Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(lambiukas @ 2007 06 22, 22:00)
Turejau ir "Philips" ir "Braun" tai galiu pasakyt, kad "Braun" firmos malonesnis, kazkaip tyliau dirba, nes anas tai kaip "Husquarna" kur zole pjauna g.gif garsas siaubingas. "Braun" lygtai tyliau truputi

Aš taip pat turėjau ir Braun, ir Philips, - galiu sutikti, kad Philips garsiau "dirba", bet nepalyginamai greičiau ir geriau plaukelius pašalina.
Jei dabar reikėtų pirkti naują depiliatorių, rinkčiausi tik Philips thumbup.gif
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tai vat...nusprendziau isigyti epiliatoriu..beda kad nezinau koki..nenoriu labai brangaus (mazdaug nuo 100 iki 200 lt butu kaip tik). noreciau su masazuojancia galvute...butu gerai ir skutimosi galvute..

koki epiliatoriu galetumet patart? (tikslu modeli) ir kiek suprantu geriau philips....

ir dar: o keiciamu galvuciu atskirai nebuna? na tarkim bikini zonai? unsure.gif
Atsakyti
http://www.elektroma...146002013611372 kaip šis epiliatorius? unsure.gif kažin ar geras būtų? ir išvis bijau aš nusipirkt tokį kuris plaukus neišrauna o nutraukia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2007 06 28, 19:04)
http://www.elektroma...146002013611372 kaip šis epiliatorius?  unsure.gif  kažin ar geras būtų? ir išvis bijau aš nusipirkt tokį kuris plaukus neišrauna o nutraukia... schmoll.gif

plaukai trūkinėti iš silpnumo pradeda, nes epiliuojant jie atauga vis silpnesni, todėl nemanau, kad nuo epiliatoriaus priklauso šis dalykas g.gif
Atsakyti
o kai tas epiliatorius kur nuoroda daviau? gal kas bande? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2007 06 30, 15:02)
o kai tas epiliatorius kur nuoroda daviau? gal kas bande? blush2.gif

aš tokį norėjau pirkt, bet ėmiau philips, nes tipo sakė geriau rauna... tai vat ir nžn. bet jaučiu ir tą parduosiu, panaudojau kelis akrtus bet velnias kaip skauda blush2.gif
Atsakyti
koki philips nusipirkai? galetum idet aprasyma? rolleyes.gif ir jei parduodi tai sakyk bigsmile.gif ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2007 06 30, 22:01)
koki philips nusipirkai? galetum idet aprasyma?  rolleyes.gif  ir jei parduodi tai sakyk  bigsmile.gif  ziuresim smile.gif

user posted image
va tokį pirkau, paprasta be jokių masažinių antgalių ar dar ko.. tik tas nusiima viršus ir plačiau dar galima.
galvojau kad turiu dar dėžę pasilikus, pasirodo išmečiau viską doh.gif
niu gal dar neparduosiu, dar bandysiu kankint save blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Vakar naršydama internete radau lazerinio epiliatoriaus aprašymą adresu www.depiliacija.lt gal kas bendet? blush2.gif Nes iš aprašymo tai turėtų būti labai geras. Tik vat kaina irgi visai nieko - 560 Lt... g.gif
Prieš investuojant norečiau išgirsti keletą atsiliepimų, o gal jis visai neveiksmingas... unsure.gif
Atsakyti
Pati naudoju jau kokius 5 metus, skausmo nejauciu visai. Ir galiu pasakyt, kad naujieji epiliatoriai tikrai nera tokie skausmingi, kaip buvo seniau.
Atsakyti
Aš jau pusmetį naudoju Philips epiliatorių. Pradžioj daug skausmo iškenčiau, net jo šaldymo kamera nepadėjo doh.gif o dabar jau kaip reklamoj šypsaus thumbup.gif

epiliatorius
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 07 01, 22:11)
Aš jau pusmetį naudoju Philips epiliatorių. Pradžioj daug skausmo iškenčiau, net jo šaldymo kamera nepadėjo  doh.gif o dabar jau kaip reklamoj šypsaus  thumbup.gif

epiliatorius

Nusipirkau as pries gera pusmeti epiliatoriu, pora kartu panaudojau ir i sona, skausma pakesti dar galiu, bet kad kojos siurkscios pasidare, tai man tai visiskai nepatiko, plaukuciai iaugineja i oda, nezinau ka daryti, stovi geras daiktas, tokie pinigai kaip i bala. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(akimirka @ 2007 06 23, 10:53)
Aš taip pat turėjau ir Braun, ir Philips, - galiu sutikti, kad Philips garsiau "dirba", bet  nepalyginamai greičiau ir geriau plaukelius pašalina.
Jei dabar reikėtų pirkti naują depiliatorių, rinkčiausi tik Philips thumbup.gif
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis smile.gif  4u.gif

Man tai ir mano garsiai dirba, tuomet kokiu garsu dirba Philips?

Turite gal kuri sita, ka darote, kad plaukuciai neiaugtu?
user posted image
Atsakyti