Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

QUOTE(Diglė @ 2008 05 20, 10:25)
sveikutės, nusipirkom sklypą kartu su rože, net nežinau kokia ten, bet vijoklinė, ji jau gan nemaža, bet auga labai nevietoje, ar galiu dabar aš ją persodinti į kitą vietą???  4u.gif

O kodėl gi ne?
Atsakyti
Jei ta rožė didelė, tai persodinus gali ir neprigyti. Deja, man taip buvo doh.gif Persodinau ir sunyko, o toks grožis buvo...
Atsakyti
gal ir nelabai į temą - kauno petrašiūnų žalioj stotelėj išpardavimas terasinių rožių, 3 spalvų, auga iki 45cm ir tik po 3,99lt.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 20, 20:39)
gal ir nelabai į temą - kauno petrašiūnų žalioj stotelėj išpardavimas terasinių rožių, 3 spalvų, auga iki 45cm ir tik po 3,99lt.

kaip ne į temą? Dar ir kaip į temą tongue.gif Labai ačiu už informaciją
Atsakyti
QUOTE(jo_jo @ 2008 05 20, 20:53)
kaip ne į temą? Dar ir kaip į temą tongue.gif  Labai ačiu už informaciją

nėr už ką, pati nusipirkau gelsvą
Atsakyti
O Vilniuj kur tokie ispardavimai? tongue.gif Maximose po 5.99. nu nebrangu ale ne 3.99 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 20, 22:47)
O Vilniuj kur tokie ispardavimai? tongue.gif Maximose po 5.99. nu nebrangu ale ne 3.99 biggrin.gif

Negi Vilniuj nėra Žalios stotelės? g.gif
Atsakyti
labas rytelis smile.gif
Nesu didelė gėlininkė, bet turiu gelyte ax.gif nusipirkau kova ant gimtadienio iš maximos, buvo akcija, po 6 lt. Tai va dabar auginu rožyte, labai norėjau rožės bigsmile.gif
Per ta laika ji labai augo, bujojo, žiedus pakeitė, maksiminei pumurai tik keli prasiskleidė, po to ji pas mane pradėjo pumpurus leisti ir spalva pakeitė Buvo tokie kreminiai šviesus visai o dabar rausvi tokie paliko lotuliukas.gif ir kokius didžiulius tuos žiedus augina blink.gif kaži ar istengs praskelisti, taip laukiu ir miluoju, jau pagaliukais paramsčiau nes šakelės žiedų nenulaiko. Kaži kodėl pakeitė spalvą ir dydį g.gif aišku man gražu

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2008 05 21, 09:50)
labas rytelis smile.gif
Nesu didelė gėlininkė, bet turiu gelyte ax.gif  nusipirkau kova ant gimtadienio iš maximos, buvo akcija, po 6 lt. Tai va dabar auginu rožyte, labai norėjau rožės bigsmile.gif 
Per ta laika ji labai augo, bujojo, žiedus pakeitė, maksiminei pumurai tik keli prasiskleidė, po to ji pas mane pradėjo pumpurus leisti ir spalva pakeitė  Buvo tokie kreminiai šviesus visai o dabar rausvi tokie paliko lotuliukas.gif  ir kokius didžiulius tuos žiedus augina blink.gif  kaži ar istengs praskelisti, taip laukiu ir miluoju, jau pagaliukais paramsčiau nes šakelės žiedų nenulaiko. Kaži kodėl pakeitė spalvą ir dydį  g.gif  aišku man gražu

user posted image  user posted image  user posted image

Ohooo... Kokia graži...Maniškė irgi jau išauginus kelis pumpurus.Ruošiasi žydėti...Bet spalvos nepakeitė...
O pas jus gal pakeitė todėl, kad apšvietimas kitoks nei Maximoj...
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 21, 14:25)
Ohooo... Kokia graži...Maniškė irgi jau išauginus kelis pumpurus.Ruošiasi žydėti...Bet spalvos nepakeitė...
O pas jus gal pakeitė todėl, kad apšvietimas kitoks nei Maximoj...

mmm, tai dėl apšvietimo keičia spalva, o tai ko žiedai vos ne trigubai padidėjo? Kažkaip galvojau, kad bus visad mažučiai g.gif jei visad tokie dideli bus tai kaip fainai bigsmile.gif Jei tiesiai kotai augtu, tai ir pasveikint kažka galetume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (niekam neduosiu cool.gif )
Oi kaip laukiu kol prasiskleis tie nauji kuriniai wub.gif wub.gif wub.gif

Gėlytė taip pasikeitė, kad atrodytu lyg dvi skirtingos gėlės butų buvusios. Ir trešiau tik vieną kartą blush2.gif Tik maudau kiekvieną diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luara.l: 21 gegužės 2008 - 13:37
QUOTE(luara.l @ 2008 05 21, 13:31)
mmm, tai dėl apšvietimo keičia spalva, o tai ko žiedai vos ne trigubai padidėjo? Kažkaip galvojau, kad bus visad mažučiai g.gif jei visad tokie dideli bus tai kaip fainai bigsmile.gif Jei tiesiai kotai augtu, tai ir pasveikint kažka galetume  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (niekam neduosiu cool.gif )
Oi kaip laukiu kol prasiskleis tie nauji kuriniai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gėlytė taip pasikeitė, kad atrodytu lyg dvi skirtingos gėlėsbutų buvusio. Ir trešiau yik viena kartą blush2.gif Tik maudau kiekvieną diena.

Aš galvoju, kad tikriausiai nuo priežiūros kokybės priklauso ir žiedų dydis...
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 20, 23:10)
Negi Vilniuj nėra Žalios stotelės? g.gif

Yra, tik augalų kokybė galėtų būti geresnė ph34r.gif
Atsakyti