Na ir as logest vartoju, bet man pradzioj liepe 3 men gerti Femoden, o paskui pereiti prie logest. Kol kas viskas lyg ir normaliai, netepliojo, jau 4 men vartoju. Tik va pienlige vis kartojasi, nors man ji ir taip pastoviai buna.
As Logest geriu kiek ilgiau nei metus, bet jokiu tepliojimu niekad nebuvo. pradejus gert svoris +5 kg ir nezmoniskas apetitas pirmus menesius buvo. dabar svoris nejuda. aha, pienlige siek tiek griebia + per PMS labai jautrios krutys buna. beje, anksciau vos pabuciuota plyksteldavau aistra, dabar tenka pasistengti
Galvoju pereiti prie pleistriuku

Galvoju pereiti prie pleistriuku

siaip nuo kai kuriu kontraceptiniu tepa pirma menesi.po to praeina.
Man, kaip rašiau, nuo Logest tepliojo, po to pradėjo iš vis kraujuoti, vos ne kaip per mėnesines, todėl neapsikentus mečiau juos gerti. Kraujavimas iš kart sustojo, tik va dabar nežinau, kada tos mėnesinės vėl turi būti? Pagal ankstesnį ciklą jau turėjo prasidėti, bet va laukiu laukiu, nesulaukiu...
as vartoju Logest virs metu, problemu jokiu neturiu.. nei teplioja, nei galva skauda, nei krutis skauda per menesines.. viskas gerai, tik del lytinio potraukio itarimas kyla. per tas 7-iu dienu pertraukas tai nenuleidziu akiu nuo vyro, o kai vartoju reikia pasistengti..
vartojau ir aš. Priaugau kg ir po ketvieto mėnesio vartojimo sužinojau kad laukiuosi, tad dabar jau turiu 1,5metukų gražuolę.
Nuo to laiko jokiomis KT nepasitikiu...
Nuo to laiko jokiomis KT nepasitikiu...
Man siaip irgi Ligest patinka. Po gimdymo naudojau Mikro 30, bet tepliojo ir nelabai patikimos jos, nes nera estrogeno, ar ko ten...
Anksciau dar Jeanine naudojau, tai buvo tragedija, vos pora menesiu istempiau, nes labai pykindavo, tepliodavo ir t.t. Na, o Logest vartoti drauge parekomendavo - sios KT ir pigesnes, ir jokiu pasaliniu poveikiu nera! Tiesiog reik turbut rasti sau tinkamiausias KT, nesvarbu, jei vienai gerai, o kitai - nelabai...

Logest naudoju jau kokius 6 metus ir jokiu problemu. Vien tik teigiamas poveikis - susinormalizavo menesines, nebeskausmingos. Be ju tiesiog neisivaizduoju ka daryciau. Be abejo, negaliu ju palyginti su kitomis, bet kol kas esu patenkinta.
O pasak gydytojos, naujosios kartos KT galima naudoti nors ir visa gyvenima be jokiu pertrauku.
O pasak gydytojos, naujosios kartos KT galima naudoti nors ir visa gyvenima be jokiu pertrauku.

Esu naudojus Logest. Tepliojimų nebuvo jokių iš pat karto. Tabletes gerdavau rytais, tai gal, kad ne ant pilno skrandžio tai pykinimas kažkoks buvo jaučiamas, dar, gal sumažėjęs kiek lytinis potraukis ir sunkiau drėkstanti makštis akto metu

Jau beveik 4 metai kaip vartoju logesta. Teigiami poveikiai, kad visai neskauda menesiniu metu ir jos reguliarios vos ne valandos tikslumu. bet yra ir neigiamu poveikiu, tai lytinio potraukio sumazejimas. Labai jau stipriai jauciasi, kad nelabai norisi
Gydytoja patare daryti triju menesiu pertrauka, bet bijau, nes labai skausmingos menesines buvo pries vartojant logesta. Ir dar tiesa krutis nelabai malonios kai jas liecia

Aš jau beveik 3 metai kaip LOGEST vartojau, bet neseniai baigiau, nes planuojam
Jokių pašalinių poveikių nebuvo, labai likau patenkinta

Kiek teko girdėti, tai lytinį potraukį mažina beveik visi KT, tai ne tik Logest vienas iš šalutinių reiškinių
Aišku, biški abidna, kad gerdama KT lyg galėtum jau ir mėgautis iki valios
, bet nebesinori
Šiaip man Logest patinka, kai tik juos pradėjau vartoti, tai kokius tris mėnesius buvo beveik visi šalutiniai poveikiai, bet kadangi aš užsispyrusi ir pratempiau tą "sunkųjį periodą", taip dabar net nejaučiu, kad geriu KT