kainyte gavosi tokai nesdar nuolaidu kupona turejau..gavau cia is vienos mamytes

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 13:56)
Okay atsiusiu
parasyk meila..bet jis kitoks nei tas kur mokausi zebre..tai as kazkaip zebre dazniuusia mokausi..planuoju mokyklini kita pirmadieni laikyti..nes jau dabar vidurkis mazdauk 25 teisingi..daznai jau ir islaikau..bet gal tai biskiuka stabiliau reikėtų daryti..

Emaila parasiau i az

Kiek as zinau, tai mokykliniam bus tas pats kur nuejus mokyklon sprendi..
Isiunciau..vos prikabino..tai jai ka rasyk..dar karta siusiu
nu kaip faina kartu laikysim
jo bus tas pats kaip ir mokykloje..sake iskart ateisiu pasakysiu kad noriu spresti ir viskas..patariu uzsiregistruoti..nes regitroje yra eiles..

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 14:32)
Isiunciau..vos prikabino..tai jai ka rasyk..dar karta siusiu
nu kaip faina kartu laikysim
jo bus tas pats kaip ir mokykloje..sake iskart ateisiu pasakysiu kad noriu spresti ir viskas..patariu uzsiregistruoti..nes regitroje yra eiles.. 

Tai rytoj skubesiu registruotis..
Dabar siunciuosi KET5, ACIU

Tik ka daryt, kad vis darau po dvi ar tris klaidas.. Aisku ir 100% issprendziu.. Niekaip neperlipu iki pastovesnio 100 - uko..

Nu nieko saunuole..cia ir taip labai gerai :super dar paspresk..tik nepersispresk..nes rtai irgi nieko gero.. :bigsmile:
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 14:40)
Nu nieko saunuole..cia ir taip labai gerai
dar paspresk..tik nepersispresk..nes rtai irgi nieko gero.. 

Isprendziau Tavo atsiusta KET5.. Nu ir ka.. 3 klaidos.. Jau nervina jos mane..

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:44)
As turiu Ket 5 jai kam reikia
va mazulele jai nori ismokti greicius yra toks biski letesnis budas..prisikarpyk lapuku ir vienoje puseje uzsirasyk klausimus kitoje atsakymus..
17 diena laikau teorija..
nors dar tik 2 kartus pravaziavau...

atsiusk man buk gerute i dembickyte@yahoo.com
aciu

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:56)
Okay atsiusiu

as ir kiek sprendziu tiek is 30 i 25 atsakau

nu 100 proc. dar nesu surinkusi

Maziulele, taip kaip sekasi KET5 sprest?