Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(victory23 @ 2006 08 13, 12:42)
Sveiki, gal kas turit žinių apie neakivaizdines studijas KU? O gal net KU pedagoginiame fakultete? Greitai būsiu jūsų likimo draugė ax.gif

As istojau i KU sveikatos fakulteta. Na,nelabai man ten... Daugiau kaip puse grupes-medikai. Parasiau prasyma del perkelimo i pedagogini,psichologijos katedra. Dabar laukiu atsakymo tongue.gif . O tu ka studijuoji? Kokie ispudziai po izangines sesijos?
Atsakyti
jai butu valstybes finansuojamos neakivaizdines studijos butu daug geriau, nes bakalaura dienini baigiau nemokamai, noreciau pratesti magistratura neakivaizdini, o moketi nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 03, 20:53)
istojai gal ten ? ieskau tokiu  blush2.gif

hi.gif niekaip jų neužbaigiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nezinau net kurioj temoj paklausti ax.gif Ar visuose universitetuose ar akademijose kolegijose yra 2 kartus priemimai per metus i neakivaizdines studijas g.gif Vilniaus verslo teises akademijoj radau,o kitur?
Atsakyti
QUOTE(Dijancikas @ 2006 10 27, 12:51)
Sveikutes 4u.gif
Nezinau net kurioj temoj paklausti ax.gif Ar visuose universitetuose ar akademijose kolegijose yra 2 kartus priemimai per metus i neakivaizdines studijas g.gif  Vilniaus verslo teises akademijoj radau,o kitur?

O man atrodo, kad beveik visuose universitetuose į neakivaizdines studijas priima tik vieną kartą per metus: pavasario gale, jei anksčiau baigei mokyklą, arba liepos viduryje, jei tais metais baigei vidurinę.
Gal kolegijose kitaip? g.gif
Atsakyti
Studijuoju VPU lituanistiką. Neak. studijų kaina - 700 Lt semestras. Tai pigiausias variantas biggrin.gif Nemokamai, rodos, gali studijuoti tik socialiai remtini. Tačiau mano draugė (tai buvo prieš kelis metus) baigė semestrą vos ne dešimtukais, tai pervedė į nemokamą vietą (VGTU, neak. sk.)
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2006 10 13, 09:48)
jai butu valstybes finansuojamos neakivaizdines studijos butu daug geriau, nes bakalaura dienini baigiau nemokamai, noreciau pratesti magistratura neakivaizdini, o moketi nesinori schmoll.gif

Na as neakivaizdines studijas KU baigiau nemokamai thumbup.gif ,bet kiek zinau kai mes stojom buvo paskutiniai metai nemokamos vietos neakiv sk.
Atsakyti
Sveikos mergaites..
Noreciau jusu pagalbos.
Gyvenu uzsienyje,ir va sugalvojau studijuoti, zinoma neakivaizdziai:))
Gal galite patarti kokia kolegija ar univera Vilniuje,kur butu patogi studiju programa gyvenanciai man uzsienyje,kad nereiketu kiekviena menesiuka lekti namuciu:)))
gal kas panasiai studijuojat?
lauksiu jusu atsakymu ir patarimu..
aciu is anksto..
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2007 03 03, 17:13)
Sveikos mergaites..
Noreciau jusu pagalbos.
Gal galite patarti kokia kolegija ar univera Vilniuje,kur butu patogi studiju programa gyvenanciai man uzsienyje,kad nereiketu kiekviena menesiuka lekti namuciu:)))
aciu is anksto..

Vilniaus verslo teises akademija ax.gif . Galima individualiai mokytis, jei turesi ka nors is grupioku, kurie gales siusti tau informacija biggrin.gif , bet neak. studijos 6 metus tesiasi (bakalauras su magistru sujungtas) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 03 kovo 2007 - 18:17
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 03, 15:15)
Vilniaus verslo teises akademija  ax.gif . Galima individualiai mokytis, jei turesi ka nors is grupioku, kurie gales siusti tau informacija  biggrin.gif , bet neak. studijos 6 metus tesiasi (bakalauras su magistru sujungtas)  tongue.gif

aciu uz informacija 4u.gif ,pabandysiu pasidometi.
gal koki ju internetini puslapiuka rasiu...
aciu dar karta Aristokrate 4u.gif
Atsakyti
Kas mokosi MRUNI neakivaizdziai? Kada vyksta sesijos ir pasakitos. Ar vakarais ir savatgaliais ar vis del to diena?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2007 03 03, 18:13)
Sveikos mergaites..
Noreciau jusu pagalbos.
aciu is anksto..

na Vilniaus kolegijoje tikrai nemazas pasirinkimas studiju programu, o neakivaizdziai mokantis reikia 3 kartus per metus vaziuoti i paskaitas, o trunka viena sesija 2 savaites: viena izangine rudeni (spali), kita sausio gale ir pavasario sesija apie kova - balandi. www.viko.lt gali rasti daugiau info smile.gif pati beje cia studijuoju ir esu tuo patenkinta ax.gif
Atsakyti