QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 11 29, 14:11)
Idomu

..VPU tinklapyje radau persikvalifikavimo studijas, kur galima stoti i anglu filologija (neakiv., arba vakarini) su kitos srities aukstuoju, ir mokslai trunka atitinkamai neakiv. 2,5m., o vakariniam 2m. Bet niekur nemaciau kokia tokiu studiju kaina, tik parasyta, kad studentai studijuoja savo lesomis. Gal kas nors cia uzsuka ten bestudijuojancios ir gali man paaiskinti kaip ten viskas vyksta. Kaip supratau neuztenka tik diploma parodyti, reikia vietoje laikyti anglu k. testa (zodziu, rastu). Susidomejusi esu toms studijom, nors tu ka, bet neturiu daug info apie tai...ar verta? Gal kursai bus paprasciau, bet is kitos puses, ar jie man duos visa tai, ka studijuojant mokymo istaigoje...Paskambinus suzinosiu plika informacija, bet man idomu jau studijuojanciu ar ten labai sunku, nestudijavus anglu bakalaure patempti? Gal kazkas ruosia stojamiesiems, uzveda ant kelio? Kaip testas vyksta? Na, daug maz tokios info ir noriu...

Aciu
Turejau reikalu su kitos srities perkvalifikavimo studijom vpu, bet Perkvalifikavimo centras, atrodo, bendras visiem dalykam. Del kainos tai buvo taip: priklause nuo to, kiek susirinko zmoniu i kursa ir nuo valstybes skirtu lesu, nes centras dalyvaudavo ivairiuose SMM projektuose ir konkursuose, kai gaudavo pinigeliu, tai kaina mazedavo. Priedo, persikvalifikuojant uzskaito dali anksciau jusu studijuotu dalyku (jei kas nors tinka) ir automatiskai gaunasi, kad ne visas paskaitas lankot, vadinasi ir mokesit atitinkamai maziau uz ta, kuris lankys visas paskaitas.
Paskambinkit ir klausinekit visko is eiles kas idomu, bent jau pernai tai labai maloniai viska paaiskindavo...