Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Maniškis vienas ūgliukas pasiekė jau 22 cm ir leidžia lapelius,iš kito kaulo tik dabar lenda daigelis ax.gif Bus gražu wub.gif
Atsakyti
O mano vieno avokado lapai pradejo ruduot nuo apacios unsure.gif Bet mane nuramino, kad taip turi buti, kad tie lapai paruduoja ir nukrenta, medeja kamienas. Tikiuosi, kad taip ir bus unsure.gif
Atsakyti
Ikisau ir as pries 3 savaites kauliukus.Dabar laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet_Doree @ 2008 03 30, 18:15)
Labas ax.gif Ir as pries 2 dienas tapau avokado augintoja - pasodinau kaula rolleyes.gif ziuresim, kas gausis mirksiukas.gif

Mes kartu su tavim lauksim daigelio mirksiukas.gif

QUOTE(@asta @ 2008 03 30, 18:49)
Maniškis vienas ūgliukas pasiekė jau 22 cm ir leidžia lapelius,iš kito kaulo tik dabar lenda  daigelis  ax.gif  Bus gražu  wub.gif

Na viena jau turi su lapeliais gali but laiminga, o kitas kaip ir manasis dar tik dabar leidžia daigelį wub.gif

QUOTE(Egluzhė @ 2008 03 30, 19:10)
O mano vieno avokado lapai pradejo ruduot nuo apacios  unsure.gif Bet mane nuramino, kad taip turi buti, kad tie lapai paruduoja ir nukrenta, medeja kamienas. Tikiuosi, kad taip ir bus  unsure.gif

Na tiesa pasakius kai pirmą kartą auginau avokadą tai man lapeliai ruduodavo ir krisdavo tik rudenį, bet nežinau iš tikro gal taip ir turi būti kaip pas tave juk dažnai būna kad toks natūralus lapų senėjimas ir nieko baisaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 03 30, 18:48)
Na tiesa pasakius kai pirmą kartą auginau avokadą tai man lapeliai ruduodavo ir krisdavo tik rudenį, bet nežinau iš tikro gal taip ir turi būti kaip pas tave juk dažnai būna kad toks natūralus lapų senėjimas ir nieko baisaus g.gif

Bus matyt, ar cia taip turi but ar ne. Bet kitas avokadas kol kas labai graziai laikosi, aukstas, dideliais sodriai zaliais lapais wub.gif Reik gal nufotkint ir jums parodyt savo avokadus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzhė: 30 kovo 2008 - 18:04
Reikia! Būtinai!
Atsakyti
1 avokadas, kurio lapai ruduoja
user posted image
Papildyta:
O cia kitas grazuolis jau 65cm aukscio wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 03 31, 18:28)
1 avokadas, kurio lapai ruduoja
user posted image

Žinok nenoriu prikarksėti bet man tai kažkaip itartinai atrodo, negalėtų but kažin kas nors kitas o ne šiaip lapų senėjimas? Gal pasižiūrinėk visur ar kas nebuvo nieko pan parodęs, nes man kažkaip itartinokai atrodo, gal čia nieko blogo bet pasižiūrinėti internete nepakenks.

O cia kitas grazuolis jau 65cm aukscio  wub.gif
user posted image

O šitas tai gražutis ploja.gif ale kokio ilgio viršutiniai lapai blink.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 31 kovo 2008 - 18:56
QUOTE(Inexe @ 2008 03 31, 19:56)
O šitas tai gražutis  ploja.gif  ale kokio ilgio viršutiniai lapai  blink.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Aciu blush2.gif Didziausio lapo ilgis 21cm rolleyes.gif Bet kaip as suprantu, jie skirtingu veisliu, nes vieno kaulas pailgas, kito beveik apvalus ir auga labai skirtingai, nors pirkau vienu metu toj pacioj parduotuvej (vienoj dezej buvo) smile.gif
Atsakyti
na kas dėl tų skirtingų kaulų tai pvz mano išvis net nepanašus buvo į ta kur pradžioje kažkas nuotrauką yra įkėlęs, mano toks grynai grynai pailgas kokių 6 cm į ilgį o į plotį tas jo skersmuo galėtų būti gal apie 3 cm ar mažiau. O mačiau kitur tokie kiaušinio formos būna, na visai nepanašūs.
Atsakyti
O del to nurudavusiais lapais... Viskas prasidejo persodinus i ta nelemta Jukneviciaus zeme citrusams ir palmems doh.gif Po persodinimo pradejo rastis tokiu miniatiuriniu baltu kirmelyciu. Internete isskaiciau, kad jos atsiranda nuo pastovios dregmes ir nekenkia augalui. Paskui tam paciam vazone pastebejau tokius mazycius voriukus (vabaliukus), labai smulkius, net neiziurejau, kas ten tokie. Zodziu, del viso pikto as uzvakar palaisciau Fastac'u ir dabar ne vieno gyvio nebematau. Tai gal atsigaus mano augalelis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Inexe @ 2008 03 31, 21:14)
na kas dėl tų skirtingų kaulų tai pvz mano išvis net nepanašus buvo į ta kur pradžioje kažkas nuotrauką yra įkėlęs, mano toks grynai grynai pailgas kokių 6 cm į ilgį o į plotį tas jo skersmuo galėtų būti gal apie 3 cm ar mažiau. O mačiau kitur tokie kiaušinio formos būna, na visai nepanašūs.

Tai mano tas nurudavusiais lapais is labai smailaus kaulo isaugo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tikėkimės atsigaus, o aš truputį vėliau ar kitą dieną kada laiko daugiau turėsiu pažiūrinėsiu kur aš čia panašų vaizdą esu mačiusi ir jei pavyks pasakysiu ką daryti kad neruduotų
Atsakyti