Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Aš gal kitą savaitę įdėčiau, nes dabar netruriu nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 02 08, 22:16)
Aš gal kitą savaitę įdėčiau, nes dabar netruriu nuotraukos.

Palauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis ruošiuosi pasisodinti, bet jei labai didelis išauga, kur ji reiks dėti?...
Atrodo va taip:
user posted image

ČIA dar šiek tiek info apie auginimą iš kauliuko (anglų k.)
Atsakyti
Dar kol jis uzaugs tikras medis laukti tik ilgai ir nobuodziai ax.gif
Vija,pas tave labai graziai issisakoje kiek laiko augini?Mano tai kaip stovi stagaras su lapais tai ir nesisakoja cry.gif
Atsakyti
man irgi butu idomu, kaip padaryt, kad isissakotu? O ar apatinius lapus turi mesti. Nes mano tai lapai paruduoja ir po to krenta. Jauciu, kad kazka darau ne taip, tik nezinau ka. Gal galit ka patart?
Atsakyti
QUOTE(Orchideja @ 2005 02 10, 14:34)
Dar kol jis uzaugs tikras medis laukti tik ilgai ir nobuodziai ax.gif
Vija,pas tave labai graziai issisakoje kiek laiko augini?Mano tai kaip stovi stagaras su lapais tai ir nesisakoja cry.gif

Oi ne, čia ne mano, čia iš interneto. Ieškojau, kaip atrodo tas augalas, be to mačiau, kažkas čia irgi teiravosi, tai įmečiau nuotraukėlę.
Bet girdėjau, kad jie auga gana greitai.
Atsakyti
As kaip zadejau nufotkinau ji, bet deja nemoku ideti nuotraukos. verysad.gif

gal patarsite kaip ideti ta nuotraukike. Skaiciau forumo virsuje kaip ta padaryti, bet vis tiek nesupratau. Su kompais nesu "susipykusi", bet ten kazkaip nelabai aiskiai parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 02 17, 21:49)
As kaip zadejau nufotkinau ji, bet deja nemoku ideti nuotraukos. verysad.gif

gal patarsite kaip ideti ta nuotraukike. Skaiciau forumo virsuje kaip ta padaryti, bet vis tiek nesupratau. Su kompais nesu "susipykusi", bet ten kazkaip nelabai aiskiai parasyta.

Atsiusk man danguole55@takas.lt idesiu 4u.gif
Atsakyti
Idejau, gal tau pavyks si "misija". smile.gif
Atsakyti
Cia Kozetes avokadas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Turiu ir as avokada ax.gif Isaugti tai isaugo jis pas mane, bet jau beveik metai kazkoks suvarges stypso ant palanges. Apatinius lapus meta, o nauji labai sunkiai atsiranda. Gal galite duoti patarimu, kaip "pagydyti" ta vargseli?
Kozete, thumbup.gif Galima baltai uzpavydeti wub.gif
Atsakyti
Aciu, aciu. smile.gif
Siaip mano vyras biologas ir as jo paklausiau kas galetu buti. Siaip jis pastebejo, kad avokadui labai nepatinka, kai ji sukioji. Nes ir pas mane jis vienu metu buvo pradejes mesti lapus. Kartais nuleipsta lapeliai. Siaip nieko specialiai nedarau, tik 1 karta per kokias dvi savaites patresiu kambariniu geliu trasomis.

Tai tiek
Atsakyti