Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

QUOTE(agai @ 2006 02 25, 16:55)
na as tai irgi labai geraitai prisitaikiau, tik pirmas dienas pykino truputi, o pradejus antra pakuote jokiu pasaliniu poveikiu jau nejauciau. Vartoju apie 3 metus. As tik svarstau, ar nera jau "pasene" sios tabletes? Ta prasme, gal jau reiketu pradeti vartoti naujoviskenes?

Aš ir tokių minčių turėjau, bet kita vertus jei gerai.. g.gif Prieš kokį pusmetį jau ir pleistrų turėjau nusipirkus, bet paskaičiau, kad dar pašalinis poveikis neaiškus, šiaip visokių baisumų ir susilaikiau. Apskritai norėčiau prie natūralaus planavimo pereit, nesmagu man ta chemija organizme blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEAR @ 2006 02 25, 00:48)
vartojau 6 metus logesta, o kai meciau ji, tai dar 8 men. apsauga veike  verysad.gif

MAno ginekologas įspėjo, kada jau daugmaž planuosim lelių, nutraukus logest vartojimą, dar kelis mėnesius būtna leist organizmui išsivalyt. Gal nėr taip blogai, kad apsauga veikė - išsivalei nuo chemijų mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau 6m.logesta vartoju.ir bijau ar neatsilieps kada nors tie hormonai g.gif net pagalvoju,kad ir svoris siek tiek nuo ju prisideda,o dar celiulitas verysad.gif aisku visko nesuverciu logestui,bet buten nuo to laiko,kai pradejau vartot ir sustambejau dry.gif o siaip pirma diena ir dabar prisimenu(kai pradejau vartot)taip silpna ir bloga buvo doh.gif ,bet veliau pripratau.bet tie salutiniai poveikiai mane gasdina unsure.gif
Atsakyti
Ir as papuoliau i netoleruojanciu Logesto tarpa , problemos prasidejo: Galima iskest tuos 3 men,bet kai 5ta men vistiek teplioja,skauda galva,kartojas pienlige,pati savo nuotaiku nebesuvaldai,vonioj i veidrodi negali ziuret ir pastebi,kad rubai tinka tik tie,kai nestuke.gif vaiksciojai,o gydytoja tvirtina,kad normalu ir praeis...Tai belieka tik mest ta chemija ir ieskot kitos gydytojos...Kai taip ir padariau,dar kuri laika kankinaus su pienlige ir sutrikusiu menesiniu ciklu mega_shok.gif Reikia labai geros gydytojos,kad atitaikytu tinkamus KT...
Atsakyti
as pries du metus naudojau logest. naudojau apie tris metus - tai pienlige, galvos skausmas lydejo visa laika, bet svorio tikrai ne laselio nepriaugau. matyt dar ir nuo organizmo priklauso ax.gif
Atsakyti
Aš jį vartoju daugiau kaip metus. Absoliučiai jokio pašalinio poveikio nei pradėjus vartot, nei vėliau nepasireiškė. Gal man tiesiog pasisekė, kad organizmas taip lengvai priėmė.
Kai rinkausi, kokias pradėt, galvojau pleistrą rinktis, bet man vanduo- didžiausias malonumas, tai nelabai norėjosi su atlipusiu pleistru vaikščiot. Be to, ir kaina dviguba, praktiškai.
Ir pastebėjau, kad vaistinėse labai nevienodai kainuoja logestas. Pvz. skubiai reikėjo nusipirkt, tai teko 29 lt paklot. O šiaip visad europos vaistinėj su nuolaidų kortele perku, tai moku 22 su kapeikom. Sakyčiau, nemažas skirtumas...
Atsakyti
Vartojau Logest apie 6 metus, o dabar vartoju Femoden, kurios labai labai panašios į Logest. Vienintelis šalutinis poveikis - migreniniai galvos skausmai 2-3 kartus į mėnesį pertraukos metu. Bandžiau daug kitų - netiko schmoll.gif O nuo šių netgi šiek tiek krito svoris thumbup.gif Šiap tai džiausiuosi: ciklas nerealiai reguliarus (kiekvieną mėn. žinau dieną ir net valandą kada "ateis šventė į mano kiemą" thumbup.gif ), PMS - beveik nėra, "šventės" trumpos, lengvos thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat vartojau Logest kazkur metus laiko.is pradziu nebuvo jokiu salutiniu poveikiu,nei tepliojimu,nei pykinimo.bet kazkur po 4-5men prasidejo tokie galvos skausmai blink.gif kad ojojoj.........net neisivaizduoju kaip galejau juos kesti dar tiek laiko unsure.gif ir dar vartojant KT dingo visas noras smileysex.gif blush-anim-cl.gif daugiau prie KT nebegriziu schmoll.gif
Atsakyti
Na as Logest'a naudoju apie pusantru metu. Iki siol viskas buvo kone puiku, bet kazkur pries pora menesiu pradejo retkarciais papykinti ir siaip irzli pasidariau. unsure.gif Galvoju, kad teks nueit pas ginekologe ir pasisneket.
O beje, kiek kainuoja KP? Galvoju, gal geriau pereit prie ju? g.gif
Atsakyti
Aš Logestą vartojau prieš porą metų ir gan ilgą laiko tarpą.Jokių pašalinių poveikių nebuvo thumbup.gif Logestas labai padėjo sureguliuoti mmm ciklą,be to mmm sutrumpėjo,bei tpasidarė ne tokios gausios.
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 04 20, 22:52)
Aš Logestą vartojau prieš porą metų ir gan ilgą laiko tarpą.Jokių pašalinių poveikių nebuvo thumbup.gif  Logestas labai padėjo sureguliuoti mmm ciklą,be to mmm sutrumpėjo,bei tpasidarė ne tokios gausios.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man lygiai tokia pat situacija.. thumbup.gif būdavo kai Logest gėriau ( na aišku ir kenkia kažkiek )
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 03 28, 15:32)
Aš jį vartoju daugiau kaip metus. Absoliučiai jokio pašalinio poveikio nei pradėjus vartot, nei vėliau nepasireiškė. Gal man tiesiog pasisekė, kad organizmas taip lengvai priėmė.
Kai rinkausi, kokias pradėt, galvojau pleistrą rinktis, bet man vanduo- didžiausias malonumas, tai nelabai norėjosi su atlipusiu pleistru vaikščiot. Be to, ir kaina dviguba, praktiškai.
Ir pastebėjau, kad vaistinėse labai nevienodai kainuoja logestas. Pvz. skubiai reikėjo nusipirkt, tai teko 29 lt paklot. O šiaip visad europos vaistinėj su nuolaidų kortele perku, tai moku 22 su kapeikom. Sakyčiau, nemažas skirtumas...

O kokia nuolaidu kortele naudojiesi? g.gif
Atsakyti