Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

Sugalvojau stoti i neakivaizdini.Jau nusprendziau ,kad stosiu i KTU ekonomika, o dabar mastau-gal i VDU?KIek VDU reikia moketi? Ar sunku ten istoti? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal yra cia studenciu studijuojanciu anglu kalbos filologija? Man labai reikia pagalbeles.Rasau kursini darba literaturine analize,noreciau paklausti tu kurie kazka panasaus rase is ko turi jis susidaryti;ar i turini galima ideti;laikotarpio aprasyma,kai buvo rasyti tie du mano romanai,kiekvieno romano turinys,pagrindiniu heroju charakteristika ir ka dar butu galima parasyti.Labai labai reikia pagalbeles, blush2.gif aciu uz bet kokia informacija is anksto.Jei nesunku parasykite i az arba e-mailu;vulkaniuke@mail.ru. DAR KARTA NUOSIRDZIAI DEKOJU VISOMS MAMYTEMS wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(victory23 @ 2006 08 13, 11:42)
Sveiki, gal kas turit žinių apie neakivaizdines studijas KU? O gal net KU pedagoginiame fakultete? Greitai būsiu jūsų likimo draugė ax.gif

bet kur pedagoginiam lengva doh.gif atsidžiaugt negaliu, kad mečiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 18 balandžio 2007 - 01:10
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 18, 02:09)
bet kur pedagoginiam lengva  doh.gif atsidžiaugt negaliu, kad mečiau

na jei ikimokyklini ugdyma irgi prie pedegogikos priskiriam, tai mokytis kaip kur. Tarkim, draugo mama dabar mokosi neakivaizdziai ikimokyklini ugdyma vienoje Kaunoi kolegijoje. tai kaip paziurejau kiek ji turi darbu padaryti ivairiu, tai plaukai pasisiause, nors ir pati mokausi neakivaizdziai, bet man uzduociu tikrai maziau gaunas. tad su tuo lengvumu subtilus dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 04 18, 14:38)
na jei ikimokyklini ugdyma irgi prie pedegogikos priskiriam, tai mokytis kaip kur. Tarkim, draugo mama dabar mokosi neakivaizdziai ikimokyklini ugdyma vienoje Kaunoi kolegijoje. tai kaip paziurejau kiek ji turi darbu padaryti ivairiu, tai plaukai pasisiause, nors ir pati mokausi neakivaizdziai, bet man uzduociu tikrai maziau gaunas. tad su tuo lengvumu subtilus dalykas  blush2.gif

Ar užimtumas, ar sunkumas dar skirkim. Gal tos užduotys lengvos.
Mums irgi daug užduodavo, bet nosį kažkodėl krapščiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 18 balandžio 2007 - 20:08
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 18, 21:08)
Ar užimtumas, ar sunkumas dar skirkim. Gal tos užduotys lengvos.
Mums irgi daug užduodavo, bet nosį kažkodėl krapščiau  biggrin.gif

na, butent ten tai ir uzduociu daug, ir pakankamai jos nelengvos arba labai daug laiko reikalaujancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 04 01, 14:08)
na Vilniaus kolegijoje tikrai nemazas pasirinkimas studiju programu, o neakivaizdziai mokantis reikia 3 kartus per metus vaziuoti i paskaitas, o trunka viena sesija 2 savaites: viena izangine rudeni (spali), kita sausio gale ir pavasario sesija apie kova - balandi. www.viko.lt gali rasti daugiau info smile.gif  pati beje cia studijuoju ir esu tuo patenkinta ax.gif

Aciu Eglootia uz info... 4u.gif
Atsakyti
Gal yra galvojančių stoti ( ar jau studijuojančių ) į Vilniaus kolegiją,pradinis su spec. ax.gif
Atsakyti
Na studijuoju VIKO, bet ne ta specialybe smile.gif
Atsakyti
Gal kurios merginos studijuoja Klaipedos universitete. Man butu patogiau studijuot Kaune, bet ten vos ne 1000lt brangiau ir 1m ilgiau mokytis. Tai kaip ir issprendzia klausima kur studijuot, bet tas atsumas tai gasdina, tai jei kuri studijuojat, tai kiek kartu reikia vaziuot i sesijas ir t.t.Nes galvoju,kad reiketu geguzes pabaigoje vezt dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2007 05 15, 21:12)
Gal kurios merginos studijuoja Klaipedos universitete. Man butu patogiau studijuot Kaune, bet ten vos ne 1000lt brangiau ir 1m ilgiau mokytis. Tai kaip ir issprendzia klausima kur studijuot, bet tas atsumas tai gasdina,  tai jei kuri studijuojat, tai kiek kartu reikia vaziuot i sesijas ir t.t.Nes galvoju,kad reiketu geguzes pabaigoje vezt dokumentus.

Kazin ar gali taip skirtis kaina? g.gif
Atsakyti
sveika,as istojau i vgtu neakivaizdini,tai moku 1300lt
Atsakyti