sveikos,
baigiau VGTU verslo vadybos bakalaura. dabar baigineju magistra. jeigu kam reikia kokios nors medziagos (kursiniu, namu darbu, konspektu, ir tt.) rasykit AZ
QUOTE(river* @ 2009 11 02, 18:29)
As labai noriu stoti i neakivaizdines studijas,i siauliu universiteta.Galvoju kaip nuo ateinancio pavasario.Bet va pradejo kamuoti mintis,ka daryti del reikiamos medzegos,nes gyvenu ir dirbu uzsienyje.Gryzineciau i sesijas.O mokytis labai noriu 

Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu

Na noriu tik padrasinti, kad bandytus stoti ir mokytis.

Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau

QUOTE(#tagra# @ 2010 03 03, 16:19)
Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu
As taip pat gyvenu uzsienyje ir studijuoju neakivaizdziai KU. Kolkas viska suderinu, dabar man IIkursas. Siek tiek gal sunkiau man nei grupiokam, nes kai as griztu visi jau buna issilaike egzaminus, o as ieskau destytoju ir tariuosi, kada galiu lakytis egzaminus.
Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau

Sveikute

QUOTE(river* @ 2010 03 04, 13:07)
Sveikute
aciu uz padrasinima
liko savaite iki Lietuvos gryzimo,ir iskart tvarkysiuos dokumentus,truputuka bijau,bijau to kad nebutu per sunku mokytis
bet sakau su noru viskas imanoma 

Taisingai, jeigu yra didelis noras, tai kazkaip viskas susitvarko. As irgi ruosiuos neakivaizdzaii studijuot, siaip kitiems atrodo keista sitas dalykas, gyvenima, atrodo, susitvarkius, bet AS LABAI TO NORIU ir viskas. Ir taip bus

sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai

QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 10, 13:34)
sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai 

tai neakivaizdininkai negali?
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 10, 13:34)

Aš ir pernai ir šiemet deklaravau už mokslus,studijuoju neakivaizdiniame
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 22:34)
Aš ir pernai ir šiemet deklaravau už mokslus,studijuoju neakivaizdiniame
o ka nors sugrazino mokesciu?
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 10, 22:37)
o ka nors sugrazino mokesciu?
Na deklaracijose buvo grąžintini pinigai už mokslą ir darbą
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 22:43)
Na deklaracijose buvo grąžintini pinigai už mokslą ir darbą
tai gavot tuos pinigus?
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 23:16)
Na gavau
aisku, tai gerai, reiks turet galvoj, nes reiks uz mokslus moket, jeigu istoti pavyks i neakivaizdini.