Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Sugalvojau, kad auginsiu avokada. Imerkiau sekla i vandeni ir laukiu, kol isleis saknis, ar kaip cia pavadinti. Ar imanoma pagreitinti procesa? Ir kokie kiti auginimo budai? Gal galima paprastai ta sekla i zeme ikisti?

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Kisk drasiai ir gausiai laistyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai supratau, kad smaili virsunej apacioj ir taip kist i zeme?
Atsakyti
Siaip tai zemei labai greitai bent jau pas mane isdygo. O jeigu laikysi vandeny, tai manau greiciau supus nei isdygs. smile.gif
Atsakyti
Tai kaip ta sekla kist i zeme ax.gif Smailus virsuje,o apvalus apaciuoje?
Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Lala, būtent taip, plačiu galu į žemę, aš visada tik įspaudžiu truputį ir visa sėkla lieka virš žemės. Sudygsta beveik visada ( daug avokadų daiginau). Aišku, pavasarį sudygsta greičiau.
Atsakyti
Pasiskaičiau ir nutariau pati išbandyti. Tai jau turiu medelius apie 30 cm aukščio. Vieną augino iš nulupto kauliuko, o kitą iš ne. Tai skirtingu spalvų išaugo, ir tas luptas greičiau lapus leidžia, bet neluptas aukštesnis. Man jie labai gražūs.
Atsakyti
per kiek laiko tie avokadai išdygsta? aš jau du mėnesiai daiginu nuluptą, gausiai laistau ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 07 22, 17:16)
per kiek laiko tie avokadai išdygsta? aš jau du mėnesiai daiginu nuluptą, gausiai laistau ir nieko  g.gif

Man tai maždaug per tiek ir sudygo. Kai jau daigelis pasirodė, tai labai staigiai pradėjo augti.
Atsakyti
O mano avokado lapai vis susisuka, nudžiūva ir nukrenta unsure.gif po to vėl leidžia šakeles, ir vėl tas pats. Prižiūriu kaip ir kitus augalus- visiems gerai, tik avokadui ne. Gal žinot, kodėl taip?
Atsakyti

Dabar pasodinti ar nebus per vėlu , jau greit ruduo , žiemą mano butas šaltas?
Atsakyti
Mano avokadas 4u.gif

user posted image
Atsakyti