Bandžiau ir aš taip! Padeda, bet po kurio laiko ir vėl tas pats!
Žodžiu, nori žiedų - reikia ir pagelbėti laiks nuo laiko...
Sveikutes.As tai turejau mazaja rozyte,bet ji isdziuvo ir mire.Tai dabar auginu viena karaliska kruma rausvu roziu,viena raudona daugeziede,viena vijokline baltais ziedais ir siu ziedu daug.Visos auga lauke.Labai dievinu rozes.Noriu isigyti geltonziede ir baltaja.Tai mano svajone tureti rozyna
.
Na aš irgi labai mėgstu rožes ir šiais metais bandau savo aukštų rožių klombą apsodinti mažom rožytėm,nes aš jų nemažai sukaupiau,visi žino kad mėgstu tai dovanų atneša.
Visos atrodo gerai išžiemojo,jeigu pavasaris nenušaldys.
Visos atrodo gerai išžiemojo,jeigu pavasaris nenušaldys.
Aš pasodinau savo kambarinę rožytę jau praeitą savaitę. Nors šią naktį šalčio buvo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai
Turėjau kinrožę, tiksliau dvi - raudoną ir geltoną, tačiau susodintas į vieną vazoną. Kaip gražiai atrodydavo, kai žydėdavo - raudoni ir geltoni žiedai. Pabandykite padaryti tokią "kompoziciją".
Aš ką tik susodinau paprastas rožytes - raudoną ir kreminę - įvieną vazoną. Žiūrėsiu kaip išrodys (jeigu žydės, aišku)
Nupirko vyras labai gražią mini rožyte
Bet kažkaip sunku man su jom nemoku aš jų išsaugot po žydėjimo nors tu ką
Auginu oranžinę kinrožę- su ja problemų kaip ir nėra, nebent kartais žiedukus numeta
QUOTE(Vilkute @ 2005 04 20, 15:58)
Aš ką tik susodinau paprastas rožytes - raudoną ir kreminę - įvieną vazoną. Žiūrėsiu kaip išrodys (jeigu žydės, aišku) 
aš irgi turiu šiuo metu dvi
viena geltona su ružavais krašteliais, laaaabai graži
kita raudona. Reikės man jas irgi kartu susodint
| ! | Draudžiama kopijuoti kitų puslapių informaciją, jei negautas leidimas |
Truputis literaturos roziu myletojoms
Sveikos rožių mylėtojos,
kaip peržiemavojo jūsiškės gražuolės, t.y. lauko rožės. Praėjusį savaitgalį tvarkiausi saviškes. Šaltis šiek tie "pakandęs" viršūnes, o šiaip visos atlaikė vėlyvą žiemą.
Gal tarp jūsų yra angliškų rožių mylėtojų?
kaip peržiemavojo jūsiškės gražuolės, t.y. lauko rožės. Praėjusį savaitgalį tvarkiausi saviškes. Šaltis šiek tie "pakandęs" viršūnes, o šiaip visos atlaikė vėlyvą žiemą.
Gal tarp jūsų yra angliškų rožių mylėtojų?
QUOTE(XMamaX @ 2005 04 20, 11:48)
Turėjau kinrožę, tiksliau dvi - raudoną ir geltoną, tačiau susodintas į vieną vazoną. Kaip gražiai atrodydavo, kai žydėdavo - raudoni ir geltoni žiedai. Pabandykite padaryti tokią "kompoziciją". 
nesu maciusi geltonos kinietiskos rozes...
noreciau pasidaryti tokia kompozicija, nes oarsineshiau maza raudona, bet nzn, kur gauti