Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

pas mane irgi philips. man tai mirtis alyvose, koks skausmas doh.gif ir dar su specialia plastmase intymioms vietoms. pažastis aš vis tiek be jos depiliuju, nes daugiau plaukeliu išrauna iškart, o bikini zonos net nedrįstu, nebent kas pistoletą į smilkinį įremtų fear.gif kad ir kojas kol nudepiliuoju, tai kiek reikia atkentėt. ir ne koks senas trantas, geras, dar, tipo, masažinis. bet čia turbūt dėl to, kad mano oda labai jautri g.gif
va toks, tik pas mane oranžinė vietoj violetinės. skiriasi tuo, kad maniškis turi antgalį intymioms vietoms.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 liepos 2007 - 17:31
o kiek mokejai? ax.gif neblogas toks atrodo blush2.gif o gal zi ai tikslu modeli? rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.elektroma...146002011628234 man atrodo as toki imsiu 4u.gif niekur nerandu kad rasytu apsisukimu skaiciu tu paciu pigiausiu epiliatoriu...idomu kodel? rolleyes.gif

o gal imanoma uzsisakyt internetu?
Atsakyti
QUOTE(akimirka @ 2007 06 23, 09:53)
Aš taip pat turėjau ir Braun, ir Philips, - galiu sutikti, kad Philips garsiau "dirba", bet  nepalyginamai greičiau ir geriau plaukelius pašalina.
Jei dabar reikėtų pirkti naują depiliatorių, rinkčiausi tik Philips thumbup.gif
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi bandžiau abu, bet pirksiu Braun biggrin.gif , nes su Braun nors ir truputi daugiau žaidimo, bet bent jau man, mažiau skauda blush2.gif
Dar klausimas kas turit Braun su skutimosi galvute, ar ja naudojates, ir ar švariai skuta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 02 liepos 2007 - 22:40
Turiu Philips epiliatoriu, pirkau uz 90lt be jokiu navarotu, tik yra galvute kuri sumazina peiliuku skaiciu, kad bikini ir pazastis depiliuoti.Labai juo patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . ''Senukose '' dabar jis kainuoja 60lt. Tik pries depiliacija pridiedu ledo ir po to taip pat mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cizikas: 02 liepos 2007 - 23:57
maziau skauda? unsure.gif
Atsakyti
Siandien Senukuose pirkau Philips Satinelle uz 65Lt, tas HP2843, labai patenkinta esu, jau isbandziu ir vos dilgciojo ir beveik neparaudo thumbup.gif tai va laiminga esu, pats paprasciausias modelis bet geras tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cizikas @ 2007 07 03, 01:55)
Turiu Philips epiliatoriu, pirkau uz 90lt be jokiu navarotu, tik yra galvute kuri sumazina peiliuku skaiciu, kad bikini ir pazastis depiliuoti.Labai juo patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . ''Senukose '' dabar jis kainuoja 60lt. Tik pries depiliacija pridiedu ledo ir po to taip pat  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Siandien kai ziurinejau tai tas su dekliuku kur sumazina raunama plota kainuoja ne 60 o 79Lt, o tas pats paprasciausias 65:) As su savuoju bandysiu kada ataugs pazastyse rauti, biskeli bijau nes ten jie stipresni nei ant koju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogine_arbata: 05 liepos 2007 - 14:27
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 07 05, 15:29)
]
Siandien kai ziurinejau tai tas su dekliuku kur sumazina raunama plota kainuoja ne 60 o 79Lt, o tas pats paprasciausias 65:) As su savuoju bandysiu kada ataugs pazastyse rauti, biskeli bijau nes ten jie stipresni nei ant koju unsure.gif

Siulyciau pirma nusidepiliuoti vasku. As taip padariau, kosmetologe padare pazastu depiliacija vasku,o antra karta jau ataugo man maziau ir ne visi kartu, tai drasiai depiliavausi su epiliatorium thumbup.gif
Atsakyti
Philips paskelbė tokią akciją, kai 60 dieų galima išbandyti geriausius epiliatorius nemokamai. Mačiau Ogminoje tokį labai jau gerą, planuoju nusipirkti ir išbandyti thumbup.gif jei jau labai napatiks - tiesiog grąžinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizz123 @ 2007 07 07, 21:00)
Philips paskelbė tokią akciją, kai 60 dieų galima išbandyti geriausius epiliatorius nemokamai. Mačiau Ogminoje tokį labai jau gerą, planuoju nusipirkti ir išbandyti  thumbup.gif jei jau labai napatiks - tiesiog grąžinsiu  smile.gif

jau turiu Philipsa uz 339 lt, turbut grazinti neteks nes esu patenkinta juo thumbup.gif
Atsakyti
Jau metus turiu si depiliatoriu. user posted image

Is pat pradziu kaip ir visoms turbut buvo mirtis alyvose doh.gif bet jau ipratau, nebeskauda, na tik kai kuriose jautriose vietose truputi, pazastu ir bikini nedepiliuoju, nes kai viena karta buvau nusidepiliavus pazastis tai kaip remas vaiksciojau rankas isketus visa diena doh.gif Tik pas mane greitai atauga plaukeliai, tai depiliuoju kas savaite, pusantros;}
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2007 07 07, 22:20)
jau turiu Philipsa uz 339 lt, turbut grazinti neteks nes esu patenkinta juo thumbup.gif

aš taip pat šiandien nusipirkau philipsą už 339 lt . O jis tikrai labai geras, tas šaldantis priedas iš tiesų padeda thumbup.gif Kolkas esu labai patenkinta, bet gėl grąžinimo dar pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti