Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(Jurgitutė @ 2006 02 26, 12:35)
o tai dar būna neprivalomų valstybinių egzaminų?  blink.gif 
O pas kokius dėstytojus mokeisi psichologiją ir pedagogiką? Ir kodėl jums davė klausimus, o mums ne? Mūsų dėstytoja pareiškė, kad niekam klausimų neduoda, nes tuomet keliauja "Paruoštukės- špargalkės" (čia ji taip išsireiškė). Ir iš viso, kai laikėm eilinį sesijinį pedagogikos egzą, tai taip griežtai viskas vyko- lyg per valstybinį- nė krustelti nebuvo galima

Tas valstyb. pedagogikos ir psichologijos egzas yra privalomas (pedagogo kvalifikacijai), nepriklausomai ar rašysi bakalauro diplominį darbą ar ne.
Kas psichologiją dėstė pavardės nepamenu blush2.gif , o knygutės katedroj, toks aukštas, su barzdele. O pedagogiką dėstė Gaigalienė.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2006 02 26, 17:26)
Tas valstyb. pedagogikos ir psichologijos egzas yra privalomas (pedagogo kvalifikacijai), nepriklausomai ar rašysi bakalauro diplominį darbą ar ne.
Kas psichologiją dėstė pavardės nepamenu blush2.gif , o knygutės katedroj, toks aukštas, su barzdele. O pedagogiką dėstė Gaigalienė.

savo psichologijos dėstytojo aš irgi nepamenu- kažkoks senukas. O pedagogika ir man pas Gaigalienę. Ir ji kategoriškai atsisakė duoti klausimus egzaminui protest.gif O tuos klausimus kur man atsiuntei, davė Gaigalienė?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2006 02 26, 21:49)
O tuos klausimus kur man atsiuntei, davė Gaigalienė?

Ne, mūsų katedros darbuotoja, kuri mus kuruoja. Žinau, kad vienos specialybės neakivaizdininkams net katedroj sumažino klausimų skaičių bigsmile.gif . Keista, kad jums neduos, o gal ne su tais šnekat su kuriais reikėtų g.gif arba gal tik gąsdina, kad neduos, juk dar yra laiko unsure.gif mes irgi ne iš karto gavom, bet buvo pasakyta, kad viską duos thumbup.gif išskyrus atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2006 02 26, 23:03)
Ne, mūsų katedros darbuotoja, kuri mus kuruoja. Žinau, kad vienos specialybės neakivaizdininkams net katedroj sumažino klausimų skaičių bigsmile.gif . Keista, kad jums neduos, o gal ne su tais šnekat su kuriais reikėtų g.gif arba gal tik gąsdina, kad neduos, juk dar yra laiko unsure.gif mes irgi ne iš karto gavom, bet buvo pasakyta, kad viską duos thumbup.gif išskyrus atsakymus ax.gif

mums pasakė, kad nieko nesitikėtumėme ir tikrai nieko negausim schmoll.gif - atseit dabar tokia tvarka ohmy.gif O kalbėjom ir su Gigaliene ir su savo kuratorė- viskas kaip į sieną verysad.gif
O kaip su nusirašymu per egzą buvo? Mus prigąsdino, kad net nebandytumėme. Pasakojo kuratorė, kad pernai vienas bandė per egzą nusirašyti, tai jį išvarė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2006 02 26, 23:25)
mums pasakė, kad nieko nesitikėtumėme ir tikrai nieko negausim  schmoll.gif  - atseit dabar tokia tvarka  ohmy.gif    O kalbėjom ir su Gigaliene ir su savo kuratorė- viskas kaip į sieną  verysad.gif
O kaip su nusirašymu per egzą buvo? Mus prigąsdino, kad net nebandytumėme. Pasakojo kuratorė, kad pernai vienas bandė per egzą nusirašyti, tai jį išvarė  blink.gif

Kiekvienam fakultete kitokia tvarka, gaunasi unsure.gif
O dėl nusirašynėjimo, kam pavyksta tas ir nusirašo. Mūsiškiai visi išlaikė ir nei vienas nebuvo išvarytas smile.gif
O tu, kaip supratau, penktakursė?
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2006 02 27, 11:56)
Kiekvienam fakultete kitokia tvarka, gaunasi unsure.gif
O dėl nusirašynėjimo, kam pavyksta tas ir nusirašo. Mūsiškiai visi išlaikė ir nei vienas nebuvo išvarytas smile.gif
O tu, kaip supratau, penktakursė?

taip, penktakursė rolleyes.gif siaubingai bijau šito egzo. Žinau, kad jei šitą išlaikysiu, tai vadinasi baigiau VPU biggrin.gif Likusių egzaminų nebijau, nes žinau, kad moėdama tiek, kiek moku šią minutę, gausiu teigiamą pažymį

Kaip ten bebūtų, labai ačiū už egzo klausimus ir reiks griebti savo kuratorę už ragų biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra čia persikvalifikuojančių į informatikos mokytojas? 4u.gif Planuoju stoti, reiktų patarimo...
Atsakyti
Gal turite kokios medžiagos apie prostituciją, žmonių pardavinėjimą ar kažką panašaus? Labai reikia jurgle2000@yahoo.com

Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2006 02 23, 23:33)
kur ten dieniniam  schmoll.gif  neakyvaizdininkė aš  rolleyes.gif  ir neturim jokių klausimų, o bALANDY JAU VALSTYBINIS  doh.gif 

Tik balandį egzas, o tu jau taip stradalini? blink.gif doh.gif Aš tam egzui per dvi savaites pasiruošiau, ir tikrai užteko laiko mirksiukas.gif
Turiu šiek tiek medžiagos kompe, galėčiau atsiųst mirksiukas.gif Parašyk el. pašto adresą, jei reikia.
O kad neturit klausimų, o tik programas, tai normalu. Ir mes neturėjom, ruošėmės iš visos programos. Tik kažkuri kursiokė likus savaitei iki egzamino, gavo psichologijos klausimus. Aišku, visos apsidžiaugė, nes tai buvo pernykščio egzamino klausimai, galvojom tikrai bus tie patys ir mums. Bet nė velnio schmoll.gif O daugumoj tik tuos klausimus ir ruošėmės paskutinę savaitę blush2.gif Bet kažkaip pavyko išlaikyt, su šperom, aišku wink.gif
Šis egzas tikrai nėra baisus, palyginus su grynais specialybiniais egzaminais unsure.gif Bent jau man.
Atsakyti
Neseniai laikiau psichologijos ir pedagogikos egzaminą. Nusirašinėjo, kad tik turėjo šperas. Žinoma, ne itin akivaizdžiai, bet tikrai įmanoma. Tvarką auditorijoje prižiūrėjo Grincevičienė ir Rimkevičienė. Tai tikrai per daug nesidairė į rašanšius.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 03 11, 11:49)
Tik balandį egzas, o tu jau taip stradalini? blink.gif  doh.gif  Aš tam egzui per dvi savaites pasiruošiau, ir tikrai užteko laiko  mirksiukas.gif
Turiu šiek tiek medžiagos kompe, galėčiau atsiųst  mirksiukas.gif  Parašyk el. pašto adresą, jei reikia.
O kad neturit klausimų, o tik programas, tai normalu. Ir mes neturėjom, ruošėmės iš visos programos. Tik kažkuri kursiokė likus savaitei iki egzamino, gavo  psichologijos klausimus. Aišku, visos apsidžiaugė, nes tai buvo pernykščio egzamino klausimai, galvojom tikrai bus tie patys ir mums. Bet nė velnio  schmoll.gif  O daugumoj tik tuos klausimus ir ruošėmės paskutinę savaitę blush2.gif  Bet kažkaip pavyko išlaikyt, su šperom, aišku wink.gif
Šis egzas tikrai nėra baisus, palyginus su grynais specialybiniais egzaminais  unsure.gif  Bent jau man.

didelis Tau ačiū už viską notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Girdejau gandus, kad siemet jau nebepriims pirmakursiu i ikimokyklini ugdyma ir pradiniu klasiu ugdyma. Ar tai tiesa? Prasau, jei kas galit pasidomekit 4u.gif Jei siemet priimtu, tai stociau mokytis, palikusi cia vyra Airijoj. Mat, ankstesnes studijas prateriojau - gime vaikiukas ir meciau mokslus blush2.gif O mokytis taip noriu cry.gif
Atsakyti