Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(susidomejus @ 2010 04 16, 12:34)
man nepavyks susigrazinti, grazina tik uz pirmas studijas... sad.gif mano- ne pirmos.

gaila, kad uz antra moksla negalima susigrazint.............5000lt per metus.........labai didele suma.................tikejausi,kad bent susigrazint bus galima
Atsakyti
gal galit man papasakot, kaip jus, studijuojancias neakivaidziai, isleidzia is darbo sesijoms kelioms savaitems? Be problemu isleidzia ar su problemom? Ar visai neisleidzia?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 15, 00:01)
gal galit man papasakot, kaip jus, studijuojancias neakivaidziai, isleidzia is darbo sesijoms kelioms savaitems? Be problemu isleidzia ar su problemom? Ar visai neisleidzia?

priklauso nuo darbdavio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2010 05 15, 16:19)
priklauso nuo darbdavio mirksiukas.gif

nzn, o nuo istatymu nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 15, 22:11)
nzn, o nuo istatymu nepriklauso?

yra istatymas, kad turi isleisti atostogu , bet neapmokamos jos. Atsimenu net pirkau darbo kodekso knygute, kad , reikalui esant , parodyciau darbdaviui, bet neprireike.
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2010 05 16, 22:12)
yra istatymas, kad turi isleisti atostogu , bet neapmokamos jos. Atsimenu net pirkau darbo kodekso knygute, kad , reikalui esant , parodyciau darbdaviui, bet neprireike.

dirbate biudzetinej organizacijoj ar privacioj?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 16, 23:18)
dirbate biudzetinej organizacijoj ar privacioj?

maximoje dirbau tuo metu
Atsakyti
Sveikos, gal ne visai čia reikėjo rašyti, bet norečiau paklausti, ką geriau studijuoti Vilniaus kolegijoje buhalterinę apskaitą ar finansus? smile.gif ačiū už nuomones
Atsakyti
Merginos, gal kas studijuoja nuotoliniu budu? nerandu info apie tokias studijas
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2010 05 17, 16:34)
maximoje dirbau tuo metu

Mane išleisdavo be problemų- pažymą tik pristatydavau ir viskas
Atsakyti
nezinot - neakivaizdininkams duoda bendrabuti sesiju metu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 24, 16:47)
nezinot - neakivaizdininkams duoda bendrabuti sesiju metu?

man atrodo kad taip g.gif .Siandien pildziau prasyma tai buvo toks klausimas ax.gif
Atsakyti