Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

[quote=Aina,2006 08 10, 07:44]
stai kaip manasis per dvi savaites paaugo thumbup.gif wub.gif

oi koksai grazus, maniskis tik va saco maza daigiuka parode blush2.gif
Atsakyti
Gal žinot, ką daryti: nugnybau viršūnę, šakojasi puikiai, bet viršūnė džiūsta......jau kokie 3 cm sudžiūvo ir toliau sėkmingai juda į priekį........ Ką daryti ????????????????????????????? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 09 01, 17:19)
Gal žinot, ką daryti: nugnybau viršūnę, šakojasi puikiai, bet viršūnė džiūsta......jau kokie 3 cm sudžiūvo ir toliau sėkmingai juda į priekį........ Ką daryti ?????????????????????????????  cry.gif

Va, del to as ir bijau gnybt virsunele... Lai auga kaip stagaras ax.gif
Atsakyti
oho idomu ar pa kitus irgi virsune dziusta g.gif parasykit prasau blush2.gif
Atsakyti
Pas mane nedžiūvo viršūnė. Tiesiog vienas šalia viršūnės, išleido kitą šaką ir stiebiasi kiek į šoną, bet aukštyn, o kitas lyg ir dvi išleido ir tiesiasi į šonus.
Atsakyti
Mano sian mazoji katyte, ilipo vazoniuka kur augo avokadukas ir padare savo reikalus, jetau kaip gaila verysad.gif matyt taip ir nelemta man bus uzsiaugint avokado cry.gif cry.gif cry.gif o jau buvo praskiles ir butu leides daigeli..... dabar matyt jau jam sakes bus.
Atsakyti
QUOTE(doviliuxss @ 2006 09 02, 23:01)
Mano sian mazoji katyte, ilipo vazoniuka kur augo avokadukas ir padare savo reikalus, jetau kaip gaila  verysad.gif matyt taip ir nelemta man bus uzsiaugint avokado  cry.gif  cry.gif  cry.gif o jau buvo praskiles ir butu leides daigeli..... dabar matyt jau jam sakes bus.

o gal patiks tokia traša biggrin.gif mano avokadas spartuolis auga vis didyn, nagai niežti nugnybt, bet bijau rolleyes.gif
Atsakyti
GAl aš labai jau nekantri, bet va, prieš 3 sav. pasodinau ir jokių rezultatų. KAip jus juos sodinat, suprantu kad įkišat į žemę, bet ta žemę būna sausa, drėgna, labai šlapia??? Gal aš ka nors negerai darau... Nors imk ir atkask pažiūrėti yra po žeme daigelis koks ar ne...
Papildyta:
beto kaip giliai jį ikišat ir kuriuo galu, tuo aštriu ar buku...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 09 01, 22:21)
Va, del to as ir bijau gnybt virsunele... Lai auga kaip stagaras  ax.gif

QUOTE(Donata007 @ 2006 09 02, 10:02)
oho idomu ar pa kitus irgi virsune dziusta  g.gif  parasykit prasau blush2.gif

Aš nugnybau viršūnę savo avokadui, nes jau jis kokia 70cm siekia thumbup.gif . Kol kas gerai, šakojasi, žadu dar pagnaibytiu vėliau, kad plėstųsi į šonus, o ne styptų.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2006 09 12, 21:15)
Aš nugnybau viršūnę savo avokadui, nes jau jis kokia 70cm siekia  thumbup.gif . Kol kas gerai, šakojasi, žadu dar pagnaibytiu vėliau, kad plėstųsi į šonus, o ne styptų.

o gal gali ideti nuotrauka? labai butu idomu paziuret, kaip toks dickis atrodo wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 rugsėjo 2006 - 11:03
QUOTE(kadabra @ 2006 09 13, 13:04)

is tiek, kiek matos (truputi nukasta nuotrauka), tai labai grazus. Toki tankus lapai. tfu tfu tfu, kad nenukalbeciau mirksiukas.gif

P.S. labai grazios uzuolaidos blush2.gif
ne i tema as cia. Bet, kad labai grazios... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 13 rugsėjo 2006 - 18:26