bet su daigeliu jeigu, tai kist i zeme jau visa kauliuka?
QUOTE(Donata007 @ 2006 07 14, 23:24)
bet su daigeliu jeigu, tai kist i zeme jau visa kauliuka?
pas mane galiukas matosi

Sveikos. Mano avokadas jau 1,5 sprindzio didzio. O sakykit, reik nugnub virsune ar ne???
QUOTE(Aina @ 2006 07 14, 23:28)
o tai gerai tada aciuks uz pagalaba.

Dar norejau paparasyti, gal kas is jusu galetu ikelti nuotraukytes savu avakodu

O kaip jum, visi kauliukai sudygsta? Pasodinau mazesnio avokado kauliuka, sekmingai auga, o va to vadinamojo "didziojo" kauliukas nieeekaip nesudygsta
O kaip jum?

QUOTE(rrr? @ 2006 07 15, 15:50)
O kaip jum, visi kauliukai sudygsta? Pasodinau mazesnio avokado kauliuka, sekmingai auga, o va to vadinamojo "didziojo" kauliukas nieeekaip nesudygsta
O kaip jum?

Kaip jau kazkurios cia rase-reikia dideles kantrybes, kad kauliukas skiltu, as tai net 2 men. laukiau kol pradejo skilti ir lysti daigelis, o kitom tai greiciau pavyksta sulaukt, gal vandeny tikrai greiciau viskas vyksta, nes as tai savo zemese laikiau

QUOTE(doviliuxss @ 2006 07 15, 16:10)
Kaip jau kazkurios cia rase-reikia dideles kantrybes, kad kauliukas skiltu, as tai net 2 men. laukiau kol pradejo skilti ir lysti daigelis, o kitom tai greiciau pavyksta sulaukt, gal vandeny tikrai greiciau viskas vyksta, nes as tai savo zemese laikiau 

as tai va i vandeny ikysus tai jau po 2 savaikiu iskylo

QUOTE(rrr? @ 2006 07 15, 15:50)
O kaip jum?

man is triju - trys

QUOTE(doviliuxss @ 2006 07 15, 17:10)

Ir vandenyje gera menesi palaikiau- NIEKO! Nusprendziau kist i zeme- NIEKO! Nors ten turbut ir jau geras menuo tupi, jei ne daugiau

Sveikos
Auginau porą kartų avokadą, bet abu teaugo keletą metų. Praėjusį rudenį mano trimečiui avokadui pradėjo džiūti, ruduoti ir raitytis lapai, kol jis visus numetė. Galvoju, gal ant rudens kaip visi medžiai sugalvojo mest lapus. Laikiau stambą iki pavasario, bet jis nebeatsigavo. Gal iš tiesų, kaip čia kažkas rašė, jie ilgai namų sąlygomis negyvena?

Pas mama auga du
As viena pasodinau, tai isaugo, bet draugei gimtadieniui padovanojau
Tai dabar noriu sau vel pasodinti
Tik as nemegstu pacio minkstimo
Reikes koki pigiausia nusipirkti del kauliuko
Gal zinot, kur juos pigiai patduoda?

As viena pasodinau, tai isaugo, bet draugei gimtadieniui padovanojau

Tai dabar noriu sau vel pasodinti

Tik as nemegstu pacio minkstimo

Reikes koki pigiausia nusipirkti del kauliuko

Gal zinot, kur juos pigiai patduoda?