Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

QUOTE(Sraunius @ 2008 05 25, 19:19)
Hmm, o Actara kartais ne insekticidas? Ligas reiktų gydyti fungicidais.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O su kiek l vandens reikia ACTARA tirpinti? Nesugebu rasti info ant ipakavimo unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie rožių augintojų.Šiandien maximoj pastvėriau rožyte vazonėlyje už 8,99lt. Dviejų spalvų viename indelyje-ružava ir raudona. Tikiuosi ilgai puoš namus,bei džiugins širdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Daivulyte*: 26 gegužės 2008 - 15:47
QUOTE(PERLEN @ 2008 05 26, 07:40)
Aš tai pasodinau į didelį vazoną ir pastačiau lauke,o vėlai rudenį įsinešiu į kambarį,taip ir stovės,gal vėl žydėt pradės vidury žiemos hihihi.gif

Na zinai nepirkau,nors buvau maximoj.Like neissprogusios tokios.Tik viena su pora pumpuru bet balta.Kad nebutciau baisiai nusiminus nusipirkau kitokias,paprastas dvi.Ruzavas,viena ryskesne,kita blyskesne.Nors turiu tris is mximos nuo pernai,puikiai auga.O dar spec trasu patresiu,na tai dar uzsipirkau kokiu neturiu.Beje,jos tik po 5lt dabar kainuoja,o rusiu buvo is ko pasirinkt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 05 26, 19:59)
Na zinai nepirkau,nors buvau maximoj.Like neissprogusios tokios.Tik viena su pora pumpuru bet balta.Kad nebutciau baisiai nusiminus nusipirkau kitokias,paprastas dvi.Ruzavas,viena ryskesne,kita blyskesne.Nors turiu tris is mximos nuo pernai,puikiai auga.O dar spec trasu patresiu,na tai dar uzsipirkau kokiu neturiu.Beje,jos tik po 5lt dabar kainuoja,o rusiu buvo is ko pasirinkt. smile.gif

O aš pirkau baltą ax.gif ,nes man baltos labai gražu wub.gif ,o tos mažosios man maximinės nepatinka schmoll.gif ,nes jos tokios tuščiavidurės,turiu irgi rūžavą bet nekokia doh.gif .Aš rožes purškiu skystom trąšom,tik dabar apsižiūrėjau,kad nebeturiu,tai rytoj jei nusipirksiu,parašysiu kaip vadinasi ax.gif ,jos nuo visokių kenkėjų labai gerai ir reikia purkšt kai sausa,o prieš žydėjimą visada nupurškiu,tai žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roki @ 2008 05 26, 14:52)
O su kiek l vandens reikia ACTARA tirpinti? Nesugebu rasti info ant ipakavimo  unsure.gif

"Senukuose" konsultante sake skiesti 2g Actaros - 7litrus vandens,bet kitos merginos skiedzia 2g - 5litrus vandens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 05 26, 20:40)
O aš pirkau baltą ax.gif ,nes man baltos labai gražu wub.gif ,o tos mažosios man maximinės nepatinka  schmoll.gif ,nes jos tokios tuščiavidurės,turiu irgi rūžavą bet nekokia  doh.gif .Aš rožes purškiu skystom trąšom,tik dabar apsižiūrėjau,kad nebeturiu,tai rytoj jei nusipirksiu,parašysiu kaip vadinasi ax.gif ,jos nuo visokių kenkėjų labai gerai ir reikia purkšt kai sausa,o prieš žydėjimą visada nupurškiu,tai žydi  thumbup.gif

Pas mane tai jos netusciavidures.Turiu 3 maximines.Ko gero nuo veisles priklauso. g.gif Kai prazysta,net lapu nematyt. biggrin.gif Tresiu biriom trasom,kurias reikia i zeme imaisyt aplink krumelius.Trest kas 3men.Irgi neblogos.Parasyk kaip vadinas tavo trasos jei nusipirksi.Pas mane tai vadinas Zielony Dom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 05 26, 21:31)
Pas mane tai jos netusciavidures.Turiu 3 maximines.Ko gero nuo veisles priklauso. g.gif Kai prazysta,net lapu nematyt. biggrin.gif Tresiu biriom trasom,kurias reikia i zeme imaisyt aplink krumelius.Trest kas 3men.Irgi neblogos.Parasyk kaip vadinas tavo trasos jei nusipirksi.Pas mane tai vadinas Zielony Dom. smile.gif

ax.gif Pritariu,kad matyt nuo rusies priklauso,pas mane visos miniukes pilnavidures, o rozine net kvepia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
siais metais dapirkau zidinciab rozyte is maksimos tai jau baigia prazydeti

user posted image

o cia senosios rozes mano smile.gif smile.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 11:16)
siais metais dapirkau zidinciab rozyte is maksimos tai jau baigia prazydeti

kiek rožių wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pas mus MAXIMOJ rožių nebėra,išpirktos ax.gif ,man šiais metais viena nunyko,tai nedasipirkau nieko,išskyrus tą medį ax.gif ,o trąšos vadinasi APHISOL BIO,pirkau MAXIMOJ ,6.99 600ml purškiamos,buvo ir po 200 ml ,bet labai nepatogus flakonas purkšti.Čia ir trašos,ir nuo kenkėjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 05 27, 18:02)
Sveikos  4u.gif pas mus MAXIMOJ rožių nebėra,išpirktos  ax.gif ,man šiais metais viena nunyko,tai nedasipirkau nieko,išskyrus tą medį  ax.gif ,o trąšos vadinasi APHISOL BIO,pirkau MAXIMOJ ,6.99 600ml purškiamos,buvo ir po 200 ml ,bet labai nepatogus flakonas purkšti.Čia ir trašos,ir nuo kenkėjų thumbup.gif

Aciu,nusirasiau pavadinima-reiks pabandyt. smile.gif Tik mastau ar nebus per daug trasu,jei jau anom patresiau g.gif Arba veliau gal po poros men reiks apipurkst. rolleyes.gif
Atsakyti