Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Migdolyte mokejau 720..kiek tu?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 13:44)
As turiu Ket 5 jai kam reikia 4u.gif va mazulele jai nori ismokti greicius yra toks biski letesnis budas..prisikarpyk lapuku ir vienoje puseje uzsirasyk klausimus kitoje atsakymus..Pvz.Koks greitis automagistraleje ten..bla, bla bla?o kitoje puseje atsakyma..ir tol mokykis kol pamacius klausimą nereikės atversti atsakymo..ismoksi užtikrintai thumbup.gif
Va norėjau paklausti o kiek reikia teorijos teisingai atsakyti, kad islaikytum regitroje:)nes zebre tai butina 27 bent, o regitroje parasyta, kad atsakius i 24 jau skaitosi islaikyta g.gif 17 diena laikau teorija..
hm..man idomu kada aiksteleje mokinsiuos.. g.gif nors dar tik 2 kartus pravaziavau... g.gif

Papildyta:
Migdolyte mokejau 720..kiek tu?

Ar galetum man atsiust? blush2.gif
Regitroje is 30 i 24 klausimus turi butinai teisingai atsakyt 4u.gif Mokykliniam ir man sake, kad tik 3 klaidas galesiu padaryt ax.gif
O kada mokyklini laikai?

As mokejau 790..
Atsakyti
Migdolyte, jokių benzininių per egzaminą tikrai nebus. Na, pasitreniruosi su benzinene aikštelėje ir ims gautis. Nieko baisaus ir man taip buvo. wink.gif

Gaudri, per teoriją gali 6 klaidas padaryti, bus 80 proc. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 13:53)
Migdolyte, jokių benzininių per egzaminą tikrai nebus. Na, pasitreniruosi su benzinene aikštelėje ir ims gautis. Nieko baisaus ir man taip buvo. wink.gif

Gaudri, per teoriją gali 6 klaidas padaryti, bus 80 proc. wink.gif

Tada man belieka del saves pacios ismokt su benzinine vaziuot blush2.gif
Atsakyti
Okay atsiusiu 4u.gif parasyk meila..bet jis kitoks nei tas kur mokausi zebre..tai as kazkaip zebre dazniuusia mokausi..planuoju mokyklini kita pirmadieni laikyti..nes jau dabar vidurkis mazdauk 25 teisingi..daznai jau ir islaikau..bet gal tai biskiuka stabiliau reikėtų daryti.. g.gif va tep..o idomu ten testas bus visai toks pats..kaip sprenziu mokykloje g.gif
O kainyte gavosi tokai nesdar nuolaidu kupona turejau..gavau cia is vienos mamytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 13:56)
Okay atsiusiu 4u.gif parasyk meila..bet jis kitoks nei tas kur mokausi zebre..tai as kazkaip zebre dazniuusia mokausi..planuoju mokyklini kita pirmadieni laikyti..nes jau dabar vidurkis mazdauk 25 teisingi..daznai jau ir islaikau..bet gal tai biskiuka stabiliau reikėtų daryti.. g.gif va tep..o idomu ten testas bus visai toks pats..kaip sprenziu mokykloje g.gif
O kainyte gavosi tokai nesdar nuolaidu kupona turejau..gavau cia is vienos mamytes wub.gif

Emaila parasiau i az mirksiukas.gif as mokyklini irgi kita pirmadieni laikysiu 4u.gif O Regitroj ilgos eiles? g.gif
Kiek as zinau, tai mokykliniam bus tas pats kur nuejus mokyklon sprendi..
Atsakyti
Isiunciau..vos prikabino..tai jai ka rasyk..dar karta siusiu 4u.gif nu kaip faina kartu laikysim 4u.gif jo bus tas pats kaip ir mokykloje..sake iskart ateisiu pasakysiu kad noriu spresti ir viskas..patariu uzsiregistruoti..nes regitroje yra eiles.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 14:32)
Isiunciau..vos prikabino..tai jai ka rasyk..dar karta siusiu 4u.gif nu kaip faina kartu laikysim 4u.gif jo bus tas pats kaip ir mokykloje..sake iskart ateisiu pasakysiu kad noriu spresti ir viskas..patariu uzsiregistruoti..nes regitroje yra eiles.. doh.gif

Tai rytoj skubesiu registruotis..
Dabar siunciuosi KET5, ACIU 4u.gif
Tik ka daryt, kad vis darau po dvi ar tris klaidas.. Aisku ir 100% issprendziu.. Niekaip neperlipu iki pastovesnio 100 - uko.. verysad.gif
Atsakyti
Nu nieko saunuole..cia ir taip labai gerai :super dar paspresk..tik nepersispresk..nes rtai irgi nieko gero.. :bigsmile:
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 14:40)
Nu nieko saunuole..cia ir taip labai gerai thumbup.gif dar paspresk..tik nepersispresk..nes rtai irgi nieko gero.. bigsmile.gif

Isprendziau Tavo atsiusta KET5.. Nu ir ka.. 3 klaidos.. Jau nervina jos mane.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:44)
As turiu Ket 5 jai kam reikia 4u.gif va mazulele jai nori ismokti greicius yra toks biski letesnis budas..prisikarpyk lapuku ir vienoje puseje uzsirasyk klausimus kitoje atsakymus..
Va norėjau paklausti o kiek reikia teorijos teisingai atsakyti, kad islaikytum regitroje:)nes zebre tai butina 27 bent, o regitroje parasyta, kad atsakius i 24 jau skaitosi islaikyta g.gif 17 diena laikau teorija..
hm..man idomu kada aiksteleje mokinsiuos.. g.gif nors dar tik 2 kartus pravaziavau... g.gif

atsiusk man buk gerute i dembickyte@yahoo.com

aciu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:56)

as ir kiek sprendziu tiek is 30 i 25 atsakau doh.gif na buna kad ir 27-28 tongue.gif

nu 100 proc. dar nesu surinkusi schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Maziulele, taip kaip sekasi KET5 sprest? 4u.gif
Atsakyti