Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(zuasta @ 2007 05 16, 11:43)
Kazin ar gali taip skirtis kaina? g.gif

g.gif tame ir esme kad skiriasi
Bet manau, kad apsisprendziau, stosiu i KMU, paziuresim kaip pasiseks. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edre: 16 gegužės 2007 - 17:17
na as vln kolegijoje uz semestra moku 675Lt. O tai kiek tuomet kaune?
Atsakyti
Studentės labai prašau rasti minutėlę laiko ir atsakyti į anketos klausimus.
labai ačiū 4u.gif

Lietuvos įvaizdis jaunimo tarpe
Atsakyti
SOS.....

ar kas mokat apskaiciuot harmoninius svyravimus g.gif g.gif g.gif

uosviui reik nekivaizdiniam is informaciniu technologiju blush2.gif
Atsakyti
Panos padėkite, kadangi teko keisti anketą tai labai truksta duomenų. Prašau atsakyti.]
Lietuvos įvaizdis akademinio jaunimo tarpe

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 05 28, 14:40)
Panos padėkite, kadangi teko keisti anketą tai labai truksta duomenų. Prašau atsakyti.]

Ačiū  4u.gif

blush2.gif as atsakiau
tikiuosi padejau kiek nors...
Ir merginos padekit,juk ten labai greitai... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 05 28, 18:40)

Ačiū  4u.gif

as ir atsakiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Ruošiuosi stoti MRU neakivaizdžiai studijuoti teisę, esu baigusi aukštesniają mokykla ir dirbu pagal specialybę - jaunesniuoju juriskonsultu. Sakykit ar sunku ten yra įstoti, aš stosiu ne per bendrajį priėmimą.
Atsakyti
Gal kas studijuoja Kauno kolegijoje neakivaizdziai,o gal dar yra tokiu kurios studijuoja buhalterine apskaita? 4u.gif mane domina kokia studiju kaina yra sioje kolegijoje?ir kaip vyksta paskaitos,kokiu daznumu ir pan.?ar sunku mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2007 06 20, 21:38)
Gal kas studijuoja Kauno kolegijoje neakivaizdziai,o gal dar yra tokiu kurios studijuoja buhalterine apskaita? 4u.gif  mane domina kokia studiju kaina yra sioje kolegijoje?ir kaip vyksta paskaitos,kokiu daznumu ir pan.?ar sunku mokytis?

Atrodo, kad man buvai parasiusi AZ. Visai pamirsau atsakyti blush2.gif Ner sunku mokytis neakivaizdiniu budu, nelabai spaudzia destytojai. Sesijos vyksta kas 1,5-2 menesius - trunka dazniausiai dvi savaites (pirmais metais tris savaites). Mokedavau po 500 lt. uz kiekviena semestra. Kita savaite isigysiu sios specialybes diploma rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kieno nors vyrai/draugai/broliai na vyrukai studijuoja informaciniu technologiju srity ar kokius programavimus??? vyras nori ka nors nuotoliniu ar neakivaizdiniu baigti, bet kazkaip panarsius internete niekas neuzkliuvo. Noretu jau magistra, nes bakalaura turi (informologijos).

Jei ka zinot, pasidalinkit. Aciu smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 06 21, 21:55)
Atrodo, kad man buvai parasiusi AZ. Visai pamirsau atsakyti  blush2.gif Ner sunku mokytis neakivaizdiniu budu, nelabai spaudzia destytojai. Sesijos vyksta kas 1,5-2 menesius - trunka dazniausiai dvi savaites (pirmais metais tris savaites). Mokedavau po 500 lt. uz kiekviena semestra. Kita savaite isigysiu sios specialybes diploma  rolleyes.gif

Aha buvau parasius ax.gif Sveikinu baigus thumbup.gif ,as dar tik ketinu pradeti.Tai nebrangus mokslas,as galvojau kad bus kokie 2000litu biggrin.gif tai cia iseina kad praeina kokie du menesiai,tada palankai paskaitas 2-3 savaites ir tuo paciu atsiskaitymai vyksta,po to vel mazdaug du menesius ilsies ir vel lankai paskaitas 2-3 savaites??taip ir tesias toks maratonas? o uzsiemimai vakarais vyksta ar tarkim visa diena? turbut per tuos 4metus nemazai referatu ir kursiniu reikejo parasyt?
Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti