Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Laba, aš irgi VPU studentė, lituanistė, ar dar čia yra tokių? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 18, 17:54)
Sveikos 4u.gif  Gal čia yra mamų su vaikučiais, VPU studijuojančių lituanistiką? bigsmile.gif Aš viena tokių.. Tik vis dar pirmakursė.. doh.gif  lotuliukas.gif

Aš be vaikučių, bet studijuoju lietuvių filologiją antram kurse biggrin.gif gal galėsiu kuo padėt ar patart biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 02:30)
Baigiau VPU filologija. Ziaurus man atsiminimai apie destytojus.  doh.gif  doh.gif Dabar Londone studijuoju, tai du univerai skiriasi kaip diena ir naktis  mirksiukas.gif

Lietuvių filologiją ar kokią esi baigus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 03, 14:17)
Labas. keisčiau į vaisius didžiules dėžes lituanistikos studijų užrašų, kopijų ir t.t

O ką turi lituanistikos? biggrin.gif jau baigus? aš antram kurse 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sparnuota @ 2008 12 09, 21:48)
Gal kas nors rašot analizes?  4u.gif  smile.gif

Aš rašau, kai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 vasario 2009 - 23:49
sveikutes smile.gif turiu pagirti, superinis puslapelis thumbup.gif merginukes, gal kuri studijavote VPU etika, esu jau V kurse, tuojaus baigiamieji o dar nieko neturiu egzaminams ruostis verysad.gif HELLP gal kuri kazka turite???????????????????????????????????
Atsakyti
sveikutes turiu pagirti, superinis puslapelis merginukes, gal kuri studijavote VPU etika, esu jau V kurse, tuojaus baigiamieji o dar nieko neturiu egzaminams ruostis HELLP gal kuri kazka turite??????????????????????????????????? siuskite el.pastu ruduo22@gmail.com
Atsakyti
Gal ir superinis, bet nelabai žiūriu aktyvus sad.gif
Atsakyti
Gal yra studijuojančių prancūzų kalbą?
Atsakyti
Sveikos,

Esu baigusi psichologijos stidijas: VPU (2005, dieninis), po to dar MRU (2008, dieninis). Jei reikes kokios pagalbos, susijusios su psichologija, pegagogine psichologija ar verslo psichologija, drasiai rasykite AZ. Padedu rengti kursinius, baigiamuosius darbus, rasau analizes ir interpretacijas, padedu apdoroti duomenis SPSS programa, renku tekstus ir kt.

Lauksiu ziniu,
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(sartrajana @ 2009 02 19, 17:51)
Sveikos visos, noriu paklausti kaip jums sekasi suderinti dienines studijas su vaikelio auginimu? Klausiu , nes pati galvoju studijuoti, tik va galvoju ar pavešiu.. Ar čia dauguma studijuojate neakivaizdžiai?

as neseniai po beveik 2m. pertraukos grizau i mokslus dieniniam skyriui. kol kas dar negaliu atsakyti,kaip man cia viskas seksis. pora savaiciu uosviai buvo paeme paziuret suneli. db tai pasidarysiu laisva paskaitu lankymo grafika,o vaika pratinsiu prie darzelio.
o koki dalyka galvoji studijuot ir koks vaikelio amzius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulka21: 26 vasario 2009 - 16:10

Galvojau studijuoti biologiją, bet sako neperspektyvi.. O ką tu studijuoji? Mano mažiui 2 metukai
Atsakyti
QUOTE(sartrajana @ 2009 02 26, 17:59)
Galvojau studijuoti biologiją, bet sako neperspektyvi.. O ką tu studijuoji? Mano mažiui 2 metukai

svarbu,kad tau patinka tas dalykas.. as lietuviu k. mokausi.. o vaikui 1,5m.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 21, 00:57)
Laba, aš irgi VPU studentė, lituanistė, ar dar čia yra tokių? biggrin.gif
Papildyta:
Aš be vaikučių, bet studijuoju lietuvių filologiją antram kurse  biggrin.gif  gal galėsiu kuo padėt ar patart  biggrin.gif

lb malonu 4u.gif jei kada reikes pagalbos,zinosiu kur kreiptis bigsmile.gif
Atsakyti
Ingulka , baigus galvoji dirbti mokykloje? Ar sunkus dalykas ta lietuviu k? Viena mano pazįstama sakė, kad nepaprastai sunku studijuoti lietuvių k?
Atsakyti
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 26, 17:09)
as neseniai po beveik 2m. pertraukos grizau i mokslus dieniniam skyriui. kol kas dar negaliu atsakyti,kaip man cia viskas seksis. pora savaiciu uosviai buvo paeme paziuret suneli. db tai pasidarysiu laisva paskaitu lankymo grafika,o vaika pratinsiu prie darzelio.
o koki dalyka galvoji studijuot ir koks vaikelio amzius? 4u.gif

Tu lietuvių studijuoji? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sartrajana @ 2009 02 27, 16:54)
Ingulka , baigus galvoji dirbti mokykloje? Ar sunkus dalykas ta lietuviu k? Viena mano pazįstama sakė, kad nepaprastai sunku studijuoti lietuvių k?

Įstoti lengva bet studijuoti tikrai sunkoka.. doh.gif aš tai galvoju, kad nebūtinai reikia mokykloj dirbti, galima su lietuvių diplomu į kokią žurnalistiką įlįsti biggrin.gif o šiaip bent aš esu dar paėmus kaip papildomą dalyką teksto redagavimo paskaitas, tai ketvirtam kurse gausiu redaktorės dar kvalifikaciją biggrin.gif
Atsakyti
O studijuoji dieniniam?
Atsakyti