Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

cia galima sakyt, islieka stipriausi arba graziausi biggrin.gif kadangi liko tik stiebukas o vietos mazai tai ir iskeliavo laukan, o jo vieta kitas augalelis uzeme... gamtos desniai biggrin.gif Nors tiesa as geriau atiduociau kam nors nei i lauka isnesciau salcio bijancias gelytes (ar medelius)
Atsakyti
na kaip avokadai auga? greitai stybsta ? g.gif
Atsakyti
Vienas maniškis jau "išstenėjo" daigelį ,žiūrim,kas bus toliau ax.gif Turbūt drėgmės dabar reikia nepagailėt ane g.gif patarkit,kas auginat ax.gif
Atsakyti
as tai dregmes negailiu smile.gif rolleyes.gif tai mano daigelis jau ~15 cm, tuoj tuoj lapelius isskleis clap.gif clap.gif clap.gif

vacation1.gif vacation1.gif vacation1.gif
Atsakyti
ohoho dickiai jau galima sakyt pas jus, pas mane tai niekas nejuda i prieki, saknis jau ilga (neistverus buvau ir istraukiau paziureti) o stiebelio nenori kol kas leisti, as vis laukiu, o jis man kantrybe bando kaip matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 03 11, 18:17)
cia galima sakyt, islieka stipriausi arba graziausi biggrin.gif kadangi liko tik stiebukas o vietos mazai tai ir iskeliavo laukan, o jo vieta kitas augalelis uzeme... gamtos desniai biggrin.gif Nors tiesa as geriau atiduociau kam nors nei i lauka isnesciau salcio bijancias gelytes (ar medelius)

Istrenkiau lauk sakydama turejau omeny, kad ismeciau lauk...
Esu skaiciusi, kad negerai namuose laikyti vargstancias, ligotas geles, mat jos tada skleidzia neigiama energija...
As prietarais netikiu, bet kazkaip atsibodo tas stiebas... Norisi graziu geliu, kurios dziugintu aki. Juk geles tam ir sutvertos...
Atsakyti
pasipasakosiu ir as... is pradziu du avokado kaulus ikisau i zeme ir laukiau, po menesio pastebejau kirmelytes sokinejant fufufu ismeciau su visu vazonu nes nesupratau bajerio biggrin.gif biggrin.gif mat mano drauge taip ikiso ir jai uzaugo po menesio wink.gif o dabar jau 2 ar3 men 3kaulus vandeni daiginu vienas kaip ir iskiso uodegele mazute bet jau abejoju ar isdygs o taip uzsinorejus gelininke patapt rolleyes.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kokioj zemeje auginat savo avokadus? darot kokius nors drenazus? g.gif
Atsakyti
Maniškis tai iš kompostinės perpuvusioj žemėj. O į apačią galkokių akmenukų įdėjau-neatsimenu. Šiaip viršuj jau labai apkalkėję, reikia persodinėti
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,
prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif
Pries Kaledas ikisau i zeme du kaulus avokadu. Po gero menesio vienas sudygo, kitas gerokai veliau. Dabar pastarasis jau aplenke broliuka, peraugo rolleyes.gif Savaites pradzioj persodinau abu i dodesnius vazonus, nes jau saknyte per apacia lindo, didesniajam nuskabiau virsune, kad sakotusi i sonus. Tai va, dabar jie mazdaug 50cm aukscio augaleliai ax.gif Sodinau i Jukneviciaus zeme, skirta citrusams ir palmems, apacioj beriau akmenuku drenazui.
Atsakyti
Skaiciau kad drenazas avokadams nepakenktu smile.gif Beje, manasis jau daigeli auginti pradeda
Atsakyti
Labas ax.gif Ir as pries 2 dienas tapau avokado augintoja - pasodinau kaula rolleyes.gif ziuresim, kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti