Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(saulele_raudona @ 2007 05 13, 17:09)
o as kaip tik tingiu kas antra diena skusti (labai jau greit atauga po peiliuku doh.gif ), vaskas lygiai taip pat skauda ir laiko panasiai uzima, o kremai putos ir pan. gal pas mane oda per ne lyg jautri tokiem dalykam, po to persti, raudonuoja 3 dienas kaip min. o skausmas veliau silpneja ir atauge plaukeliai kuo toliau tuo maziau matosi ax.gif
drinks_cheers.gif

o vat man vis delto geriau su vasku depiliuotis. kazkodel greiciau iseina, o ir skausmas visai ne toks, nes vienu nuplesimu nemaza plota vienu kartu nurauni ir viskas, o su epiliatoriu tai reik ilgai kankintis, man panasiai kaip su pincetu kojos plaukus nusiraut lotuliukas.gif
Atsakyti
o man su peiliukai gal ir nieko, bet man nepatinka, kad greit atauga ir, kad tokie taškiukai lieka ant kojų schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu philips, paprastą. Bet ateityje galvoju nusipirkti su daugiau antgalių. Iš pradžių, pirmus kelis kartus, tikrai skauda, bet kai tų plaukelių neperaugini, tai darai reguliariai, tai ir to skausmo nebelieka.
Atsakyti
o meginot kuri nors ta epiliatoriu philips atrodo,kur reklamina kad saldo tipo neskauda ir panasiai? g.gif noreciau pamegint.dar sako per 60d jei nepatenkinta lt grazina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muniux: 16 gegužės 2007 - 12:19
QUOTE(Muniux @ 2007 05 16, 13:18)
o meginot kuri nors ta epiliatoriu philips atrodo,kur reklamina kad saldo tipo neskauda ir panasiai?  g.gif  noreciau pamegint.dar sako per 60d jei nepatenkinta lt grazina  mirksiukas.gif

As turiu. Pries tai turejau paprasciausia philipsa. Man patiko, kad sis naujesnis keramikinis, patiko masazuoklio antgalis. Bet skuta abu vienodai skausmingai. Ir tas ledo antgalis tik reklama, nieko nepadeda, o tik apsunkina procesa, todel naudojuosi be ledo. Nors naujas tikrai patogesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grattis @ 2007 04 27, 16:16)
As turiu sita ax.gif  man pats geriausias thumbup.gif  pirma karta kai depiliavausi, tai ant koju isvis beveik skausmo nebuvo, ant ranku sioks toks dilgciojimas jautesi, o bikini zona- oj oj oj skausmelis  smile.gif  bet tik pirma karta, kuo toliau tuo maziau jauciasi, o be to ir plaukai atauga zymiai silpnesni ir plonesni thumbup.gif

Na ranku as nesidepiliuoju smile.gif O kaip del bikini depiliacijos, ar maziau beria nei po peiliukų? Ir ar yra, kaip skaičiau žurnale, specialus antgalis (ar kas ten) pradedančiosioms?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 19, 00:53)
Na ranku as nesidepiliuoju smile.gif O kaip del bikini depiliacijos, ar maziau beria nei po peiliukų? Ir ar yra, kaip skaičiau žurnale, specialus antgalis (ar kas ten) pradedančiosioms?

man tai tikrai mažiau beria, iš vis galima skayti neberia,yra toks angaliukas kurį uždedį, na jis tik sumažina peiliukų plotį rolleyes.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar po epiliacijos reikia pirkti kazkokius ten pilingus, kad plaukai neiaugtu ar kazkaip kitaip reik kovot su sia problema? ir kokius geriausia pirkti? unsure.gif
Atsakyti
sako padeda labai kavos tirsciai ax.gif
as irgi pradejau naudoti elektrini epiliatoriu, na pradzia tikrai skaudi, bet verta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 05 21, 15:25)
sako padeda labai kavos tirsciai  ax.gif
as irgi pradejau naudoti elektrini epiliatoriu, na pradzia tikrai skaudi, bet verta  tongue.gif

o dar kavos tyrščiai labai gerai nuo celiulito, bet jau tapšnotis nelabai norisi ta kava bigsmile.gif
Atsakyti
Nepadeda man tirsciai, vistiek iaugineja verysad.gif doh.gif
Atsakyti
O aš girdėjau, kad su elektriniu, kai nusiskuti spuogiukai atsiranda g.gif kaži kaip yra iš tiesų g.gif na mano viena draugė jau daug metų skutasi su elektriniu ir jos kojos spuoguotos, tai dėl to ir bijau g.gif nors labai norėčiau pabandyti g.gif
Atsakyti