Norėjau paklausti, ar turi tokią teisę apsaugos darbuotojai įeinant ir išeinant iš darbovietės teritorijos tikrinti (kraustyti) moters rankinę? Apsauginiai- vyrai.
Na man buvo toks atvejis. Iseinant tikrindavo, bet po poros dienu apstojo ir nebetikrindavo visai.
tai priklauso nuo vidaus taisykliu, su kuriomis tu turejai buti supazindinta.
Apie apieskojima, tai galiu tiksliai pasakyti, kad tai gali atlikti tik tos pacios lyties atstovas, t.y moteri apieskoti gali tik moteris.
Apie apieskojima, tai galiu tiksliai pasakyti, kad tai gali atlikti tik tos pacios lyties atstovas, t.y moteri apieskoti gali tik moteris.
Kraustyti rankine vyras gali. Suprantu, kad gali buti nepatogu jam rodyti visas savo higienos priemones, bet cia jau nieko nepadarysi. Kreipkis i Burneikiene.
Ieinant i auksciausias valdzios institucijas (Seima, Vyriausybe, Prezidentura) irgi vyrai iskrausto. Ir kam tu pasiskusi? Vel nebent Burneikienei
Ieinant i auksciausias valdzios institucijas (Seima, Vyriausybe, Prezidentura) irgi vyrai iskrausto. Ir kam tu pasiskusi? Vel nebent Burneikienei

Vienakart buvau i tokia situacija papuolusi ir pati. Apsauginiai aplamai neturi teises tikrinti asmeniniu daiktu. Tai gali atlikti tik policija, nebent pirkejas sutinka, kad norint sutaupyti laiko ji apziuretu apsauginis. Tokia informacija man suteike apsaugos virsininkas.

Apieškoti asmenį-tikrinti rūbus ir po jais gali tik tos pačios lyties atstovas, o rankinę gali ir priešingos lyties. Jei jūsų įmonė užsiima gamyba ar prekyba ir vidaus darbo tvarkos taisyklėse numatyta, kad išeinant galimas patikrinimas, tuomet tikrint gali-beje su jomis turėjai būti supažindinta pasirašytinai.O gal tu kokioj slaptoj tarnyboj dirbi

šiandien kaip tik bendradarbė pasakojo, kad praeitam darbe paslapčia jų rankines tikrindavo...bosas
, parajonikas, nekultūringas tipas, sakyčiau

Nu bet kaip parduotuvej pradeda tikrinti, nu tikrai jauciuosi apvaginta...
Zinau, tiksliai, kad parduotuvej neturi teises tikrinti rankiniu tie "apsauginiai", brolis turi saugos tarnyba tai va pakonsultavo
Zinau, tiksliai, kad parduotuvej neturi teises tikrinti rankiniu tie "apsauginiai", brolis turi saugos tarnyba tai va pakonsultavo

Mano darbovieteje turi tikrinti, bet kadangi as dirbu administracijoj, tai nebetikrina, nes per pirmaji tikrinima as pasipiktinusi paklausiau, ka as galiu is buhalterijos pinigines dydzio rankinuke issinest???
Bet kiek zinau, virtuves darbuotojus tikrina. Turbut, kad karbonadu namo neissinestu
O siaip pastate yra mase isejimu, jei nori, gali iseit ir netikrintas
Bet kiek zinau, virtuves darbuotojus tikrina. Turbut, kad karbonadu namo neissinestu

O siaip pastate yra mase isejimu, jei nori, gali iseit ir netikrintas

QUOTE (Ingaja @ 2004 07 28, 09:21) |
Nu bet kaip parduotuvej pradeda tikrinti, nu tikrai jauciuosi apvaginta... Zinau, tiksliai, kad parduotuvej neturi teises tikrinti rankiniu tie "apsauginiai", brolis turi saugos tarnyba tai va pakonsultavo ![]() |
Apsauginis, itartino pirkejo gali paprasyti parodyti ranike, jei pirkejas atsisako tai daryti, kvieciama policija. Parodyti sutinka beveik visi

Mane irgi IKI parduotuveje paprase parodyti rankine (labai ilgai sveriamam saldainiu skyriuj stovejau, skaiciavau kiek sunaus klasej vaiku ir bandziau surinkti visokiu saldainiu, kad visiems po lygiai iseitu

QUOTE (Ingaja @ 2004 07 28, 11:21) |
Zinau, tiksliai, kad parduotuvej neturi teises tikrinti rankiniu tie "apsauginiai", brolis turi saugos tarnyba tai va pakonsultavo ![]() |
Jie per kameras viską mato ir jei keli įtarimą,jie privalo patikrinti ir tiek.
QUOTE (desta @ 2004 07 28, 20:27) |
Jie per kameras viską mato ir jei keli įtarimą,jie privalo patikrinti ir tiek. |
O ka reishkia : " turi teise patikrinti"? Apsauginiai tokios teises neturi. Jei zhmogus yra itariamas nusikalstama veika (shiuo atveju, vagyste), apsaugos darbuotojai privalo ishkviesti policija , o apieshkoti gali tik policijos pareigunai.