Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(Nonna @ 2006 07 16, 14:34)
Pas mama auga du  ax.gif
As viena pasodinau, tai isaugo, bet draugei gimtadieniui padovanojau  ax.gif
Tai dabar noriu sau vel pasodinti  rolleyes.gif
Tik as nemegstu pacio minkstimo  ax.gif
Reikes koki pigiausia nusipirkti del kauliuko  ax.gif
Gal zinot, kur juos pigiai patduoda?

Pabandyk paieskot kokioj maxmoj, kur buna sukrauti nukainuoti vaisiai, darzoves. gal ten pasiseks, tada sumoketum visai keeta centu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 16, 13:38)
Pabandyk paieskot kokioj maxmoj, kur buna sukrauti nukainuoti vaisiai, darzoves. gal ten pasiseks, tada sumoketum visai keeta centu  thumbup.gif

as ir maciau kur nukainuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus man pasakykit, ar reikia nugnybt virsune avakodui ar ne??? Ar jis turi tiesiai augti ir nesisakoti, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 16 liepos 2006 - 17:13
QUOTE(laurechka @ 2006 07 16, 18:12)
O jus man pasakykit, ar reikia nugnybt virsune avakodui ar ne??? Ar jis turi tiesiai augti ir nesisakoti, a?

Skonio reikalas. Man tai gražiau, kai netįsta į viršų ir šakojasi.
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 16, 18:12)

O jei gnybt, tai kada? Pas mano avokada jau 10 lapiuku... O ugis vos ne 1.5 sprindzio...
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 16, 21:12)

O gal turi nuotrauka, to nugnybto avokado? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 16, 20:24)
O gal turi nuotrauka, to nugnybto avokado?  ax.gif

Nebeturiu avokado, rašiau, jog po 3 metų auginimo numetė lapus žiemai ir nebeatsigavo cray.gif Bet čia anksčiau buvo įdėtas besišakojantis. 4u.gif
Atsakyti
man tai graziau asmeniskai kai sakojasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 16, 11:44)
Ir vandenyje gera menesi palaikiau- NIEKO! Nusprendziau kist i zeme- NIEKO! Nors ten turbut ir jau geras menuo tupi, jei ne daugiau  g.gif Lauksiu... Gal teks stebet puvimo procesa, bet... lauksiu  biggrin.gif

Prisiskaičiau čia ir aš užsimaniau avokadą auginti smile.gif
Maniškis kauliukas apie mėnesį mirko mirko ir nieko, tada į žemę įkišau. Laikiau 1,5 mėnesio, jau maniau kad nebeišdygs. O gi žiūrių, kažkoks žalias pumpurėlis vazone kalasi. Na lauksiu toliau ir žiūrėsiu, ar čia avokada atsibudo pagaliau ar šiaip kokios žolės jau augti ėmė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 07 17, 12:26)
Prisiskaičiau čia ir aš užsimaniau avokadą auginti smile.gif
Maniškis kauliukas apie mėnesį mirko mirko ir nieko, tada į žemę įkišau. Laikiau 1,5 mėnesio, jau maniau kad nebeišdygs. O gi žiūrių, kažkoks žalias pumpurėlis vazone kalasi. Na lauksiu toliau ir žiūrėsiu, ar čia avokada atsibudo pagaliau ar šiaip kokios žolės jau augti ėmė  ax.gif

kaip rase cia avokadu augintojos, tai net po 3 menesiukus lauke, kol zemeje pasodintas kauliukas, isadygo blink.gif manyt reik kantrybes blink.gif
Atsakyti
aš tai nelaikiau vandeny-nulupau tą rudą žievę ir į žemę ikišau-smaigaliu aukštyn iki pusės.Gausiai laisčiau ir po 2 mėn.išlindo. Dabar auga valandom-kaip jau viena sakė-reiks turbūt stogą kirst lotuliukas.gif o kaip ten su tuo nugnybimu viršūnės, ar nenumirs jisai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 19, 10:31)
aš tai nelaikiau vandeny-nulupau tą rudą žievę ir į žemę ikišau-smaigaliu aukštyn iki pusės.Gausiai laisčiau ir po 2 mėn.išlindo. Dabar auga valandom-kaip jau viena sakė-reiks turbūt stogą kirst lotuliukas.gif  o kaip ten su tuo nugnybimu viršūnės, ar nenumirs jisai g.gif

o kiek tavo avokadui laiko jau?
Atsakyti