Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

sveikos lituanistes,
Noriu paprašyti, gal kuri gali pasižiūrėti kokiu laiku vyksta paskaitos lituanistikos magistrantūros vakariniame skyriuje? Galvoju stot į magistrantūrą, bet neakivaizdinio nėra, o vakarinis manau nepatogu bus g.gif
Atsakyti
Labas, VPU studentės smile.gif Norėčiau VPU studijuoti anglų kalbos filologijos magistratūrą (nors ir nesu lituanistė, bet, gal jūs galėtumėt man padėti). Tai štai, internete perskaičiau, kad pabaigus magistratūrą žmogus yra laikomas filologu ir mokytoju. Ar tas žodis mokytojas reiškia, kad jeigu aš baigsiu magistro studijas, tai turėsiu pilną teisę dėstyti anglų kalbą mokykloje ir man jau nebereiks persikvalifikuoti, norint gauti dar ir pedagogo laipsnį g.gif .
Atsakyti
baigiau VPU fizika ir informacines technologijas.Dabar magistranturoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2005 01 31, 16:07)
sveikos lituanistes,
Noriu paprašyti, gal kuri gali pasižiūrėti kokiu laiku vyksta paskaitos lituanistikos magistrantūros vakariniame skyriuje? Galvoju stot  į magistrantūrą, bet neakivaizdinio nėra, o vakarinis manau nepatogu bus g.gif

Labas!
Nors as ir ne lituaniste,bet mokiausi VPU Sveika gyvensena vakariniam.Tai nera bjauriau-nei normaliai gali dirbt,nei mokytis.Paskaitos nuo 17.30 budavo iki velumos,o po darbo dienos taip sunku budavo i paskaitas vaziuoti.Jei sugalvociau stot i magistrantura,tai tik i neakivaizdines studijas.Bet aisku,filologijos neakivaizdziai nepastudijuosi.
Atsakyti
Mokausi VPU Pedagogikos ir Psichologijos fakultete...neakivaizdiniam...tureciau baigt uz menesio,bet vis dar nesuvokiu ko as ten stojau...kai kurie destytojai visai nesiskaito su studentais...jokio zmogiskumo...
Atsakyti
au kur visos?mokosi matyt g.gif
Atsakyti
Tai jau ko gero mokosi. Reikalo, darbdavio, suspausta nuo šio rugsėjo pradedu mokslu lietuvių filologijoje. Reikia bakalauro.
Gal ir nieko bus..visai nesibijau to pedagoginio ir studijų.
Tai ieškau draugių studijuojančių tą patį ir ne tą patį.
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 28, 20:04)
nuo šio rugsėjo pradedu mokslu lietuvių filologijoje.

Nepavydžiu ax.gif Aš jau, ačiū Dievui, 5 kurse būsiu ax.gif Nė už ką daugiau gyvenime nelįsčiau į šitą specialybę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 05 08, 22:16)
baigiau VPU fizika ir informacines technologijas.Dabar magistranturoje. ax.gif

mokiausi metus, tai jomajo smile.gif
Dabar mokausi VPU informatika vakariniukas esu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos lituanistės. Aš baigiau VPU pernai, jei besimokančioms reikės kokios nors medžiagytės, kreipkitės, padėsiu...
Atsakyti
Aš baigiau VPU istoriją, bet tik bakalaurą ir po to perbėgau į VU soc. darbą.
Visai smagu buvo mokytis istorijos, gal kad dieninis skyrius, buvom patys tikriausi studentai - jei lyja, į paskaitas neinam ir pan. mirksiukas.gif
Šiaip kiek girdėjau iš pedagoginio lituanistų, tai pas juos dėstytojai tokie nupezę, seni ir senų pažiūrų. Dejuodavo panos.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 28, 20:04)
Tai jau ko gero mokosi. Reikalo, darbdavio, suspausta nuo šio rugsėjo pradedu mokslu lietuvių filologijoje. Reikia bakalauro.
Gal ir nieko bus..visai nesibijau to pedagoginio ir studijų.
Tai ieškau draugių studijuojančių tą patį ir ne tą patį.

Ir gerai, kad nesibijai - nieko baisaus ten ir nėra smile.gif
Atsakyti