Aš gal kitą savaitę įdėčiau, nes dabar netruriu nuotraukos.
QUOTE(Kozete @ 2005 02 08, 22:16)
Aš gal kitą savaitę įdėčiau, nes dabar netruriu nuotraukos.
Palauksim

Dar kol jis uzaugs tikras medis laukti tik ilgai ir nobuodziai
Vija,pas tave labai graziai issisakoje kiek laiko augini?Mano tai kaip stovi stagaras su lapais tai ir nesisakoja

Vija,pas tave labai graziai issisakoje kiek laiko augini?Mano tai kaip stovi stagaras su lapais tai ir nesisakoja

man irgi butu idomu, kaip padaryt, kad isissakotu? O ar apatinius lapus turi mesti. Nes mano tai lapai paruduoja ir po to krenta. Jauciu, kad kazka darau ne taip, tik nezinau ka. Gal galit ka patart?
QUOTE(Orchideja @ 2005 02 10, 14:34)
Dar kol jis uzaugs tikras medis laukti tik ilgai ir nobuodziai

Oi ne, čia ne mano, čia iš interneto. Ieškojau, kaip atrodo tas augalas, be to mačiau, kažkas čia irgi teiravosi, tai įmečiau nuotraukėlę.
Bet girdėjau, kad jie auga gana greitai.
As kaip zadejau nufotkinau ji, bet deja nemoku ideti nuotraukos.
gal patarsite kaip ideti ta nuotraukike. Skaiciau forumo virsuje kaip ta padaryti, bet vis tiek nesupratau. Su kompais nesu "susipykusi", bet ten kazkaip nelabai aiskiai parasyta.

gal patarsite kaip ideti ta nuotraukike. Skaiciau forumo virsuje kaip ta padaryti, bet vis tiek nesupratau. Su kompais nesu "susipykusi", bet ten kazkaip nelabai aiskiai parasyta.
QUOTE(Kozete @ 2005 02 17, 21:49)
As kaip zadejau nufotkinau ji, bet deja nemoku ideti nuotraukos.

Atsiusk man danguole55@takas.lt idesiu

Idejau, gal tau pavyks si "misija".

Cia Kozetes avokadas

Turiu ir as avokada
Isaugti tai isaugo jis pas mane, bet jau beveik metai kazkoks suvarges stypso ant palanges. Apatinius lapus meta, o nauji labai sunkiai atsiranda. Gal galite duoti patarimu, kaip "pagydyti" ta vargseli?
Kozete,
Galima baltai uzpavydeti

Kozete,

Aciu, aciu.
Siaip mano vyras biologas ir as jo paklausiau kas galetu buti. Siaip jis pastebejo, kad avokadui labai nepatinka, kai ji sukioji. Nes ir pas mane jis vienu metu buvo pradejes mesti lapus. Kartais nuleipsta lapeliai. Siaip nieko specialiai nedarau, tik 1 karta per kokias dvi savaites patresiu kambariniu geliu trasomis.
Tai tiek

Siaip mano vyras biologas ir as jo paklausiau kas galetu buti. Siaip jis pastebejo, kad avokadui labai nepatinka, kai ji sukioji. Nes ir pas mane jis vienu metu buvo pradejes mesti lapus. Kartais nuleipsta lapeliai. Siaip nieko specialiai nedarau, tik 1 karta per kokias dvi savaites patresiu kambariniu geliu trasomis.
Tai tiek