Pabandykit rytais gerti zalios arbatos kapsules (vartojimas po 2 rytais). Man tikrai padeda. Girdejau, kad studentai sesijos metu jas vartoja, kad mokantis miegas neimtu
kadangi esu sveikos gyvensenos zmogutis ,nepripazystanti jokiu vaistu ...
mieguistumas -gali buti kai kuriu medziagu trukumas jusu organizme , gali sukelti depresija, nerimo sutrikimai, cukrinis diabetas, ypač kai jis vystosi iš lėto ir žmogus prisitaiko prie pokyčių, virškinimo trakto, kepenų, inkstų ligos, kurios nesukelia skausmo. Todėl žmogus neturėtų numoti ranka į mieguistumą ir nesitikėti savaiminio pagerejimo .....reikia ieskoti paciam priezasciu ir salinti tas priezastis ....
as jau daug metu neperku jokiu papildu vaistinese nei sau nei vaikuciams ,nes tiek prisiskaiciau apie musu farmacija
tai tik ieskau ivairiu kompaniju kur apie rezultatus pasakoja patys zmones panaudoje ta ar ta papilda ....
mieguistumas -gali buti kai kuriu medziagu trukumas jusu organizme , gali sukelti depresija, nerimo sutrikimai, cukrinis diabetas, ypač kai jis vystosi iš lėto ir žmogus prisitaiko prie pokyčių, virškinimo trakto, kepenų, inkstų ligos, kurios nesukelia skausmo. Todėl žmogus neturėtų numoti ranka į mieguistumą ir nesitikėti savaiminio pagerejimo .....reikia ieskoti paciam priezasciu ir salinti tas priezastis ....
as jau daug metu neperku jokiu papildu vaistinese nei sau nei vaikuciams ,nes tiek prisiskaiciau apie musu farmacija

Ypac tiem, kieno zemesnis spaudimas, labai gerai veikia sportas ar mankstele
Kad ir kaip tingisi kazka daryti, po geros treniruotes ivsada atsigaunu ir pasikraunu energijos

Kad ir kaip tingisi kazka daryti, po geros treniruotes ivsada atsigaunu ir pasikraunu energijos

Priklausau ir aš šitam būriui
mane apėmęs nuolatinis nuovargis
o miego trūkis būna nerealus - kartais miegu tiesiog darbe ant stalo po 10 min 
dažnai būna kad nekyla rankos tvarkytis vaikštau iš kampo į kampą su vienu daiktu
tyriausi skydlaikę, kepenų fermentus - viskas gerai
pas ką čia nueit
gal pas psichologą ar pradžiai vidaus daktaro užteks

dažnai būna kad nekyla rankos tvarkytis vaikštau iš kampo į kampą su vienu daiktu

pas ką čia nueit

QUOTE(skruzdeda @ 2011 03 08, 16:07)
Mieguistumas daznas mano palydovas. VISADA jis susijes su blogu virskinimu. Ypac su bloga ZARNYNO veikla. Anksciau jausdavau energijos stygiu, kol viskas issivyste i rimtesnes bedas.
Tikiu, kad dažnai susijęs su virškinimu,bet tikrai ne visada

QUOTE(Avocetė @ 2011 06 13, 11:16)
Priklausau ir aš šitam būriui
mane apėmęs nuolatinis nuovargis
o miego trūkis būna nerealus - kartais miegu tiesiog darbe ant stalo po 10 min 
pas ką čia nueit
gal pas psichologą ar pradžiai vidaus daktaro užteks 

pas ką čia nueit

Manau reiketu pas vidaus pasirodyti. Neprosal ir bendra kraujo tyrima pasidaryti- galbut yra sumazejes eritrocitu ir hemoglobino kiekis ko pasekoje audiniai gauna nepakankamai deguonies, o tai pasireiskia mieguistumu ir nuovargiu.
QUOTE(Izabele2010 @ 2011 07 08, 23:14)
Na, ir kalcio trūkumas kelia mieguistumą, nuovargį, dažnesnį galvos skausmą
nusipirkau pharmaton vitaminų - mieguistumas dingo

O yra gal kur nors tema apie chroninį tingėjimą? neradau tokios.. atrodo nei miego trūksta (galiu miegot kiek noriu, bet neleidžiu sau to, nes būna tik blogiau), nei nuovargis, bet kartais net elementarių dalykų nesugebu padaryti... pastebėjau, kad kuo daugiau veiklos, tuo daugiau visko galiu nuveikti ir negreit pervargstu, o kuo daugiau laisvo laiko, tuo labiau tinginys užvaldo.. na kartais gėda tikrai jau pasidaro, kad prisiverčiu tik pavalgyt ir indus susiplauti, o kad namus sutvarkyčiau, ar kokius kitus reikalus iš anksto susitvarkyčiau, neatidėliočiau kiek įmanoma, tai ojojoj kiek pastangų prireikia... net sau laiko mažai skiriu
kuo toliau, tuo blogiau viskas atrodo
o svarbiausia, kad man visai nepatinka tingėti ir nieko neveikti, tai mane žudo iš vidaus, jaučiuos tarsi degraduočiau, bet visvien niekaip neprisiverčiu

Nezinau, kaip cia su tuo mieguistumu taip gaunasi, bet manau tam nemazai itakos turi ir oras.Kazkaip siom dienom atrodo anksti atsikeliu, bet taip nera energijos kazka daryti. Gal vasara cia taip veikia.
Kazkaip pati asmeniskai irgi nesu linkusi vasaros metu save papildais pripompuoti, juk tiek daug naturaliu vitaminu
Kazkaip pati asmeniskai irgi nesu linkusi vasaros metu save papildais pripompuoti, juk tiek daug naturaliu vitaminu

Nuo tokio oro kaip dabar - apsiniaukę ir tvanku nieko nesinori tik miego, man tai buvo visada, kiek save prisimenu, univere tai akys tiesiog uzsimekdavo, turėjau per jėga jas atidaryt
darbe prie kompo ypač po pietų valandžiukę pirmą buvo sunkiausia, dabar pakeičiau savo dietą, ir miego jau kokį mėnesį nesinori, net pačiai sunku suvokti kaip taip atsitiko
be to mano spaudimas žemas, prieš lietų visada kankina galvos skausmai, nuo dietos pakeitimo - skausmų nėra, gal tikrai tai ir padėjo?