Prieš tris metus bandžiau naudoti Logest, bet man gavosi kažkoks super šalutinis poveikis, išbėrė visas kojas tokiais smulkiais spuogeliais....Gydytoja nerado jokių kitokių alergenų tik tas tabletes, vėliau jas pakeičiau į Mercilona, dar vėliau dėl cistos į Marveloną, tokio poveikio niekada nebuvo...
Meciau gerti Logesta ir po savaites pasirode kraujas tik viena diena. Gal kam taip buvo? Cia gerai ar blogai...
Man Logest buvo pirmos ir paskutines KT. Nesamone absoliuti! Visus 5men berods buvau kaip ant adatu - nervuota, isitempusi, dirgli. gal ir su svoriu kas pakito, nebepamenu. Kosmaras. Nuo tada pasakiau sau, kad su KT niekada nebeeksperimentuosiu
. Kam save farsiruoti tom tabletem ?(aisku kitoms yra butinybe del kazkokiu priezasciu).
Beja, sias KT man skyre ginekologe po pirmo apsilankymo pas ja.
Beja, sias KT man skyre ginekologe po pirmo apsilankymo pas ja.
merginos, padekit
noriu issiaiskinti, kokias tabletes esu vartojusi, lyg Logesta
trumpai aprasykit tableciu ir pakuotes spalva
kazkaip tableciu pakuote vaizduoteje sukasi ruzava
Niu pakelis yra baltas, su tokiu linksmu piesinuku kairiame sone
(vyras apsikabines moteri arba atvirksciai, prie menuliuko) Ot vaizdziai nusakiau
Pacios tablecikes yra baltos
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 01 24, 22:13)
merginos, padekit
kazkaip tableciu pakuote vaizduoteje sukasi ruzava 
jei dar reik, tai va taip atrodo:
http://www.prisimink...d29668ecfa4a170
Nžn, man logest tiko, irgi skyrė per pirmą apsilankymą. Buvo adaptacija, bet ne taip baisiai, kaip kitos rašo. Palyginus gerai organizmas toleruoja, i kitus net bijočiau keist
QUOTE(klajune @ 2006 02 24, 17:24)
Nžn, man logest tiko, irgi skyrė per pirmą apsilankymą. Buvo adaptacija, bet ne taip baisiai, kaip kitos rašo. Palyginus gerai organizmas toleruoja, i kitus net bijočiau keist
man irgi "adaptacinis laikotarpis" buvo visai nesunkus. Truputi pirma menesi patepliojo, bet dabar - ne ciut ciut
vartojau 6 metus logesta, o kai meciau ji, tai dar 8 men. apsauga veike
na as tai irgi labai geraitai prisitaikiau, tik pirmas dienas pykino truputi, o pradejus antra pakuote jokiu pasaliniu poveikiu jau nejauciau. Vartoju apie 3 metus. As tik svarstau, ar nera jau "pasene" sios tabletes? Ta prasme, gal jau reiketu pradeti vartoti naujoviskenes?