Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

Mano kinrozes lapai irgi pradejo gelsti, bet as itariu, kad as ja perlaisciau.... cry.gif
Dabar nezinau ar gerai pasielgiau, nes as ja puoliau ir persodinau... tik vandens nepyliau... Na, zodziu, is manes tokia gelininke, kad siaubas, o gelytei padeti noriu...
Atsakyti
Mano rozyte atsigavo. Isnesiau as ja i balkona, mol, ne po akimis, tai ne taip skaudes jei nusibaigs, o ji eme ir atgijo, sudujojo:)
Atsakyti
Nu sakes... cry.gif cry.gif cry.gif numire mano kinroze... cry.gif cry.gif tik stiebai beliko... Bet vis gaila ismesti... Ar yra sansu gelytei dar atsigauti?
Atsakyti
Cia noriu parasyti visoms, krios negali susidoroti su tomis erkutemis. Nematau nieko blogo, jeigu savo gelytes papurksite chemikalais - juk valgyti ju vis tiek nereikes. Taigi, as nusipirkau toki erkuciu nuoda zaliame flakonelyje "Raid Kukka insect killer". Tiesiog uztenka viena karta gerokai papurksti, ir erkuciu kaip nebuta. Tik patartina purksti visus salia esancius augalus, net ir sveikus. O mnao kaimyne augina mazasias rozytes balkone, tai kasmet jai ju padvigubeja, ir ziea palieka balkone. As irgi isnesiau savasias siemet i balkona, tai, nors ziedelius ir greitai numete, bet siaip tapo labai tvirtos ir grazios. Tikiuosi, kad kitais metais prikraus man ziedeliu kruvas, dar reikes ir kkia kita salva isigyti (dabar turiu tik raudonas).
Atsakyti
Pasakykit man neišmanėlei smile.gif tos erkutės žalios spalvos ar ne unsure.gif nes mano rožytę, kažkokie žali vabaliukai užpuolė, tai ieškau info kaip juos išnaikint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2005 07 10, 22:50)
Pasakykit man neišmanėlei smile.gif tos erkutės žalios spalvos ar ne  unsure.gif nes mano rožytę, kažkokie žali vabaliukai užpuolė, tai ieškau info kaip juos išnaikint  doh.gif

AMARAI biggrin.gif
http://www.supermama...dpost&p=1963630
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elos: 11 liepos 2005 - 08:55
Mano rozytes kad prileido nauju graziu lapeliu dabar (auginu balkone jas, kalbu apie tas mazasias, Maximose parduodamas), numete visus senus ir dar pumpureliu nauju prisikrove. Kazin, ar cia joms ne per velu visu tuo dabar uzsiimti? Juk rudeni reikes jau jas geneti atrodo... Tik pirma vasara jas auginu, tai nezinau, kaip tiksliai elgtis su jomis
Atsakyti
O ko jom neaugt ir pumpurų nekraut, jei jom labai patinka saulutė smile.gif ? Pats pats žydėjimo metas ir yra vasara. Tik nepamiršk jų vis papurkšt. Maniškės va irgi viena baigia peržydėt, bet tokiuos dar žydės mirksiukas.gif (tai vat ją biški apgenėsiu po žydėjimo), kita ką tik prasiskleidė, ir dar turi pumpurų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 07 08, 03:33)
Cia noriu parasyti visoms, krios negali susidoroti su tomis erkutemis. Nematau nieko blogo, jeigu savo gelytes papurksite chemikalais - juk valgyti ju vis tiek nereikes. Taigi, as nusipirkau toki erkuciu nuoda zaliame flakonelyje "Raid Kukka insect killer". Tiesiog uztenka viena karta gerokai papurksti, ir erkuciu kaip nebuta.

Bandžiau chemikalus, nu nelabai padėjo, ir tie patys, kur tu naudojai buvo... Ir paskui tik lapai visi nesveiki liko nuo chemikalų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 12, 08:09)
Bandžiau chemikalus, nu nelabai padėjo, ir tie patys, kur tu naudojai buvo... Ir paskui tik lapai visi nesveiki liko nuo chemikalų.  unsure.gif

Aerozoliai tiesiog nušaldo augalus. Todėl jeigu jau su tokiais purškiate, tai reikia laikytis šiokio tokio atstumo. kad lašeliai spėtų šiek tiek sušilti.
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 07 12, 08:37)
Aerozoliai tiesiog nušaldo augalus. Todėl jeigu jau su tokiais purškiate, tai reikia laikytis šiokio tokio atstumo. kad lašeliai spėtų šiek tiek sušilti.

Va va, man irgi pasirodė, kad su tais lapeliais kažkas ne taip pasidaro, tai reiškia, nušaldau juos... Kaka lelia cry.gif

O gal kas bandėte mažąsias rožytes per žiemą laikyti balkone? Mane pardavėja turgelyje užtikrino, kad tikraia galima, tik uždengti truputį reikia. Noriu pabandyti, bet bijau ir nuknekcinti jas, labai jau gražiai auga dabar jos pas mane... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 29, 19:14)
Nu sakes...  cry.gif  cry.gif  cry.gif  numire mano kinroze...  cry.gif  cry.gif  tik stiebai beliko... Bet vis gaila ismesti... Ar yra sansu gelytei dar atsigauti?

Su maniške kinrože lygiai tas pats buvo! Iš pradžių galvojau, kad dėl vietos pakeitimo, dar laikiau kažkur du mėnesius, laukiau, kol atsigaus, bet nieko nesigavo, teko išmesti... user posted image

O dėl miniatiūrinių rožyčių, tai aš saviškę kiekvienais metais vasarą sodinu lauke, o rudenį, prieš šalnas - atgal į vazoną. Vasarą lauke jinai labai subujoja, žydi, o žiemą vazone, jau sustiprėjusi, irgi sėkmingai žydi. user posted image
Atsakyti