Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Jungiuos ir aš į jūsų gretas ax.gif
kažkada įdomumo dėlei buvau įkišus į kitos gėlės vazoną vieną,po to kitą kauliukus ir aišku nieko nesitikėdama apie juos užmiršau blush2.gif vakar persodinėjant gėlę savo nuostabai radau abu kauliukus,kuo gražiausiai išleidusius po šaknį...išmest gaila,lai auga,žiūrėsim kas bus toliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 27, 21:44)
Jungiuos ir aš į jūsų gretas  ax.gif
kažkada įdomumo dėlei buvau įkišus į kitos gėlės vazoną vieną,po to kitą kauliukus ir aišku nieko nesitikėdama apie juos užmiršau  blush2.gif  vakar persodinėjant gėlę savo nuostabai radau abu kauliukus,kuo gražiausiai išleidusius po šaknį...išmest gaila,lai auga,žiūrėsim kas bus toliau  bigsmile.gif

dziugu kad musu gretos dideja! gerai kad isejo pamirsti, as tai nekantruole esu ir kiekviena diena apziurineju turbut po kelis kartus ar dar kas neislindo lotuliukas.gif , beje jei saknis jau yra tai belieka pasodinti i atskira vazoneli ir dziaugtis greitu augaliuko vystymusi thumbup.gif
Atsakyti
dar vienas idomus puslapelis apie avokado daiginima is seklos http://www.squidoo.c...ocado-from-seed
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 02 27, 19:49)
dziugu kad musu gretos dideja! gerai kad isejo pamirsti, as tai nekantruole esu ir kiekviena diena apziurineju turbut po kelis kartus ar dar kas neislindo  lotuliukas.gif , beje jei saknis jau yra tai belieka pasodinti i atskira vazoneli ir dziaugtis greitu augaliuko vystymusi  thumbup.gif

Pažiūrėjau Inexes įkeltą nuorodą apie avokado auginimo istoriją g.gif aš sėklos nemirkiau,ir įkišau į žemę pilnai...jaučiu už tai ir išleido šaknis biggrin.gif būčiau prisiskaičius literatūros,tai kažn kaip ten su tom šaknim būtų ax.gif šaip ar šaip,sėkliukės jau tupi atskiram vazone,jei tik pasimatys kas nors,tuoj pat raportuosiu drinks_cheers.gif o dabar einu info pasieškot kaip juos augint g.gif
Atsakyti
as kai neturiu ka veikti, o taip buna tikrai gan daznai, tai ieskau visokios informacijos apie ivairius augalus, ir vat randu, galima sakyti uztinku kartas nuo karto koki idomesni puslapiuka kuri ir jum parodau gossip.gif . Kadangi pati si augaleli auginsiu antra karta, apie jo prieziura jau kaip ir zinau, bet vis del to paieskau idomesniu straipsneliu, juk zmogus visko zinoti niekad negali, tad reikia plesti savo zinias, tuolabiau norint isauginti grazu medeli 000164.gif ax.gif o tavo raportu apie augalelio bukle visada lauksiu mirksiukas.gif juk visad idomu ir tai kaip pas kitus sis augalelis auga. o vat klausimas dar toks kokia pas atve sekla buvo? nes man labai keista kad mano buvo tokia itin pailga kai 11 puslapyje yra ideta sekla kuri panasesne i kiausini. aisku avokadu rusiu buna labai daug, kiek skaiciau, bet siaip visgi idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 27 vasario 2008 - 21:07
stai cia yra keliatas avokadu rusiu pavyzdziu galbut kas nors atpazins savaji http://www.hawaiifruit.net/avocado.jpg ax.gif
Atsakyti
sveiki visi, mano avokadas prasprogo thumbup.gif oj kaip laukiu daigelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 03 05, 16:42)
sveiki visi, mano avokadas prasprogo  thumbup.gif  oj kaip laukiu daigelio  wub.gif

Saunu thumbup.gif O mano trys kauliukai dar miega,nors buvau prakrapscius,tai saknytes lyg ir lenda ax.gif Turiu dar seni avokada,tai nukirpau virsune blush2.gif ziuresiu ,kas bus g.gif
Atsakyti
jei saknytes lenda tai ir daigelis jau nebeuzkalnu pasirodyt turetu ax.gif tikiuosi neprades dziuti kaip cia yra daug kas rase, o sakosis graziai ir prileis daug daug lapeliu 4u.gif
Atsakyti
o manasis niekaip neislenda verysad.gif
Atsakyti
niu maniskis irgi dar nerodo nieko panasaus i daigeli, bet bent jau perskiles yra, o tai man duoda vilciu greit ji pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
O as savaji jau lauk istrenkiau... Nudziuvo lapai ir buvo likes styroti vienas stiebas, tai neatlaike nervai ir istrenkaiu lauk- vietos namuose mazai, reikia uzleisti vieta naujoms orchidejoms biggrin.gif
Atsakyti