Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveikos,
ir as turiu VPU visokiu konspektu, kopiju, referatu, speru ir t.t.
Placiau rasykite i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
referatai ir kt. darbai
http://www.supermama...;#entry19592165
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas studijavote ar studijuojate anglu k perkvalifikavimo studijose?Planuoju ten stoti kitais metais ir noreciau daugiau info. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas studijuojat pradini vaiku ugdyma?
arteja kursinio rasymas, temos dar nepasirinkau, noreciau pagalbos, patarimu pas kuria destytoja geriausia rasyt ir t.t. mirksiukas.gif
RASYKIT I AZ
VPU studente
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 03, 14:17)
Labas. keisčiau į vaisius didžiules dėžes lituanistikos studijų užrašų, kopijų ir t.t

Cia geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 12 07, 18:11)
Cia geras  biggrin.gif

Gal kas nors rašot analizes? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
gal galite padeti verysad.gif
gal kas turite dvieju vaiku charakteristikas? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turit ese apie Lietuvos svietima, kaip jis kito, apie mokytoja, koks jis turetu buti ir panasiai????
uz pagalba atsilyginciaurasyti i AZ
Atsakyti
Sveikos gyvos:)Tikiuosi kad ir mane priimsite į savo būrį:)Netikėtai naršiau po skiltis susijusias su egzaminais ir aptikau lituanistes:)Aš esu antrakursė lituanistė, studijuoju bakalaurąsmile.gif
Noriu paklausti kaip sekėsi po studijų susirasti darbus pagal šią specialybę?
Atsakyti
Laba, mamukai....radau jūsų temukę.....esu Meno edukologijos 2 kurso studentė. Nors prieš 7 metus esu įgijusį bakalaurą konkreče specialybe(susijusia su medicina), tačiau dirbu ir gyvenu menu, todėl dar stojau į vpu teatro ir šokio magistr. esu visiška praktikė jau pasiekusi nemažaišioje srityje, todėl ir čia tikėjausi bent kažkokios praktikos, tačiau gavome vien sausą teorija.
Bėda ta, kad kad negaliu užbaigti baigiamojo darbo t.y. magistro dėl aiškios priežasties dukrytės gimimo, šiuo metu auginu ją viena, todėl net ir į dušą nueiti yra didelė prabanga smile.gif .....na bet ketinu pradėt kažką krapštyti ....gal kas nors atsilieps, gal padės šiais klausimais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 12 sausio 2009 - 12:53
Sveikos koleges smile.gif
arteja baigiamasis pedagogikos ir psichologijos egzaminas.
gal turi kas nors psichologijos ir pedagogikos baigiamojo egzamino medziaga vienoje vietoje mokymuisi? unsure.gif
buciau labai labai dekinga unsure.gif
Atsakyti
nera norinciu pagelbeti verysad.gif
Atsakyti