Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Nepatingėjau išversti 4u.gif

Kokteilis vienai dienai:

1. 500g minkštos liesos (0-0,6%) varškės, kurios baltymingumas 8-10g/100 g. Jei renkatės baltymingesnę varškę (17-22g/100g), prireiks 250 g varškės ir 250 g liesiausio jogurto ar kefyro. Turime penkias porcijas po 100g.

2. 2,5 s.a.* bet kokių vaisių ar uogų.

* s.a. – sąlyginis obuolys, t.y. vaisių ar uogų kiekis lygus vidutiniam obuoliui (150-170 g) ir turintis 12-16 g angliavandenių.
(obuoliai, kriaušės, persikai, nektarinai, guavos, pasiflorai, mango, moliūgai, arbūzai, mandarinai, klementinai, apelsinai, citrinos, abrikosai, slyvos, vynuogės, bananai, avietės, mėlynės, braškės, žemuogės, ir bet kokie kiti vaisiai ir uogos, išskyrus ananasus ir kivius (sumaišius su varške apkarsta).

Kiekvienai 100 g porcijai varškės tenka 0,5 s.a. vaisių. Iš viso per dieną suvalgoma 2,5 s.a. (375-400 g) vaisių.


DIENOS MENIU

Pusryčiai
• Kokteilis „Sibaritas“ iš dviejų porcijų varškės ir 1 s.a. (bendras kiekis ~360 ml).
• Arbata arba kava be cukraus.

Priešpiečiai
• Grūdų patiekalas (pasirinktinai): košė (avižinių dribsnių, grikių, nešlifuotų ryžių, ir kt.), pilno grūdo makaronai, makaronai su sėlenomis, pupelės, žirniai. Paruošto patiekalo kiekis – apie 200-250 ml (stiklinė). Galima rinktis dvi riekeles pilno grūdo duonos arba duonos su sėlenomis.
• Didelė porcija salotų iš šviežių nekrakmolingų daržovių (be virtų bulvių, morkų ir burokėlių; šviežios morkos ir burokėliai leidžiami). Paprastai žmonės suvalgo 250-300 g salotų, kai kurie – daugiau.
• 1 arbatinis šaukštelis nerafinuoto augalinio aliejaus (geriausia alyvų arba linų).
• 3 vienetai migdolo ar lazdyno riešutų, arba 2 puselės graikiško riešuto, arba 3 alyvuogės, arba 2 arbatiniai šaukšteliai su kaupu maltų linų sėmenų.

20 minučių iki pietų
Kokteilis „Sibaritas“ iš vienos porcijos varškės ir pusės s.a. (iš viso ~180 ml).

Pietūs
• Baltyminis patiekalas: vidutinio delno dydžio (be pirštų biggrin.gif ) gabalėlis liesos mėsos (arba žuvies, paukštienos – virtos, troškintos, keptos su lašeliu aliejaus ir t.t.) arba du kiaušiniai. Galima rinktis gana riebią žuvį, bet tik ne stipriai sūdytą (silpnai sūdytą leidžiama)ir geriau ne rūkytą (rūkyti produktai sužadina apetitą).
• Didelė porcija salotų iš šviežių nekrakmolingų daržovių (be virtų bulvių, morkų ir burokėlių; šviežios morkos ir burokėliai leidžiami) su vienu arbatiniu šaukšteliu nerafinuoto augalinio aliejaus (geriausia alyvų arba linų). Minimalus salotų kiekis – dvigubai didesnis nei baltyminis patiekalas, maksimalus – neribojamas. smile.gif
• Troškintos, virtos ar keptos nekrakmolingos daržovės su vienu arbatiniu šaukšteliu augalinio aliejaus. Gaminimui labiau tinka rafinuotas augalinis aliejus. Burokėlių, bulvių, morkų, moliūgų nedėti!

Į pietų salotas ar virtas daržoves galima įdėti truputį grybų ar žaliųjų žirnelių. Virtas daržoves galima keisti daržovių sriuba su vienu šaukšteliu augalinio aliejaus. Galima rinktis ir mėsos ar paukštienos sultinį, bet būtina kruopščiai pašalinti riebalus (gerai atvėsinus sultinį nugriebti nuo paviršiaus).

Priešpiečių ir pietų salotas galima gardinti neriebiais padažais, kuriuose būtų ne daugiau vieno arbatinio šaukštelio aliejaus. Tam labai tinka padažas su balzamiko actu. Į priešpiečių salotas geriau nedėti jogurtinio ar kitokio padažo iš rauginto pieno.

Druskos dėti labai saikingai.

Vakarienė (pageidautina ne vėliau 18:00)
• Kokteilis „Sibaritas“ iš 2 porcijų varškės ir 1 s.a. (iš viso ~360 ml)

Vakare
• Didelis puodelis kakavos iš dviejų arbatinių šaukštelių su kaupu kakavos miltelių (be cukraus) ir lieso pieno. Saldiklių geriau vengti. Kakavą galima padalinti į dvi porcijas (po vieną šaukštelį). Kakavą galima gerti ir be pieno – gausite gėrimą panašų į karštą šokoladą. Teigiama, kad kakavoje be pieno išlieka daugiau antioksidantų.

Skysčiai dienos metu neribojami, tačiau sulčių neleidžiama (išskyrus citrinų sultis vandens ir salotų pagardinimui). Rekomenduojama išgerti 1,5 – 2 l vandens, neskaitant kavos ir arbatos (be cukraus ir pageidautina be saldiklių).

Vandenį rekomenduojama gerti 200-500 ml porcijomis:
- tik atsibudus,
- pusvalandį iki valgio,
- 2,5 valandos po valgio,
- po fizinių pratimų,
- kai jaučiate troškulį (netgi valgio metu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosferata: 25 rugpjūčio 2008 - 15:15
na ką mergaitės, po visos savaitės gėrimo Cefamadar galiu aprašyt savo įspūdžius. svoris atrodo nekrinta. sprendžiant iš drabužių, apimtys taip pat verysad.gif . alkio jausmas toks pats kaip ir anksčiau. nei mažiau, nei daugiau, tik labai jau į wc varo po tabletyčių unsure.gif . galima sakyt, tik išgeriu ir lekiu... tabletes geriu prieš valgį, bet 1kartą išgėriau po. jausmas buvo toks, kad prarijau oro balioną. puškavau kaip banginis doh.gif , bet po kurio laiko viskas susitvarkė biggrin.gif. kol kas pastebėjimų tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, gal poveikis ir nebus toks staigus nuo cefamadaro rolleyes.gif Katastrofa, sverkis ir centimetru apimtis matuokis, nes seip ir nepajausi, ar kur nors - 2 cm truksta, ar nelabai mirksiukas.gif Gal per 2 savaites 1-1.5kg pamesi, ir tai jau bus gerai, maisto visai neribojant bigsmile.gif
Va, mergicka pries tai rase, kuriai cefamadaras padejo - per vasara -5kg savaime nukrito, tai iseina, kad per menesi tik po 1.5-2kg pradingsta rolleyes.gif

O sias tabletikes ar gerti reikia 15 min. pries maista, ar suciulpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 09 17, 07:51)
Na, gal poveikis ir nebus toks staigus nuo cefamadaro  rolleyes.gif  Katastrofa, sverkis ir centimetru apimtis matuokis, nes seip ir nepajausi, ar kur nors - 2 cm truksta, ar nelabai  mirksiukas.gif  Gal per 2 savaites 1-1.5kg pamesi, ir tai jau bus gerai, maisto visai neribojant  bigsmile.gif 
Va, mergicka pries tai rase, kuriai cefamadaras padejo - per vasara -5kg savaime nukrito, tai iseina, kad per menesi tik po 1.5-2kg pradingsta rolleyes.gif

O sias tabletikes ar gerti reikia 15 min. pries maista, ar suciulpti?  g.gif



man daktarė jį išrašė, kad suaktyvint kažkokius fermetus. niekada negalvojau tablečių pagalba mest svorio, tai ir dabar į cefamadar'ą žiūriu kaip į pagalbinę, o ne pagrindinę priemonę. daktarė liepe kalorijas skaičiuot. skaičiuoju kelinta diena ir rezultatai tie patys: beveik 1500kcal. norma. dar sportuot ruošiuosi, bet niekaip neprisiruošiu doh.gif blush2.gif .
jas reikia gert prieš valgį. šiandien pastebėjau, kad išgėrus valgyt nesinori... man rytais niekada nebuvo žvėriško apetito, bet vos arbata sulindo šiandien... nežinau ar čia nuo tablečių, ar šiaip nevalgumo diena man g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

sakykite o kokia Jūsų nuomonė apie Trioplan beauty ? ?smile.gif
Atsakyti
Keleta puslapiu atgal pagyriau nusipirkta chromo papilda. Bet deja po menesio vartojimo darau isvada - efektas silpneja dienomis. Tik pradejus vartoti tikrai buvo sumazejes potraukis saldumynams, o paskui... ech, tas pats. Na zodziu, jei valios pries pyragaiti atsilaikyt neuztenka, cia niekas nepades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 09 18, 09:34)
Laba diena smile.gif

sakykite o kokia Jūsų nuomonė apie Trioplan beauty ? ?smile.gif



Hi,

Jezau, kaip dziaugiuosi, kad atradau sita tinklapi! thumbup.gif Labai daug aktualiu temu.
As geriau TRIOPLAN'a (1 men.). Aisku, laikotarpis gal trumpokas, bet manau, jei preparatas veikia ir, svarbiausia, TAU TINKA, tai per pirmasias dvi savaites turetu jaustis bent kazkoks teigiamas poveikis. Man, deja, per ta menesi nepasijuto lygiai nieko. Tai ir nutraukiau.
Dabar vartoju DIETRIM. Per pirma menesi nukrito tik 1 kg, bet ir tuo dziaugiuosi. As ji pasirinkau del vartojimo budo - 4 kpsl. pagrindinio valgio metu. Nes nemazai yra preparatu, kuriuos reikia gerti 0,5 h arba 1 h pries valgi ir dar 2-3 kartus per diena. Su tokiais man katastrofa, nes prisimenu, isgerdavau (BIOSLIM, atrodo), o darbe bunant tai tas, tai anas ir nepavalgai po tos valandos, eini veliau, o vel to paties kiekio juk negersi. Vienu zodziu, nesigaudavo.
Gersiu toliau ta Dietrim'a ir ziuresiu, kas gausis.
Didziausia mano beda - potraukis saldumynams. Ypatingai per pietus ir vakarais. Kazkokia nesamone. Esu gerusi ir chromu visokiu, bet kaip norejau saldaus, taip ir noriu. Auksciau buvo rasyta, kad gelezies preparatas padejo numalsinti potrauki saldumynams. Gal is tikro man visai ne to chromo truksta?
Bet tu vaistu dabar tiek, kad mes cia visos, man atrodo, kaip eksperimentines pelytes bandom viska po biski, nes nuo tu reklamu jau galva sukasi... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , prisijungiu ir aš prie jūsų būrelio, radau jus ieškodama info apie Slimball, bet paskaičiusi supratau, kad tai dar viena panacėja: pinigai išmesti, o rezultato nėra verysad.gif Nebent atsirado naujų žinių ax.gif
Išbandžiau daug ką ir visaip, geriausias ir veiksmingiausias būdas man buvo kalorijų skaičiavimas, numečiau per 8 kg, bet tada pastojau ir sulig ta minute dingo mano valia ir ryžtas. Negaliu nevalgyt, tuščias skrandis man tragedija, valios susilaikyt - nerasta nei su žiburiu.
Besiimant bet kokio lieknėjimo būdo norisi greito rezultato, o gaunasi tikras šnipštas doh.gif Dabar esu nusipirkusi javainių ir riešutų mišinį "Sali". Kramtau, o burnoje kaip grumstą šieno žiaumočiau, nelabai ax.gif , bet ką daryt?


Atsakyti
emiau dometis preaparatu "Trioplan Slim" smile.gif .Maciau daug pliusu,nes visu pirma jis padalintas i tris paros normas.Organizmas vis skirtingu paros metu gauna reikiama preaparato papildyma ir nera apkrautas is karto visai dienai.Visu antra, jame yra ne tik sotumo jausma suteikiancios medziagos,mazinancios potrauki saldumynams medziagos,bet ir vitaminai,kurie labai reikalingi metant svori bigsmile.gif .Beja,bent jau man pasirode tikrai puiki sudetis.Na sakyciau jai padetu lengviau numesti svori,tai visai normali.Ilgai masciau apie ji.Siandiena jau susigundziau pirkti,bet staiga taip nenoriai paatviravo su manimi vaistininke.Keista pasidare tai,kad is pradziu lyg apsimete,kaip,kad sio preaparato nezinanti,o po to eme pasakoti,kad lyg jau ji ji turejusi ir jai nelabai tiko.Pakele kraujospudi ir sutrikde miega g.gif .O prie viso gero pridure,kad siame preaparate yra kazkokia panasi medziaga,kaip baisiajame "Lidos" preaparate blink.gif .Vienu zodziu mane isgasdino.Taciau paminejo,kad jos sesei sis preaparatas labai tiko ir padejo.Moteris jautesi soti,svoris krito(aisku ne vien nuo siu vaistuku biggrin.gif ) ir viskas buvo gerai. Grizau namo be preaparato doh.gif ,nes labai susimasciau,tai ar verta ji pirkti is viso?Dabar perskaiciau siu vaistu notacija,bet nieko panasaus i "Lidos" bloguma neradau bigsmile.gif .Izvelgiu tik gerasias puses.Tai zinokite,man regis as ryt leksiu jo pirkti ir pati isitikinsiu kas ir kaip.Na tikiuosi savo sveikatai nepakenksiu ax.gif , labai nenoreciau.Juolab ir manau,kad jai kas butu tikrai blogai,sis vaistas nebutu uzpatentuotas vaistinese.
Jai kuriai teko susidurti su siuo preaparatu,labai butu malonu,kad pasidalintumete savo potyriais,nesvarbu gerais ar blogais,nes viskas yra aktualu flirt.gif .
Atsakyti
Tiesa,dar karteli idemiai isigilinau i vaisto sudeti ir visa notacija,ir beja nieko panasaus i tai apie ka man snekejo vaistininke,neradau.Sibutramino cia nerasta schmoll.gif clap.gif .Yra naturalios medziagos ,kaip chitosanas,lecitinas,nopalio ekstraktas ir t.t.Vienu zodziu sudetis tikrai saugi(ko as labiausiai ir norejau smile.gif ) ir tikekimes bus veiksminga.As si preaparata pirkau nesitikedama stebuklo,nes nezadu vien gerti juos ir "liekneti" kosminiu greiciu.Ne,visu pirma pakeiciau savo mitybos iprocius,kas ir yra sunkiausia,visa diena susiskirsciau pagal tam tikra mitybos perioda,t.y. susideliojau tam tikras valandas,kada ka mazdaug valgau ir kada jau nebe unsure.gif biggrin.gif ,pradejau sportuoti ,na ir pagersiu siu tabletyciu,kurios gal but geriau suris riebalus ir neleis jiems tvirtintis i organizma,sukels sotumo jausma,pades lengviau atsisakyti saldumynu,papildys organizma reikiamais vitaminais ir mikroelementais.Na vienu zodziu,zinau,kad teks ideti labai daug pastangu,procesas bus letas,bet tikiuosi zymus ir mane dziuginantis.Kazkada numeciau 17kg.be jokiu preaparatu.Valgiau sveikai,geriau tik alaus mieles drinks_cheers.gif ,nes tuo metu paberdavo(pradingo visi berimai) ir sportavau.Rezultatas buvo zymus ir be galo malonus.Siame procese didele dali vaidina zmogaus psichika,kaip jis save nuteikia.Jai vis galvoji "vajetau,vajetau,kaip noriu pavalgyti,o negaliu unsure.gif ",tai veliau ar anksciau skrandus bus pilnas,na,o jai save nuteiksi,jog taip darai del to,kad busi grazesne,sveikesne,daug irodisi sau ir kitiems ir suvoksi,jog esi ne "siuksline"i kuria galia bet kiek ir bet ko krauti,tai visa tai taps malonu ir iprasta.Aisku visa tai nepasiraso ant lapo ir neivyksta,kaip stebuklas vos pamojus pirsteliu,bet laikui einant darosi tikrai nebe taip sunku,kaip pradzioje,o po to,zodis "sunku",jau buna toli toli.Taigi,sunki pradzia,lengva kunui ir sielai,PABAIGA! bigsmile.gif
Ech,stiprybes sau bigsmile.gif ,sioje pradzioje.
Atsakyti
sveikos 4u.gif . prisiruošiau pagaliau ir aš papasakoti apie Cefamadar'ą bigsmile.gif . suvartojau jau daugiau nei puse pakuotės. nu ką aš žinau... geriu tas tabletes ir tiek... daktarė sakė, kad jie aktyvina fermentus, todėl susinormalizuoja apetitas, alkio jausmas ir t.t. nežinau ar dėl tablečių, ar dėl to, kad laiko nelabai yra, bet valgyt mažiau norisi. baisiai užknisa tas jų gėrimas prieš valgį, bet iš kitos pusės gerai - susinormalizuoja valgymų skaičius. kol kas tiek žinių iš mano stovyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano viena pažįstam labai išgyrė PROTIFAR . Siūlė ir man. Bet kažkaip anksčiau neteko susidūrt. Gal katra bandėte ?

PROTIFAR" aprašymas

PROTIFAR

Protifar yra specialios medicininės paskirties dietinis maistas.

Papildomas baltymų šaltinis pacientams, kurių poreikių nepatenkina įprastinis maistas, esant: nudegimams, traumoms, infekcinėms ligoms, mitybos nepakankamumui.
Protifar gali būti vartojamas, kai reikia riboti natrio, kalio ir (arba) fosforo suvartojimą. Be gluteno.
Protifar yra neutralaus skonio, todėl jo galima dėti į saldžius ir aštrius patiekalus bei gėrimus. Galima jį vartoti ruošiant maistą.


Sudedamosios dalys
nugriebto pieno baltymai, emulsiklis (lecitinas), nuo išdžiūvimo sauganti medžiaga (kalcio ortofosfatas).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 15 spalio 2008 - 18:33