Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(Pelene @ 2006 03 14, 00:31)
Girdejau gandus, kad siemet jau nebepriims pirmakursiu i ikimokyklini ugdyma ir pradiniu klasiu ugdyma. Ar tai tiesa? Prasau, jei kas galit pasidomekit 4u.gif  Jei siemet priimtu, tai stociau mokytis, palikusi cia vyra Airijoj. Mat, ankstesnes studijas prateriojau - gime vaikiukas ir meciau mokslus blush2.gif O mokytis taip noriu cry.gif

Pasižiūrėk čia. PPF yra priešmokyklinio ugdymo edukologija. Dieniniam 4 metai, neakivaizdiniam- 5 metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Girdejau gandus, kad siemet jau nebepriims pirmakursiu i ikimokyklini ugdyma ir pradiniu klasiu ugdyma. Ar tai tiesa? Prasau, jei kas galit pasidomekit  Jei siemet priimtu, tai stociau mokytis, palikusi cia vyra Airijoj. Mat, ankstesnes studijas prateriojau - gime vaikiukas ir meciau mokslus  O mokytis taip noriu

tai tu neperstok , o tesk studijas, manau, kad priims, as du metus prateriojau, bet prieme thumbup.gif
Atsakyti
Jurgitute, nenoriu gązdinti, bet parašysiu kaip mums buvo. Laikiau šitą egzą sausio mėn. Nusirašyti neleido niekam. Vieną paną išvarė dar tik įėjusią, nemačiau kaip pamatė jos špėras, bet išvarė. O kitą išvarė, dar egzaminui nepasibaigus, gal per vidurį, buvo 8 prižiūrėtojai. Negalvojau, kad gali būti tokios nesąmonės. Visi turėjom špėrų, nes girdėjom, kad galima nusirašyti, bet mums neleido. Taip, kad priklauso kas komisijoje. Linkiu sekmės 4u.gif . Iš tikrųjų, visi išlaikė, visiems pasirašė, tik va tos dvi moteriškaitės ne. Taip, kad manau, įmanoma ir parašyti. Viskas bus gerai mirksiukas.gif .

Dar norėjau paklausti, gal kas turi padarytas praktikos užduotis. Aš jau įpūsėjau, bet trūksta dar kelių dalykų. Gal kas jau atlikinėjo ir turi? Čia būtent pedagoginė praktika. Socialinės pedagogikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita @ 2006 03 15, 14:31)
Jurgitute, nenoriu gązdinti, bet parašysiu kaip mums buvo. Laikiau šitą egzą sausio mėn. Nusirašyti neleido niekam. Vieną paną išvarė dar tik įėjusią, nemačiau kaip pamatė jos špėras, bet išvarė. O kitą išvarė, dar egzaminui nepasibaigus, gal per vidurį, buvo 8 prižiūrėtojai. Negalvojau, kad gali būti tokios nesąmonės. Visi turėjom špėrų, nes girdėjom, kad galima nusirašyti, bet mums neleido. Taip, kad priklauso kas komisijoje. Linkiu sekmės 4u.gif . Iš tikrųjų, visi išlaikė, visiems pasirašė, tik va tos dvi moteriškaitės ne. Taip, kad manau, įmanoma ir parašyti. Viskas bus gerai  mirksiukas.gif .

Dar norėjau paklausti, gal kas turi padarytas praktikos užduotis. Aš jau įpūsėjau, bet trūksta dar kelių dalykų. Gal kas jau atlikinėjo ir turi? Čia būtent pedagoginė praktika.  Socialinės pedagogikos ax.gif

jooooo, ne kas. Mums dėstytoja panašiai ir pasakojo. Todėl ruošiuosi išmokti super gerai bent po vieną klausimą iš pedagogikos ir psichologijos. Jei jau neturėsiu ką rašyti, tai bent parašysiu tai, kad ir ne į temą doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2006 03 15, 22:05)
Jei jau neturėsiu ką rašyti, tai bent parašysiu tai, kad ir ne į temą  doh.gif  unsure.gif
Čia kaip taip? unsure.gif Išsitrauksi, pvz. Freudo darbai, o rašysi pvz. apie Klasės auklėtojo veiklą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 03 15, 22:16)
Čia kaip taip? unsure.gif  Išsitrauksi, pvz. Freudo darbai, o rašysi pvz. apie Klasės auklėtojo veiklą  bigsmile.gif

na mums sakė, kad: "jei jau nežinosite apie ką rašyti, tai rašykite ką žinote apskritai- svarbu, kad lapas nebūtų tuščias. Gal taip berašydami ir pataikysite ką nors į temą"
Atsakyti
Tai niekas praktikos darbų neturi atliktų? unsure.gif
Atsakyti
Aš turiu, bet bijau kad tau mano netiks biggrin.gif Ne filologiją mokaisi smile.gif
Atsakyti
Nu gal ir nelabai, o gal yra iš soc. pedagogių kas? ax.gif
Atsakyti
Supergirl, kaip tau sekasi mokytis? g.gif Gal turi kokių analizų tiems duotiems tekstams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2006 03 02, 15:05)
Gal yra čia persikvalifikuojančių į informatikos mokytojas?  4u.gif Planuoju stoti, reiktų patarimo...

na aš jau baigiau tas perkvalifikavimo studijas, klausk ko jei reikia 4u.gif gali į AŽ parašyt
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kas is jusu baigete pedagogini ir galite pasidalinti praktikos darbais. Man dabar praktika turetu buti, taciau susitariau neiti, kadangi neturiu kur palikti savo dukrytes ir beto ji siuo metu serga. Man reikia 6 pamoku aprasymus sugalvoti. Tai turetu buti etikos pamoku. Gal kuri is jusu turite?
Atsakyti