Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

Jei vln kam reikia braun silk epil comfort ,naudotas,bet tvirtas ,tikrai uztikrintai peša thumbup.gif , tai rasykit i AZ (noriu 50 lt)
http://shop.indiainf...tributeid=43379
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2006 11 20, 15:29)
O aš girdėjau, kad yra lazeriniai epiliatoriai, kurie visai išnaikina plaukus. Gal kas bandėt?

QUOTE(Damapupika @ 2006 11 21, 13:29)
nuu kazi kazi, yra lazeriai, bet ne lazeriniai  epiliatoriai, pamanyk, jei jau wiena lazerio procedura  120 lt, tai kiek bekainuotu toks naujadaras?  blink.gif  ir siaip, nelabai jau as tikiu kad yra...

Turiu lazerinį smile.gif Liux daiktas thumbup.gif . Kažkaip įsivaizdavau, kad su lazeriniu labai skaudės. Bet kai pabandžiau, tai visiškai nieko nesijaučia thumbup.gif Vienas mlonumas plaukelius naikinti lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau pati parasciausia koki radau ax.gif norejau tik kad plaunama galvute butu, o ne tik valoma 4u.gif 90 lt Topo centre

patiko, tik duzgia nemazai lotuliukas.gif

My Webpageuser posted image

PHILIPS 2843/01 modelis ax.gif jei kam reikes numeriuko jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La princesse: 25 liepos 2007 - 10:07
g.gif mano toks pat tik ruzavas,. nebent ta galvute skirias, as tai 65 mokejau
Atsakyti
QUOTE(Camile @ 2007 07 25, 00:11)
Turiu lazerinį smile.gif Liux daiktas  thumbup.gif . Kažkaip įsivaizdavau, kad su lazeriniu labai skaudės. Bet kai pabandžiau, tai visiškai nieko nesijaučia  thumbup.gif Vienas mlonumas plaukelius naikinti  lotuliukas.gif

Tai o kiek mokejau už lazerini? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 07 25, 13:48)

as irgi to noreciau suzinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 07 25, 12:48)

Toks:
user posted image

Mačiau www.skelbiu.lt naujus pardavinėja po 899 lt. Ten yra ir nenaujų mirksiukas.gif

Aš siunčiausi iš Anglijos per ebay, tai man pigiau išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camile: 25 liepos 2007 - 12:04
QUOTE(grange @ 2007 07 25, 11:33)
g.gif  mano toks pat tik ruzavas,. nebent ta galvute skirias, as tai 65 mokejau

o tavo irgi plaunama galvute? g.gif tada permokejau doh.gif

beje, grange, ziuriu mes tose paciose temose susitinkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 25, 14:03)
o tavo irgi plaunama galvute?  g.gif  tada permokejau  doh.gif

beje, grange, ziuriu mes tose paciose temose susitinkam  4u.gif

o kaip zinot ar plaunama ar ne? g.gif neatsiveziau cia blush2.gif nes skauda blush2.gif
bet is isvaizdos tai toks pat tik ruzavas ir tas uzrasas yra.. man atrodo net buvau i tema dejus g.gif

aha pastebejau ir as kad susitinkam mirksiukas.gif iki siaulieciu taves nemaciau kazkaip blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 06 30, 21:32)
user posted image
va tokį pirkau, paprasta be jokių masažinių antgalių ar dar ko.. tik tas nusiima viršus ir plačiau dar galima.

va toks mano
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 25, 16:31)
o kaip zinot ar plaunama ar ne?  g.gif  neatsiveziau cia  blush2.gif  nes skauda  blush2.gif
bet is isvaizdos tai toks pat tik ruzavas ir tas uzrasas yra.. man atrodo net buvau i tema dejus  g.gif

aha pastebejau ir as kad susitinkam  mirksiukas.gif  iki siaulieciu taves nemaciau kazkaip  blush2.gif
Papildyta:

va toks mano

pas mane tai ant dezutes nupiesta, kad galima kisti po kranu smile.gif
gal tiesiog naujesnis modelis ir tiek g.gif arba ir skiriasi tuo, kad tik valomas, o neplaunamas g.gif nes kitam TOPO centre maciau buvo neplaunamas panasus, tik nepamenu kokios spalvos blush2.gif

o as taves irgi iki tol nepastebedavau niekur blush2.gif
Atsakyti
Vakar vyras nupirko bikini srities epiliatoriu, dar neisbandziau, bet manau galima ir ne tik bikini zonai naudot, bet ir kojom ir pazastim g.gif jei tokiai svelniai vietai skirta tai kitom tikrai tiks smile.gif Gal kas jau toki isbandet?
http://www.xnet.lv/i...hp?zoomid=20415
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 25, 21:07)
pas mane tai ant dezutes nupiesta, kad galima kisti po kranu  smile.gif
gal tiesiog naujesnis modelis ir tiek  g.gif arba ir skiriasi tuo, kad tik valomas, o neplaunamas  g.gif nes kitam TOPO centre maciau buvo neplaunamas panasus, tik nepamenu kokios spalvos  blush2.gif

o as taves irgi iki tol nepastebedavau niekur  blush2.gif

ai tai tada aisku, kad pas mane neplaunamaas, nes nera nieko nupiesta, bet tai ir nereikia su tuo sepeteliu pravalau ir tiek smile.gif
Atsakyti