Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

bet su daigeliu jeigu, tai kist i zeme jau visa kauliuka?
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 07 14, 23:24)
bet su daigeliu jeigu, tai kist i zeme jau visa kauliuka?

pas mane galiukas matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano avokadas jau 1,5 sprindzio didzio. O sakykit, reik nugnub virsune ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 14, 23:28)
pas mane galiukas matosi mirksiukas.gif

o tai gerai tada aciuks uz pagalaba. mirksiukas.gif
Dar norejau paparasyti, gal kas is jusu galetu ikelti nuotraukytes savu avakodu rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip jum, visi kauliukai sudygsta? Pasodinau mazesnio avokado kauliuka, sekmingai auga, o va to vadinamojo "didziojo" kauliukas nieeekaip nesudygsta g.gif O kaip jum?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 15, 15:50)
O kaip jum, visi kauliukai sudygsta? Pasodinau mazesnio avokado kauliuka, sekmingai auga, o va to vadinamojo "didziojo" kauliukas nieeekaip nesudygsta  g.gif O kaip jum?

Kaip jau kazkurios cia rase-reikia dideles kantrybes, kad kauliukas skiltu, as tai net 2 men. laukiau kol pradejo skilti ir lysti daigelis, o kitom tai greiciau pavyksta sulaukt, gal vandeny tikrai greiciau viskas vyksta, nes as tai savo zemese laikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuxss @ 2006 07 15, 16:10)
Kaip jau kazkurios cia rase-reikia dideles kantrybes, kad kauliukas skiltu, as tai net 2 men. laukiau kol pradejo skilti ir lysti daigelis, o kitom tai greiciau pavyksta sulaukt, gal vandeny tikrai greiciau viskas vyksta, nes as tai savo zemese laikiau ax.gif

as tai va i vandeny ikysus tai jau po 2 savaikiu iskylo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 15, 15:50)
O kaip jum, visi kauliukai sudygsta? Pasodinau mazesnio avokado kauliuka, sekmingai auga, o va to vadinamojo "didziojo" kauliukas nieeekaip nesudygsta  g.gif O kaip jum?

man is triju - trys bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 15, 22:54)
man is triju - trys bigsmile.gif  cool.gif

o man is vieno---- vienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuxss @ 2006 07 15, 17:10)

Ir vandenyje gera menesi palaikiau- NIEKO! Nusprendziau kist i zeme- NIEKO! Nors ten turbut ir jau geras menuo tupi, jei ne daugiau g.gif Lauksiu... Gal teks stebet puvimo procesa, bet... lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Auginau porą kartų avokadą, bet abu teaugo keletą metų. Praėjusį rudenį mano trimečiui avokadui pradėjo džiūti, ruduoti ir raitytis lapai, kol jis visus numetė. Galvoju, gal ant rudens kaip visi medžiai sugalvojo mest lapus. Laikiau stambą iki pavasario, bet jis nebeatsigavo. Gal iš tiesų, kaip čia kažkas rašė, jie ilgai namų sąlygomis negyvena?
Atsakyti
Pas mama auga du ax.gif
As viena pasodinau, tai isaugo, bet draugei gimtadieniui padovanojau ax.gif
Tai dabar noriu sau vel pasodinti rolleyes.gif
Tik as nemegstu pacio minkstimo ax.gif
Reikes koki pigiausia nusipirkti del kauliuko ax.gif
Gal zinot, kur juos pigiai patduoda?
Atsakyti