Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 16:37)
Maziulele, taip kaip sekasi KET5 sprest? 4u.gif

aciu gavau 4u.gif nu neblogai, bet tikrai kai kas skiriasi g.gif prie kompu tarkim yra du atsakymai, o cia rodo kad vienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 04, 17:39)
aciu gavau 4u.gif nu neblogai, bet tikrai kai kas skiriasi g.gif prie kompu tarkim yra du atsakymai, o cia rodo kad vienas g.gif

Nelabai suprantu..? g.gif Pateik pavyzdi jei nesunku..
Atsakyti
Ar gali taip būti kad į regitrą gali eiti laikyti teoriją netgi tie kurie nebaigė vairavimo mokyklos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vusia: 04 vasario 2007 - 17:57
QUOTE(Vusia @ 2007 02 04, 18:56)
Ar gali taip būti kad į regitrą gali eiti laikyti teoriją netgi tie kurie nebaigė vairavimo mokyklos?

Teoriją gali - su vidurinės ar aukštosios diplomu. O va praktikos be privalomų pravažiavimų jau ne.

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 11:22)
  Bet man didziausia problema ta, kad labai skiriasi dyzelines ir benzinu varomos masinos..

man tai nelabai skirias..aš gal labai nejautri lotuliukas.gif

QUOTE(Ada M @ 2007 02 04, 12:14)
Bet dabar aš norėčiau grynai išmokti sklandžiai pajudėti su benzinine. Vat. Ne visuomet man tai gaunasi.  doh.gif

Tikrai išeina be gazo, panašiai kaip ir rašei - aš be gazo iš aikštelės prie namų išvažiuoju smile.gif Pastatau atbulom irgi be jo.

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:44)
hm..man idomu kada aiksteleje mokinsiuos.. g.gif nors dar tik 2 kartus pravaziavau... g.gif

taigi paklausk jei įdomu - kalbos dovanos gi niekas neatima ax.gif

QUOTE(gaudri @ 2007 02 04, 12:56)
..o idomu ten testas bus visai toks pats..kaip sprenziu mokykloje g.gif

Nevisai - gali rast ir apsuktų situacijų. bigsmile.gif Bet mokėsi - nepasimesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 vasario 2007 - 18:24
Karbyne, tai kogero Tavo masiniukas nelabai senas, kad is vietos be gazo gali pajudet.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 04, 16:39)

Nu va nereikejo man siusti..migdolyte persiunte thumbup.gif bet va as del ket 5 ir sakau girdejau kad kazkokiu nesutapimu ir klaidu yra todel daugiau sprendziu mokykloje g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 05, 11:22)
Nu va nereikejo man siusti..migdolyte persiunte thumbup.gif bet va as del ket 5 ir sakau girdejau kad kazkokiu nesutapimu ir klaidu yra todel daugiau sprendziu mokykloje g.gif

o tu nebandei spresti kur viena panele nurode "eismo bilietuose" va šį adresiuką, čia irgi galima spręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 05, 12:38)
o tu nebandei spresti kur viena panele nurode "eismo bilietuose" va šį adresiuką, čia irgi galima spręsti g.gif

Sako, kad cia labai i Regitros klausimus panasu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 05, 11:38)

o geras reikes pabandyti..hmm..dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 05, 11:22)

Ket 5 yra ne pagal atnaujintas taisykles. Aš iš jos mokiausi, nes egzaminą lapkritį laikiau, tai dar tiko, o jums turbūt jau netiks. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 06, 13:18)
Ket 5 yra ne pagal atnaujintas taisykles. Aš iš jos mokiausi, nes egzaminą lapkritį laikiau, tai dar tiko, o jums turbūt jau netiks. wink.gif

Kad ir netinka, vistiek yra naudos bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ryt einu mokyklini teorijos laikyti thumbup.gif Vakar dar pasprendziau prie kompu, visai gerai moku pasirodo blush2.gif

Na manau kita savaite eisiu valstybinio laikyt rolleyes.gif O kiek jis kainuoja g.gif
Atsakyti