QUOTE(Shindila @ 2005 11 17, 23:51)
Gal kad labai mažai hormonų
QUOTE(Nikota @ 2005 11 08, 09:17)
Beje kai prie 2.5 metu as nustojau gerti KT tai net 4 menesius nesulaukiau menstruaciju...Vis kiausides nedirbo..tai matyt ir pasoti negaleciau...
O po to atsirado?
Nes man irgi taip buvo, bet man po 4 men. neatsirado, tai ginekologe israse kazkokiu hormoniniu kad issauktu menesines. O po to liepe toliau gert kontraceptines, motyvuodama tuo, kad mano ciklas nereguliarus, o ji sureguliuot galiu tik kontraceptinemis tabletemis. Bet tai kaip su pastojimu tada???
As taip bijau kad nebutu problemu
Zanulka > aha atsirado...Nors jau gydytoja irgi planavo israsyti vaistu kad isauktu menesines..bet tfu..tfu..to nereikejo...
As po to dar kelis men negeriau KT o po to vel pradejau..Tai dabar apie 2 metus geriu...Bet kuo toliau tuo labiau imu abejoti...ir svarstyti kitas galimybes...
As po to dar kelis men negeriau KT o po to vel pradejau..Tai dabar apie 2 metus geriu...Bet kuo toliau tuo labiau imu abejoti...ir svarstyti kitas galimybes...
Tai nejaugi KT celiulita augina???
Geriu arti 5 m. logesta ir kuo toliau tuo labiau panaseju i kaulu ir celiulito padareli
Tai gal nutraukus jis dings
Geriu arti 5 m. logesta ir kuo toliau tuo labiau panaseju i kaulu ir celiulito padareli
QUOTE(viketorija @ 2005 12 06, 17:06)
Tai nejaugi KT celiulita augina???
darn egirdejau kad nutraukus kazkokio tai produkto vartojima greit atsistato celiulitas