Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

Iš pradžių kokią savaitę ir man negausiai buvo, o po to vis gausyn, gausyn, kol net paketo prireikė.
Atsakyti
O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus.
Atsakyti
QUOTE (Vilkute @ 2004 10 07, 20:36)
Iš pradžių kokią savaitę ir man negausiai buvo, o po to vis gausyn, gausyn, kol net paketo prireikė.

Na, jeigu taip, tai tikriausiai tas vaistas tau netinka g.gif Cia jau su gydytoja reiktu tartis
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 10 07, 20:59)
O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus.

Mano tai svoris nei kiek nepakito, tik va as irgi girdejau , kad reikia duot organizmui nuo ju pailset, lygtai ir sirdziai kenkia g.gif , bet nieko tikro nezinau, reikia prisiverst nueit pas ginekologe...
O saip dariau as pries pora metu poros menesiu pertrauka, tai pries dienas ziauriai galva skaudedavo mad.gif ir menesines l.gausios ir skausmingos buvo.
Atsakyti
Na mums su vyru tas tepliojimas netrukdo - tikrai labai labai negausus. Koks dryželis ant kasdieninio įkloto ir tiek. Manau, pakentėsiu tuos tris mėnesiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Anka @ 2004 10 07, 20:32)
tai sako, kad pusmecio pertrauka reiktu daryt, bet niekaip neprisiruosiu g.gif

Tai sesei broli tegul gandrai nesa, ir mamai pertrauka bus laugh.gif
Atsakyti
Aha, mergicka mano kaip tik ir nori brolio, sakau, o is kur as tau ji gausiu, tai sako, mes pavogsim ir tu pagimdysi tongue.gif Bet neseniai ziurejo multika apie kurmiuka, tai ten jis padejo zuikienei gimdyti, ten viskas labai graziai parodyta, tik dar bande dukra aiskintis kur ta skylute wink.gif
Atsakyti

Tai gal tikrai ir man čia tas Logest suveikė. Negana kad nenustoju kraujuot, bet dar ir nei iš šio nei iš to 2 kg per 2 savaites užsidėjo.
Atsakyti
QUOTE (Anka @ 2004 10 07, 20:32)
Na , man tai negausiai tepliojo, tai maniskiui dzin buvo wink.gif , bet dabar as logestu l. patenkinta. Jokiu problemu del svorio, apetito ar siaip kokio pasalinio poveikio tongue.gif Tik vartoju jau beveik 4 metus, tai sako, kad pusmecio pertrauka reiktu daryt, bet niekaip neprisiruosiu g.gif
Tiesa, dar ir veido oda pagerejo siek tiek, nes anksciau pries dienas tai vaizdelis labai apgailetinas budavo ph34r.gif

nuo visu tinkamu Kt buna taip - ir oda pasitaiso,ir pMS lengvesnis ra is viso nebuna ir t.t.
Atsakyti

as priaugau metusi KT po 5 metu vartojimo... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Anka @ 2004 10 08, 07:38)
Mano tai svoris nei kiek nepakito, tik va as irgi girdejau , kad reikia duot organizmui nuo ju pailset, lygtai ir sirdziai kenkia g.gif , bet nieko tikro nezinau, reikia prisiverst nueit pas ginekologe...
O saip dariau as pries pora metu poros menesiu pertrauka, tai pries dienas ziauriai galva skaudedavo mad.gif ir menesines l.gausios ir skausmingos buvo.

gal nuo tableciu priklauso dle pertraukos... bet man daktare sake, gali jokiu pertrauku nedaryt... dabar tabletese juk labai mazai tu hormonu...
Atsakyti
nuo vakar ir ash patapau Logestininke laugh.gif laugh.gif

ziuresim kaip sexis, gal apetitas nebus tox zhverishkas kaip su MErcilon wink.gif
Atsakyti