Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

As taip pat mastau apie neakivaizdines studijas Lietuvoje. Gal kas galetumete imesti nuorodu, kur galima rasti informacijos apie tai, domina pedagogika. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 10, 23:43)
aisku, tai gerai, reiks turet galvoj, nes reiks uz mokslus moket, jeigu istoti pavyks i neakivaizdini.

man nepavyks susigrazinti, grazina tik uz pirmas studijas... sad.gif mano- ne pirmos.
Atsakyti
Sveikos merginos gal zinote kur Vilniuje galima mokytis neakivaizdziai teise,buciau dekinga jei parasytumet placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 69kleopatra: 18 balandžio 2010 - 16:25
QUOTE(Soul @ 2009 09 11, 09:36)
VU Ekonomikos fakultete priešmagistrinės (papildomos, turintiems aukštąjį neekonominį išsilavinimą) neakivaizdinės studijos vyksta ketvirtadienio ir penktadienio vakarais, o gyvenantiems kituose miestuose- šeštadieniais. Labai patogu 4u.gif . Jokių išsiprašymų iš darbo nereikia  4u.gif .
O magistro neak. studijos tik šeštadieniais. Aišku dviems metams reikia nusiteikti, kad 2-3 šeštadienius į mėnesį šeima tave mažai matys  unsure.gif .

Labas visoms,
Gal kas galit plačiau parašyti apie ekonomikos priešmagistrines ir magistrines studijas VU. Ar labai sunku? Ar dėstytojai normalūs ar tokie, kad tik ir laukia dovanėlės? Kažkodėl iš mano pažįstamų aplinkos susiformavus tokia nuomonė, kad dėstytojai į neakivaizdininkus kaip į pasipelnymo šaltinį ziūri. O aš noriu mokytis ne dėl popieriuko.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 23:16)

Ir aš gavau. Čia nesvarbu ar dieninis ar neakivaidinis, jei deklaruoji, tai už mokslą susigrąžini. smile.gif Aš neakivaizdžiai studijuoju cool.gif
Atsakyti
Man dar tikriausiai reikes palukt metus,kitus del stojimo,nerialiai subrango doh.gif SU,socialine pedagogika arba verslo administravimas(siu specelybiu ir noriu) kaina metams 4600lt verysad.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos 4u.gif

Googlinu, googlinu, bet taip iki galo ir nesusigaudau. Gal kas galite papasakoti kada ir kaip vyksta priemimas i neakivaizdines studijas? Ar galioja tos pacios bendros priemimo taisykles ar kas nors kitaip yra stojant i neakivaizdines studijas?
Atsakyti
QUOTE(Flafi @ 2010 05 11, 11:38)
Prasau pagalbos  4u.gif

Googlinu, googlinu, bet taip iki galo ir nesusigaudau. Gal kas galite papasakoti kada ir kaip vyksta priemimas i neakivaizdines studijas? Ar galioja tos pacios bendros priemimo taisykles ar kas nors kitaip yra stojant i neakivaizdines studijas?

Net neisivaizduoju,kiek supratau reikes uzpildyti viska internetu.As pati siuo metu ne LT,tai ipareigojau brolio sese notariskai,is pradziu bandysiu internetu,bet jei nepavyks,tai ji nuvaziuos i universiteta ir priduos paraiska mirksiukas.gif
http://www.lamabpo.l..._internetu.html
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 11:44)
Net neisivaizduoju,kiek supratau reikes uzpildyti viska internetu.As pati siuo metu ne LT,tai ipareigojau brolio sese notariskai,is pradziu bandysiu internetu,bet jei nepavyks,tai ji nuvaziuos i universiteta ir priduos paraiska mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Tai visdelto apsisprendei bandyti? Praejusiam poste dvejojei.
Mano situacija tokia pati, vis bandau rinktis info per interneta, bet kazkaip sunkiai man eina susigaudyti. Ar dokumentus reikia priduoti istaigoje ar bus galima internetu? Ir ar tie patys laiko terminai dokumentu pridavimo kaip ir dieninems studijoms?
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 12:44)

as irgi bandysiu i neakivaizdini ir supratau, kad vistiek viskas pildysis internetu. Ir moket pinigeliu pildant nereikes, o juos rekes sumoket kai istosiu ir nuvyksiu dokumentu tvarkytis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 11, 20:53)
as irgi bandysiu i neakivaizdini ir supratau, kad vistiek viskas pildysis internetu.  Ir moket pinigeliu pildant nereikes, o juos rekes sumoket kai istosiu ir nuvyksiu dokumentu tvarkytis. 4u.gif

laba, kol nesumokesi pinigeliu (stojimo imokos) tol nieko internetu neuzpildysi ir nepateiksi prasymo. Taip, kad pirma reik sumoket, o tik tada pildyt prasyma internetu. O jau po to nuvesi visus reikiamus dokumentus ir nuotraukas. Dokumentus galesi vezti i ta aukstaja mokykla kur tau patogiau, jeigu prasyma pildysi internetu. Tik ta aukstoji mokykla i kuria nori stoti, turi buti itraukta i bendraji priemima LAMABPO, Taip, kad linkiu sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2010 05 12, 17:14)
laba, kol nesumokesi pinigeliu (stojimo imokos) tol nieko internetu neuzpildysi ir nepateiksi prasymo. Taip, kad pirma reik sumoket, o tik tada pildyt prasyma internetu. O jau po to nuvesi visus reikiamus dokumentus ir nuotraukas. Dokumentus galesi vezti i ta aukstaja mokykla kur tau patogiau, jeigu prasyma pildysi internetu. Tik ta aukstoji mokykla i kuria nori stoti, turi buti itraukta i bendraji priemima LAMABPO,  Taip, kad linkiu sekmes wink.gif

tai kad cia raso, kad imokos moket nereikes, Es parama padengs, o mokestis bus mokamas kai nuvyksim i aukstaja mokykla g.gif
Atsakyti