Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

logest gėeiau metus ir dingo mms, pasirodo man netiko, nes per mažai hormonų. Taip kad kiekvienos organizmas yra skirtingas ir skirtingai reaguoja i tuos pačius KT smile.gif
Ir dar pritariu, kad lytinį potraukį mažina visi KT, tik vienoms daugiau, kitoms mažiau. Toks jau tas pašalinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lota5 @ 2005 09 06, 18:27)
logest gėeiau metus ir dingo mms, pasirodo man netiko, nes per mažai hormonų.

Nesupratau - tau begeriant KT nebeliko mmm ar nustojus gert nesulaukei? Jei begeriant nebeliko, tai nieko baisaus, taip būna (ir daugelis tą laiko pliusu), ir tikrai tai nereiškia, kad per mažai hormonų, netgi priešingai, jų nemažai tavo organizmui, vat kai dažnai teplioja, niekaip nesusitvarko kraujavimai per visą ciklą, tai jau mažoka hormonų.
Atsakyti
Gėriau Logest 3 metus. Viskas buvo labai gerai, nei pykinimo, nei tepliojimo pirmais mėnesiais. Va tik kad svoris priaugo (pirmus metus nieko o vat po jų priaugo + 5kg). Tai nusprendžiau šią vasarą padaryti pertrauką. Prieš porą savaičių vėl pradėjau vartoti ir dabar jau labai teplioja. Nelabai malonu. Turbūt reiks traukti pas gydytoja. O kas liecia pienlige, kankinausi su ja porą metų ir niekas nepadėdavo, o jei padėdavo tai trumpam. O kai nustojau gert KT ir pienligė iškart dingo. Mano atveju pasitvirtino faktas kad KT gali sukelti pienligę.
Atsakyti
QUOTE(ruttytele @ 2005 09 07, 10:49)
Gėriau Logest 3 metus. Viskas buvo labai gerai, nei pykinimo, nei tepliojimo pirmais mėnesiais. Va tik kad svoris priaugo (pirmus metus nieko o vat po jų priaugo + 5kg). Tai nusprendžiau šią vasarą padaryti pertrauką. Prieš porą savaičių vėl pradėjau vartoti ir dabar jau labai teplioja. Nelabai malonu. Turbūt reiks traukti pas gydytoja. O kas liecia pienlige, kankinausi su ja porą metų ir niekas nepadėdavo, o jei padėdavo tai trumpam. O kai nustojau gert KT ir pienligė iškart dingo. Mano atveju pasitvirtino faktas kad KT gali sukelti pienligę.

taip man gydytoją sakė irgi kad kontraceptikai sukelią pienligę, ir jei ji labai nekankina galim air nesigydyti. O logest pradėjau naudoti dėl skausmingų mėnesinių, esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Ausrine666 @ 2005 08 30, 08:18)
Logest naudoju jau kokius 6 metus ir jokiu problemu. Vien tik teigiamas poveikis - susinormalizavo menesines, nebeskausmingos. Be ju tiesiog neisivaizduoju ka daryciau. Be abejo, negaliu ju palyginti su kitomis, bet kol kas esu patenkinta.

O pasak gydytojos, naujosios kartos KT galima naudoti nors ir visa gyvenima be jokiu pertrauku.  thumbup.gif

Aš ir jau vartoju 6 metus ir vis galvoju ką toliau daryti ar vis dar galima ilgiau vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 07, 07:49)
Nesupratau - tau begeriant KT nebeliko mmm ar nustojus gert nesulaukei? Jei begeriant nebeliko, tai nieko baisaus, taip būna (ir daugelis tą laiko pliusu), ir tikrai tai nereiškia, kad per mažai hormonų, netgi priešingai, jų nemažai tavo organizmui, vat kai dažnai teplioja, niekaip nesusitvarko kraujavimai per visą ciklą, tai jau mažoka hormonų.

Liepsnele, tikriausiai ne taip išsireiškiau doh.gif , man dingo mms geriant logesta, mažėjo, mažėjo kol vieną mėnesį visai dingo. Ginekologė sakė, kad pas mane išseko estrogeno (ar kažko panašaus, jau po 5m. nebeprisimenu smile.gif atsargos, atrodo taip jei nenusišneku. Ir man reikia gerti KT su didesiu jų kiekiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 09 07, 12:59)
Aš ir jau vartoju 6 metus ir vis galvoju ką toliau daryti ar vis dar galima ilgiau vartoti g.gif

As irgi vartojau Logesta apie 6 m. ... na bet po apsilankymo pas ginekologe, ir jai suzinojus, kad per ta laika buvo tik 2 minimum pertraukeles padarius cry.gif , grieztai patare padaryti didesne pertrauka 0,5 m., nes kitaip bus problemu su leliuko darymu blink.gif

Siaip Logestas man buvo superinis, tik jau kaip paskutini karta mmm pradejo teplioti susirupinau g.gif
Atsakyti
Dabar ir as sunerimau...sad.gif
Jau apie 6 metus vartoju KT paskutinius 4 metus logest..
Pries 2.5 metu buvau padariusi pertrauka 4 menesiu..tai kazin dabar reikia daryti pertrauka ar ne? Ar nepakenks vaisingumui?

Turbut jau pas gydytoja profilaktiskai uzsirasysiu......hm...
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2005 11 07, 15:32)
Dabar ir as sunerimau...sad.gif
Jau apie 6 metus vartoju KT paskutinius 4 metus logest..
Pries 2.5 metu buvau padariusi pertrauka 4 menesiu..tai kazin dabar reikia daryti pertrauka ar ne? Ar nepakenks vaisingumui?

Turbut jau pas gydytoja profilaktiskai uzsirasysiu......hm...

Užsirašyk, nepakenks blush2.gif Aš 3 metus be pertraukų gėriau LOGEST, o dabar jau 3 mėnesiai kaip pabaigusi ir bandau pastoti, bet nesiseka cry.gif

Eisiu ir aš užsirašyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 11 07, 13:39)
Užsirašyk, nepakenks  blush2.gif Aš 3 metus be pertraukų gėriau LOGEST, o dabar jau 3 mėnesiai kaip pabaigusi ir bandau pastoti, bet nesiseka  cry.gif

Eisiu ir aš užsirašyti  sad.gif

Nu nežinau, kiek Logestas turi poveikio vaisingumui, bet aš pvz po daugiau nei penkerių jo vartojimo metų pastojau iš karto, patį pirmą mėnesį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia @ 2005 11 07, 16:57)
Nu nežinau, kiek Logestas turi poveikio vaisingumui, bet aš pvz po daugiau nei penkerių jo vartojimo metų pastojau iš karto, patį pirmą mėnesį rolleyes.gif

Aš ir netvirtinu, kad dėl LOGEST negaliu pastoti, bet tiesiog man taip atrodo doh.gif blush2.gif Vistiek geriausiai aišku pasakytų gydytoja kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
Begsiu uzsirasyti pas gydytoja..Blogiau nebus jei pasikonsultuosiu smile.gif

Beje kai prie 2.5 metu as nustojau gerti KT tai net 4 menesius nesulaukiau menstruaciju...Vis kiausides nedirbo..tai matyt ir pasoti negaleciau...sad.gif((

Bet tikiuosi kad si karta, kai planuosiu pastoti viskas bus gerai smile.gif)))
Atsakyti