Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Padekit, avokadu augintojos. Toks grazuolis per vasara isaugo, tokiais graziais lapais... o dabar visi lapuku krastai pradejo ruduoti. Labai butu gaila, jei "numirtu". Gal kas galit ka patarti? Isimylejus as ji wub.gif
Padekit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 10 18, 20:19)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif
Padekit, avokadu augintojos. Toks grazuolis per vasara isaugo, tokiais graziais lapais... o dabar visi lapuku krastai pradejo ruduoti. Labai butu gaila, jei "numirtu". Gal kas galit ka patarti? Isimylejus as ji  wub.gif
Padekit  unsure.gif

avokadas nemegsta vesaus oro, skersveju, jie ima skursti. laikomi siltai ir purskiami greitai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, kam per vasarą auga, o man nei per vasarą nesudygo, nei dabar, jau visai viltį praradau... Turbūt ie nesudygs...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 10 19, 13:18)
na va, kam per vasarą auga, o man nei per vasarą nesudygo, nei dabar, jau visai viltį praradau... Turbūt ie nesudygs...

pastatyk ant kojeliu mirksiukas.gif . tada akivaizdziai matysi kaip auga ir kaip skyla mirksiukas.gif . man is triju trys per savaite praskilo ax.gif rolleyes.gif . siandien kaip tik avokadu salotas darau, tai dar viena kaula ant kojeliu patupdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

na mano avokadas jau stai toks, jam metukai 4u.gif
user posted image

Jam dabar virsune nukirpau, tai naujus du pumpurelius virsuneje isleido.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 10 19, 21:15)
Sveikos,

na mano avokadas jau stai toks, jam metukai  4u.gif
user posted image

Jam dabar virsune nukirpau, tai naujus du pumpurelius virsuneje isleido.

thumbup.gif  thumbup.gif

na grozis!!! neispasakytas. net verkti noris cray.gif nes mano ir toliau sekmingai ruduoja lapeliai...
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2006 10 19, 09:58)
avokadas nemegsta vesaus oro, skersveju, jie ima skursti. laikomi siltai ir purskiami greitai auga mirksiukas.gif

va va!!! gali buti nuo skersvejo. nes is balkono parnesiau ant palanges. o karts nuo karto pradarau balkona. tai gal ji taip ir perpute. o oras, tai kolkas, turbut kaip ir visuose dar butuose, vesokas. ka darysi. lauksim sildymo sezono... gal "nenumarinsiu" as jo. butu LABAI gaila.
Atsakyti
Sveikos,

O štai čia yra mano avokadas ax.gif .

user posted image

Jam jau pusė metų rolleyes.gif . Įkišau kauliuką į monsteros vazoną ir pamiršau. Maždaug po mėnesio pasirodė daigelis. Dabar jis jau toks.
Atsakyti
Mano rudavo vasara per karscius ir kai vyrui buvau palikus priziureti vacation4.gif ............ Galvojau, kad bus galas......... Nuskyniau visus nurudusius lapus ir laukiau, kas bus..... Ir pasitaise viskas. Turbut todel, kad as i namus grizau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 10 24, 23:20)
Mano rudavo vasara per karscius ir kai vyrui buvau palikus priziureti  vacation4.gif ............ Galvojau, kad bus galas......... Nuskyniau visus nurudusius lapus ir laukiau, kas bus..... Ir pasitaise viskas. Turbut todel, kad as i namus grizau tongue.gif .

...jei as nuskinciau visus parudusius lapelius, liktu tik stiebas doh.gif Lauksiu pavasario. Gal isgyvens. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 10 25, 09:24)
...jei as nuskinciau visus parudusius lapelius, liktu tik stiebas  doh.gif Lauksiu pavasario. Gal isgyvens.  wub.gif

Tai pas mane tik stiebas irgi liko. Ir dar pries tai buvau nugnybus virsune, tai visai vargsas tas avokadas man atrode.......O paskui sakotis eme, virsune ( kaip anksciau rasiau) irgi dziuvo is pradziu. Ale daba viskas liuks.
Atsakyti
Jūs žinokit nepatikėsit, nes ir aš netikiu, galu gale išaugo mažas stiebelis iš vieno kaulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif po tiek laukimo!!!!!!!!!!!!!! o iš kito nieko, bet tas kaip jau džiugina!!!!!!!!!!!! o jau buvau beveik viltį praradus doh.gif
Atsakyti
bet kaip sparčiai jis auga... Niekaip negaliu atsidžiaugti, po pusę cm kasdien...
Atsakyti