Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

Na va,o pieno produktai-jogurtas,varske,suris,duona,mesa?Rugstiniai?
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 03 25, 12:54)
Na va,o pieno produktai-jogurtas,varske,suris,duona,mesa?Rugstiniai?

pienas, kefyras, grietinele-sarminiai.
Su suriais tai taip yra: minksti suriai-silpnai rugstiniai, kieti-vidutiniskai rukstinis produktas. Mesa tai visa rugstine, bet vel: jautiena, aviena silpnai rugstine, na o paukstiena, kiauliena-stipriai rugstine. Bet kas idomiausia man ir paciai buvo kad kiaulienos lasiniai-sarminis produktas. Apie duona tai : kvietiniu miltu produktai vidutinio rugstingumo produktas, o tamsi duona - silpno rugstingumo.
Na niekas nesako kad turi atsisakyti rugstiniu produktu, bet svarbo proporcija 20-30 proc. turetu sudaryti rugstiniai, 80-70- sarminiai.
Siaip dar yra kristalai (ar kazkaip kitaip jie vadinasi) kurie sarmina vandeni-milteliu pavidalo, reikia tirpdyti vandenyje ir isgerti po 1-2 l. tokio vandens per diena. Nebandziau bet gal bandysiu kada.
Tai va tokios tokeles apie sarmu ir rugsciu pusiausvyra. Informacijos aipe organizmo rugstinimo zala galite bele kiek rasti internete
Atsakyti
Tai as reiskia labai daug rugstinio maisto valgau,man ir daktare sake,kad organizmas"rugstinis"po kazkokiu tyr,dabar nepamenu.O kur butu galima smulkiau pasiskaityt apie sarm-rugst produktus?kaip kiausiniai?
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 03 25, 16:39)
Tai as reiskia labai daug rugstinio maisto valgau,man ir daktare sake,kad organizmas"rugstinis"po kazkokiu tyr,dabar nepamenu.O kur butu galima smulkiau pasiskaityt apie sarm-rugst produktus?kaip kiausiniai?

Nebloga Lentele produktu:
http://www.ozdorovis...?article_id=169
Neblogas straipsnis, bet produktu lentele man atrodo truputi su klaidom, rusiskam puslapyje geresne
http://www.kontracep...4?id=327&nid=58

Atsakyti
Įsivaizduokit, einu į parduotuvę apsipirkti, o galvoje tik viena mintis:miegas. Visą dienelę akelės merkiasi, pusę 11 vakare jau nebegalima su manim susikalbėti,o ryte pusę 8 atsikeliu. Ir taip kasdien.
Atsakyti
zinau ta jausma,mieguistumas,dar nuotaikos kaita,paluku slenkimas ir.t.t geriau vitaminus,bet nieko schmoll.gif nu ka tada galvoju reikia krauja issitirti,ir ka jus galvojate gili mazakraujyste doh.gif hemaglobinas tik 87 tai daba geriu gelezi,tai zinok iskart jauciu kad esu energingesne thumbup.gif
Atsakyti
As tyriausi hemoglobina, gelezi, skydliauke, sirdi ir visus kitus organus - viskas normoj. Spaudimas pas mane visada zemas buvo 106/64 - labai geras, bet kartais krenta iki 100 ir maziau. Pulsas mano geras 60, o krenta kartais iki 52 - 53. doh.gif Silpna, daznai sukasi galva, kartais po kelias dienas skauda, temsta akyse, anksti nesikeliu, miegu gerai ir pakankamai daug - ne maziau 8 val., dideliu darbu neveikiu, dirbu atsipalaidavus, periodiskai sportuoju, megstu aktyvu laisvalaikio leidimo buda, bet visa laika norisi miego, nuo pacio atsibudimo iki atsigulimo. unsure.gif Nera jegu diena nieko daryt, kazkur paeit, kazka nuveikt, o vakare isvys jokiu darbu net suplanuotu nuveikt negaliu, tik griztu iskart traukia atsigult ar bent atsisest. Kas gi tai gali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2003 10 26, 04:44)
Seniau su draugem juokais vadindavom RD smile.gif Rudens depresija. Bet dabar pastoviai jauciu toki nuovargi. Darbo dienom vis atidelioju padarysiu ta ir ta savaitgali. O atsibudus savaitgali nekyla noras nieko daryti, nei kazkur vaziuoti, kazka pamatyti, net galu gale tvarkytis namuose. Ar jums taip nebuna? Ka darot kad nebutu RD?

Nuovargis baisus dalykas, sakoma tai kartais buna susije su ivairiomis ligomis. Dazniausiai siekiant atsikratyti nuovargio labai gerai buna manksta. Bet kartais labai pravercia ivairus vitaminai. Esant dedeliam stresui visai neblogi papildai moterims yra Tribestan Vita. Manau tikrai veiksmingi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif aš irgi kasdien lūžtu nuo koto kaip miego noriu nes spaudimas kraujo labai žemas ir pasidariau kraujo tyr tai mažai magnio. pirksiu Magnio B6, esu gėrus, man visi neblogai veikė. Neskaičiau nuo pradžių, gal kur jau rašė unsure.gif
Atsakyti
gal susidūrėte su rudeniniu mieguistumu? kai uz lango tamsu ir šlapia, nesinori nieko... skaičiau straipsnelį tokį http://www.valstieti...niu-mieguistumu
kaltas saulės trūkumas, nes trūksta vitamino D... reikia citrusinių vaisių rūgščių, riebios žuvies, ryte tonizuojančios juodos arbatos...
nors aš už žalią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MI999 @ 2010 11 10, 17:53)
gal susidūrėte su rudeniniu mieguistumu? kai uz lango tamsu ir šlapia, nesinori nieko... skaičiau straipsnelį tokį http://www.valstieti...niu-mieguistumu
kaltas saulės trūkumas, nes trūksta vitamino D... reikia citrusinių vaisių rūgščių, riebios žuvies, ryte tonizuojančios juodos arbatos...
nors aš už žalią smile.gif

Jo,manau ,kad susiduriau,nes paskutiniu metu,jau kuris laikas vaikstau tokia apsnudusi,amzinai pavargusi.Nors pailset ir gerai issimiegot tikrai turiu galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2009 12 12, 18:30)
jonazole yra antidepresantas, tikrai veikiantis, as meginau - padejo, jos ramina, o kas ramina ai ir snauduli kelia. prie to ir jonazole manau...

KLAIDINANCIAI parasyta. Jonazole TONIZUOJA. Taip, ji padeda organizmui isskirti daugiau serotonino - kuris veikia bendra nuotaika, bet ji jokiu budu neramina. doh.gif

O kodel rasau? Nes nebeapsikenciu - galiu stovedama uzmigti. Kol darbe - jegu pilna. Darbas sedimas, reikalaujantis nemazos koncentracijos.
Tik 17 val ir baigiasi darbas - galiu vietoj krist ir miegot. Ir nesvarbu, guledama, sededama ar stovedama verysad.gif Is pradziu buvo juokinga, kai taip atsijungdavau namuose fotely, bet dabar jau ir pries seima nesmagu. Kai miegu - gali dudu orkestras groti - nieko negirdziu doh.gif
Kad ir siandien - grizau 4, miegojau iki 10, valandike ''gyva'' ir vel out'as iki ryto.

Kraujas normoj, skydliauke senokai tirta, bet viskas buvo ok. Laukiu pavasario kaip isganymo - jei nepraeis (nuo jonazoles niekas nepasikeite), eisiu ligu ieskoti, nors gydytojai - ne pats didziausias malonumas, bet itariu, kad neisvengsiu doh.gif

P.S. surasiau cia viska, diagnoze i nestuma panasi, bet tikrai ne tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 19 vasario 2011 - 23:24