Iš pradžių kokią savaitę ir man negausiai buvo, o po to vis gausyn, gausyn, kol net paketo prireikė.
O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus.
| QUOTE (Vilkute @ 2004 10 07, 20:36) |
| Iš pradžių kokią savaitę ir man negausiai buvo, o po to vis gausyn, gausyn, kol net paketo prireikė. |
Na, jeigu taip, tai tikriausiai tas vaistas tau netinka
| QUOTE (Tina* @ 2004 10 07, 20:59) |
| O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus. |
Mano tai svoris nei kiek nepakito, tik va as irgi girdejau , kad reikia duot organizmui nuo ju pailset, lygtai ir sirdziai kenkia
O saip dariau as pries pora metu poros menesiu pertrauka, tai pries dienas ziauriai galva skaudedavo
Na mums su vyru tas tepliojimas netrukdo - tikrai labai labai negausus. Koks dryželis ant kasdieninio įkloto ir tiek. Manau, pakentėsiu tuos tris mėnesiukus
| QUOTE (Anka @ 2004 10 07, 20:32) |
| tai sako, kad pusmecio pertrauka reiktu daryt, bet niekaip neprisiruosiu |
Tai sesei broli tegul gandrai nesa, ir mamai pertrauka bus
Aha, mergicka mano kaip tik ir nori brolio, sakau, o is kur as tau ji gausiu, tai sako, mes pavogsim ir tu pagimdysi
Bet neseniai ziurejo multika apie kurmiuka, tai ten jis padejo zuikienei gimdyti, ten viskas labai graziai parodyta, tik dar bande dukra aiskintis kur ta skylute
| QUOTE (Tina* @ 2004 10 07, 20:59) |
| O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus. |
Tai gal tikrai ir man čia tas Logest suveikė. Negana kad nenustoju kraujuot, bet dar ir nei iš šio nei iš to 2 kg per 2 savaites užsidėjo.
| QUOTE (Anka @ 2004 10 07, 20:32) |
| Na , man tai negausiai tepliojo, tai maniskiui dzin buvo Tiesa, dar ir veido oda pagerejo siek tiek, nes anksciau pries dienas tai vaizdelis labai apgailetinas budavo |
nuo visu tinkamu Kt buna taip - ir oda pasitaiso,ir pMS lengvesnis ra is viso nebuna ir t.t.
| QUOTE (Anka @ 2004 10 08, 07:38) |
| Mano tai svoris nei kiek nepakito, tik va as irgi girdejau , kad reikia duot organizmui nuo ju pailset, lygtai ir sirdziai kenkia O saip dariau as pries pora metu poros menesiu pertrauka, tai pries dienas ziauriai galva skaudedavo |
gal nuo tableciu priklauso dle pertraukos... bet man daktare sake, gali jokiu pertrauku nedaryt... dabar tabletese juk labai mazai tu hormonu...
nuo vakar ir ash patapau Logestininke
ziuresim kaip sexis, gal apetitas nebus tox zhverishkas kaip su MErcilon
ziuresim kaip sexis, gal apetitas nebus tox zhverishkas kaip su MErcilon