Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

Aš dar su klausimais, mat naujokė esu toj sryti blush2.gif o jusų kambarisnės rožytės su spygliais? Pas mane visi stiebeliai buvo be spyglių, bet iždygo naujų su spygliais, netikėtai pirštą isidūriau ir lapai rausvi. Čia taip turi visoms būti ane? Tik iš pradžių spigliu neturi?
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2008 05 22, 09:07)
Aš dar su klausimais, mat naujokė esu toj sryti blush2.gif o jusų kambarisnės rožytės su spygliais? Pas mane visi stiebeliai buvo be spyglių, bet iždygo naujų su spygliais, netikėtai pirštą isidūriau ir lapai rausvi. Čia taip turi visoms būti ane? Tik iš pradžių spigliu neturi?

Taip mano rozyte irgi su spigliais,tik neprisimenu kaip pradzioi buvo g.gif Dabar tai pastoviai savo pirshtukus zaloju,o lapukai rausvi tai gal tik pradzioi kai tik pradeda skleistis,paskui vel zalioja bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar maximose yra atpigintu roziu medelio formos.Gal verta nupirkt g.gif Gal zinot kuri,kaip per ziema islaikyt tokia grazuole?Ar ta virsu kuo uzdengt reiktu,ar visa roze aprist kuo nors?
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 05 25, 19:09)
Dabar maximose yra atpigintu roziu medelio formos.Gal verta nupirkt g.gif Gal zinot kuri,kaip per ziema islaikyt tokia grazuole?Ar ta virsu kuo uzdengt reiktu,ar visa roze aprist kuo nors?

Sveikos 4u.gif ,aš čia naujokė,bet tokią rožę irgi pirkau thumbup.gif ,o pirkdama įsikalbėjau su moteriške,turėjusia tokią rožę,bet per žiemą neišsaugojo,nors dengė visais įmanomais būdais,tai sakė,geriausiai žiemai ją iškast arba sodint į didelį vazoną,kad nereikėtų persodinėt ir būtų galima įnešt žiemai į rūsį ar į kitą patalpą ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Gelbėkit, pagalbos reikia...Vienos vijoklinės rožės lapeliai pradėjo neštis kažkuom baltu. Kaži kuo ją purkšt? Nupurškiau Actara, bet jaučiu, kad ne tai, ko reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 05 25, 21:23)
Sveikos 4u.gif ,aš čia naujokė,bet tokią rožę irgi pirkau thumbup.gif ,o pirkdama įsikalbėjau su moteriške,turėjusia tokią rožę,bet per žiemą neišsaugojo,nors dengė visais įmanomais būdais,tai sakė,geriausiai žiemai ją iškast arba sodint į didelį vazoną,kad nereikėtų persodinėt ir būtų galima įnešt žiemai į rūsį ar į kitą patalpą  ax.gif

Aciu uz info,lyg persudetingas tas islaikymas pasirode.Nes pas mane sklepe(na ten bulves ir kt darzoves laikomos)nenori issilaikyt tos geles per ziema.Supuva daug.Nesmagu but kad nunyktu tokia roze doh.gif O tai ja iskasus sausai laikyt saknis su visom zemem?
Atsakyti
QUOTE(karina @ 2008 05 25, 22:01)
Sveikos. Gelbėkit, pagalbos reikia...Vienos vijoklinės rožės lapeliai pradėjo neštis kažkuom baltu. Kaži kuo ją purkšt? Nupurškiau Actara, bet jaučiu, kad ne tai, ko reikėtų ax.gif

Ir pas mane ta pati problema verysad.gif Ispurskiau Actara,bet ji nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Hmm, o Actara kartais ne insekticidas? Ligas reiktų gydyti fungicidais.
Atsakyti
Actara purskiau rozes,kai turejo amaru -padejo, o dabar nuo miltliges purskiau fungicidu Topas - pades ar ne bus matyt
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 25, 22:19)
Hmm, o Actara kartais ne insekticidas? Ligas reiktų gydyti fungicidais.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Ryt reiks iki "Senuku" vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 05 25, 23:10)
Aciu uz info,lyg persudetingas tas islaikymas pasirode.Nes pas mane sklepe(na ten bulves ir kt darzoves laikomos)nenori issilaikyt tos geles per ziema.Supuva daug.Nesmagu but kad nunyktu tokia roze doh.gif O tai ja iskasus sausai laikyt saknis su visom zemem?

Aš tai pasodinau į didelį vazoną ir pastačiau lauke,o vėlai rudenį įsinešiu į kambarį,taip ir stovės,gal vėl žydėt pradės vidury žiemos hihihi.gif
Atsakyti
Roziu niekada neauginau,o siemet nutariau pameginti,nusipirkau ir stiebine,bet jauciu,kad apsipirkau,nes ji jau antra savaite nerodo jokiu gyvybes zenklu verysad.gif
Atsakyti