Aš dar su klausimais, mat naujokė esu toj sryti
o jusų kambarisnės rožytės su spygliais? Pas mane visi stiebeliai buvo be spyglių, bet iždygo naujų su spygliais, netikėtai pirštą isidūriau ir lapai rausvi. Čia taip turi visoms būti ane? Tik iš pradžių spigliu neturi?

QUOTE(luara.l @ 2008 05 22, 09:07)
Aš dar su klausimais, mat naujokė esu toj sryti
o jusų kambarisnės rožytės su spygliais? Pas mane visi stiebeliai buvo be spyglių, bet iždygo naujų su spygliais, netikėtai pirštą isidūriau ir lapai rausvi. Čia taip turi visoms būti ane? Tik iš pradžių spigliu neturi?

Taip mano rozyte irgi su spigliais,tik neprisimenu kaip pradzioi buvo

Dabar maximose yra atpigintu roziu medelio formos.Gal verta nupirkt
Gal zinot kuri,kaip per ziema islaikyt tokia grazuole?Ar ta virsu kuo uzdengt reiktu,ar visa roze aprist kuo nors?

QUOTE(faustina @ 2008 05 25, 19:09)
Dabar maximose yra atpigintu roziu medelio formos.Gal verta nupirkt
Gal zinot kuri,kaip per ziema islaikyt tokia grazuole?Ar ta virsu kuo uzdengt reiktu,ar visa roze aprist kuo nors?

Sveikos

Sveikos. Gelbėkit, pagalbos reikia...Vienos vijoklinės rožės lapeliai pradėjo neštis kažkuom baltu. Kaži kuo ją purkšt? Nupurškiau Actara, bet jaučiu, kad ne tai, ko reikėtų

QUOTE(PERLEN @ 2008 05 25, 21:23)
Sveikos
,aš čia naujokė,bet tokią rožę irgi pirkau
,o pirkdama įsikalbėjau su moteriške,turėjusia tokią rožę,bet per žiemą neišsaugojo,nors dengė visais įmanomais būdais,tai sakė,geriausiai žiemai ją iškast arba sodint į didelį vazoną,kad nereikėtų persodinėt ir būtų galima įnešt žiemai į rūsį ar į kitą patalpą 

Aciu uz info,lyg persudetingas tas islaikymas pasirode.Nes pas mane sklepe(na ten bulves ir kt darzoves laikomos)nenori issilaikyt tos geles per ziema.Supuva daug.Nesmagu but kad nunyktu tokia roze

QUOTE(karina @ 2008 05 25, 22:01)
Sveikos. Gelbėkit, pagalbos reikia...Vienos vijoklinės rožės lapeliai pradėjo neštis kažkuom baltu. Kaži kuo ją purkšt? Nupurškiau Actara, bet jaučiu, kad ne tai, ko reikėtų 

Ir pas mane ta pati problema

Actara purskiau rozes,kai turejo amaru -padejo, o dabar nuo miltliges purskiau fungicidu Topas - pades ar ne bus matyt
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 25, 22:19)
Hmm, o Actara kartais ne insekticidas? Ligas reiktų gydyti fungicidais.
Aciu uz atsakyma

QUOTE(faustina @ 2008 05 25, 23:10)
Aciu uz info,lyg persudetingas tas islaikymas pasirode.Nes pas mane sklepe(na ten bulves ir kt darzoves laikomos)nenori issilaikyt tos geles per ziema.Supuva daug.Nesmagu but kad nunyktu tokia roze
O tai ja iskasus sausai laikyt saknis su visom zemem?

Aš tai pasodinau į didelį vazoną ir pastačiau lauke,o vėlai rudenį įsinešiu į kambarį,taip ir stovės,gal vėl žydėt pradės vidury žiemos

Roziu niekada neauginau,o siemet nutariau pameginti,nusipirkau ir stiebine,bet jauciu,kad apsipirkau,nes ji jau antra savaite nerodo jokiu gyvybes zenklu