Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

Prieš tris metus bandžiau naudoti Logest, bet man gavosi kažkoks super šalutinis poveikis, išbėrė visas kojas tokiais smulkiais spuogeliais....Gydytoja nerado jokių kitokių alergenų tik tas tabletes, vėliau jas pakeičiau į Mercilona, dar vėliau dėl cistos į Marveloną, tokio poveikio niekada nebuvo... g.gif
Atsakyti
ax.gif mano dabar jau brolio zmona gere logest, ir kai tik nutrauke iskart nestuke.gif blush2.gif ..
Atsakyti
Meciau gerti Logesta ir po savaites pasirode kraujas tik viena diena. Gal kam taip buvo? Cia gerai ar blogai... blink.gif
Atsakyti
Man Logest iš vis netiko, tepliojo visus 4 mėn (tiek tevartojau), jau net vyras pasakė - kiek galima. blush2.gif Prie to dar prisidėjo galvos skausmai, ir venos plečiasi, na dar aišku svoris...... Bet svoris man nuo visų tablečių kiek tik esu bandžiusi augo.
Atsakyti
Man Logest buvo pirmos ir paskutines KT. Nesamone absoliuti! Visus 5men berods buvau kaip ant adatu - nervuota, isitempusi, dirgli. gal ir su svoriu kas pakito, nebepamenu. Kosmaras. Nuo tada pasakiau sau, kad su KT niekada nebeeksperimentuosiu schmoll.gif . Kam save farsiruoti tom tabletem ?(aisku kitoms yra butinybe del kazkokiu priezasciu).
Beja, sias KT man skyre ginekologe po pirmo apsilankymo pas ja.
Atsakyti
Man Logest irgi gydytoja skyrė, prašiau kuo mažiau kenksmingų, kad svoris neaugtų ir t.t. Bet kaip matau jas skirdama jį apie kažką kitą galvojo... g.gif
Atsakyti
merginos, padekit ax.gif

noriu issiaiskinti, kokias tabletes esu vartojusi, lyg Logesta g.gif
trumpai aprasykit tableciu ir pakuotes spalva ax.gif kazkaip tableciu pakuote vaizduoteje sukasi ruzava rolleyes.gif
Atsakyti
Niu pakelis yra baltas, su tokiu linksmu piesinuku kairiame sone 4u.gif (vyras apsikabines moteri arba atvirksciai, prie menuliuko) Ot vaizdziai nusakiau lotuliukas.gif Pacios tablecikes yra baltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 01 24, 22:13)
merginos, padekit  ax.gif

noriu issiaiskinti,  kokias tabletes esu vartojusi, lyg Logesta  g.gif
trumpai aprasykit tableciu ir pakuotes spalva  ax.gif  kazkaip tableciu pakuote vaizduoteje sukasi ruzava rolleyes.gif

jei dar reik, tai va taip atrodo:
http://www.prisimink...d29668ecfa4a170

Nžn, man logest tiko, irgi skyrė per pirmą apsilankymą. Buvo adaptacija, bet ne taip baisiai, kaip kitos rašo. Palyginus gerai organizmas toleruoja, i kitus net bijočiau keist g.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 02 24, 17:24)

Nžn, man logest tiko, irgi skyrė per pirmą apsilankymą. Buvo adaptacija, bet ne taip baisiai, kaip kitos rašo. Palyginus gerai organizmas toleruoja, i kitus net bijočiau keist  g.gif

man irgi "adaptacinis laikotarpis" buvo visai nesunkus. Truputi pirma menesi patepliojo, bet dabar - ne ciut ciut smile.gif svoris irgi beveik nepakito, na, gal siek tiek sikniukas issiplete 4u.gif
Atsakyti
vartojau 6 metus logesta, o kai meciau ji, tai dar 8 men. apsauga veike verysad.gif
Atsakyti
na as tai irgi labai geraitai prisitaikiau, tik pirmas dienas pykino truputi, o pradejus antra pakuote jokiu pasaliniu poveikiu jau nejauciau. Vartoju apie 3 metus. As tik svarstau, ar nera jau "pasene" sios tabletes? Ta prasme, gal jau reiketu pradeti vartoti naujoviskenes?
Atsakyti