Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Labas vakaras,gal kas girdejot ka nors apie LOWKOL lyg unova firma?
Atsakyti
Ar kas bandete "Slankufit"? Kaip jautetes, ar nepykino? Ar pavyko numesti svorio? kiek laiko vartojote kapsules? 4u.gif
Atsakyti
O kas ka girdejot ar bandet apie " Bitter Orange and Green Tea Diet " , a ?
Atsakyti
Sveikos, ar kuri bandet "Dietrim"?

Pamaciau reklama, paskaiciau nete apie si daikta anglu k. ir "supratau" doh.gif , kad tai koks tai revoliucinis preparatas. Ir aisku nusipirkau, nezinau ar itikejau, ar istirko bet nukrito apie 1 kg per trumpa laika (per kelias dienas).
Istikro, kaip jis veikia organizma mazindamas riebalų įsisavinimą ir skatindamas ju deginima ir t.t. ,tai nepajauciau ax.gif. Bet kad slopina alkio jausma, tai tixlei ir net labai. Tai gal ir visa kita vyksta is tikruju.

Dabar vel noriu nusipirkt, bet pinigu biski gaila. Noreciau daugiau nuomoniu isgirst pasidalinkit patirtim. 4u.gif
Atsakyti
aš išvis nebeturiu valios ,dietų išsilaikau vos 2 dienas ,todėl šian vaistinėj paprašiau ,kad duotų ko nors efektyvaus lieknėjimui ,tai man pasiūlė ir išgyrė Bio-Slim.Aš ir įsigijau ,gal yra vartojusių ar dabar vartojančių?Man tik nepatinka ,kad reikia gert 3 kartus per dieną ,man tiek sunku išgerti ,nes mažai namie būnu.Dar rašo ,kad galima išgert visas 3 pusryčių metu ,tačiau tuomet gali varginti pilvo pūtimas ,pykinimas ax.gif Tai gersiu geriau po vieną ,tiesa ,dar rašo ,kad poveikis tik po mėnesio blink.gif Kokia čia nesąmonė ,juk kapsulės iš karto turėtų užpildyti skrandį ląsteliena? g.gif
Atsakyti
Neseniai isgirdau apie preperata L-karnitina. Radau info, kad Karnitinas tinka norintiems kontroliuoti kūno svorį. Vartojant karnitiną taip pat reikia mažinti suvartojamų kalorijų skaičių ir derinti tai su fizine veikla. Karnitinas tik paspartina maisto riebalų deginimą ir sumažina alkio pojūtį.
Kadangi svoris metimas man aktualus, noreciau ji pabandyti.Gal kas bandet si preparata ir kokie butu atsiliepimai, ir kur galima nusipirkti?
Atsakyti
karnitinas tinka labiau sportuojancioms...
seip neblogas daikciukas jei derini su aerobika...
Atsakyti
As manau taip:
Skrandi gal ir is karto uzpildys lasteliena, ir nuo to truputi maziau suvalgyt tilps... Taip per menesi ir lieknesi po trupuciuka. Ir po to menesio tik pajausi ,kad palengvejai keliais kilogramais. O kasdien, pradejus gert ,tu keliu gramu maziau ar daugiau, gi nepajusi niekaip smile.gif Gal todel ir raso, kad poveikis po menesio rolleyes.gif (ir tai neaisku,ar tikrai taip bus)
po tokiu kaip Bio slim, manyciau, per visa menesi ne daugiau kaip - 2 kg savaime nutirptu (daugiau nukris nebent jei skaiciuosi kalorijas arba dietos laikysies) mirksiukas.gif
Atsakyti
ewosmama,
tai yra pienu plikytos arbatzoles mirksiukas.gif Sis gerimukas neblogai apetita malsina ir energijos suteikia,patikrintas dalykas thumbup.gif Jeigu ji gert po 2-3 puodukus per diena, kito maisto suvalgoma maziau, tai ir liekneti padeda mirksiukas.gif

Man skaniausia ir veiksmingiausia taip:
I dideli puodeli (300ml) idedu 1 arbatini sauksteli Dilmah juodosios arbatos arbatzoliu. Uzvirinu lieso pienuko (0.05 arba 1% riebumo) pusantros stiklines (300ml.) ir uzplikinu juo arbatzoles.Pamaisau, uzdengiu puodeli dangteliu, palieku 5 min, kad pritrauktu. Tuomet nugriebiu nuo virsaus sukilusias arbatzoles, ir gurksnoju si gerimuka karsta . Man labai skanu rolleyes.gif Isvaizda primena nei tai Cappuchino, nei tai kakava bigsmile.gif
Numusa apetita kokiom 3 valandom. Tai per diena isgeriu sio geralo 2 arba 3 tuos diziuosius savo puodukus po 300ml. Energija nuo gerimo per krastus liejasi ir labai lengvai iskrova su juo issilaikau thumbup.gif
Atsakyti
mama ka tik atidave savo ten kazkokiu liekninamuju tabletikiu pamegint. Is serijos Bio. Juos reikia gerti kartu, nes kitaip nebus jokio efekto.
Bio Fiber ir Bio Chromium. Sake, visiskai dingo potraukis saldumynams. Ir lieknina thumbup.gif Bio Fiber - tai ten lasteliena, mazina apetita,suteikia sotumo jausma, skatina medz. apykaita, dar daro kazka, o nuo chromo saldumynu nebesinori rolleyes.gif
Reikia gerti nuosekliai kasdien,nepraleidineti, ir tik nevalgyti po 18-19val., tuomet lieknesi smile.gif Per savaite po -1 kilograma krenta ir apimtys pasitraukia.
Atsakyti
Noriu pasidalinti asmenine patirtimi apie papilda "Chrom 200" is Vitaforce, nors geriu ji dar tik savaite, bet isitikinau, kad labai veiksmingas. Kadangi turiu labai stipru potrauki saldumynams ir man niekaip neina jo nugaleti, nusprendziau nusipirkti koki nors papilda su chromu, nors nelabai tikejau, kad pades. O padejo ir net labai - nuo pirmos tabletes praejo saldumynu noras, visiskai abejingai dabar ziuriu i saldainius, tortus ir kt. saldumynus. Nezinau, kaip bus toliau, bet kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Aš buvau saldumynų maniakė, geriau chromą bet jis man nepadėjo verysad.gif Tada pasikonsultavau su gydytoja, ji patarė pagerti geležies. Greitai potraukis saldumynams dingo bigsmile.gif Gal būtent jos ir trūko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 21 rugpjūčio 2008 - 13:28