Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(grange @ 2007 04 30, 11:26)
man buvo biškutį raudonA, BET NE TAIP KAIP PO SKUTIMO PVZ..

mmm sugundei blush2.gif reiks kažkaip prisiversti lotuliukas.gif
aš tai nežinai niu niekaip nepasimokau doh.gif daviau MB sesei pabandyti epiliatorių vienai kojai biggrin.gif , o jinai man galvutę sulaužė tą kur apsauginė kur ratukai masažiniai tai taip piktis paėmė ir pasakyti nėr kaip tikrai naujo man nepirks ot va ir padaryk kam nors gerą darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 04 30, 12:15)
o sakykite bikini zonoje tai jokio išbėrimo ir sudirginimo nebuvo o pirmo karto? vis noriu pabandyti , bet bijau kažkaip  blush2.gif

pirmuosius pora kartu buvo, bet as patepdavau su kremu po epiliacijos ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Brrrr schmoll.gif
Atsakyti
merginos, patarkite koki epiliatoriu pirkti?
noriu kad tikrai butu geros kokybes ir geras.

Atsakyti
Patarti turbut neimanoma, nes kiekvienai savo geriausias mirksiukas.gif Man pvz BRAUN 4u.gif
Atsakyti
o as tai turiu gera epiliatoriu, mokejau daug issirinkau jau kad ir saldytu ir tu galvuciu ten milijonas visiems galams, ir kas is to doh.gif gal tris kartus nusidepiliavau ir paslepiau spintoj lotuliukas.gif man per skauda o ir laiko neturiu terliotis tiek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man geriausias philipsas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 10, 22:18)
o as tai turiu gera epiliatoriu, mokejau daug issirinkau jau kad ir saldytu ir tu galvuciu ten milijonas visiems galams, ir kas is to  doh.gif  gal tris kartus nusidepiliavau ir paslepiau spintoj lotuliukas.gif  man per skauda o ir laiko neturiu terliotis tiek doh.gif  lotuliukas.gif

skauda tik pirmus kartus, veliau plaukeliai buna retesni, silpsnesni. tikrai veliau nebeskauda. kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
o jūs darot po dušo ar vonios pvz?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As kaip tik nusipirkau vakar BRAUN depiliatoriu, likau patenkinta, tik man nuo koju mazu plaukeliu nenudepiluoja. g.gif
Atsakyti
as turiu Philips ir depiliuoju visada po dušo, keli metai esu patenkinta, bet planuoju išbandyti kokį su daugiau antgaliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 10, 22:18)
o as tai turiu gera epiliatoriu, mokejau daug issirinkau jau kad ir saldytu ir tu galvuciu ten milijonas visiems galams, ir kas is to  doh.gif  gal tris kartus nusidepiliavau ir paslepiau spintoj lotuliukas.gif  man per skauda o ir laiko neturiu terliotis tiek doh.gif  lotuliukas.gif

o as kaip tik tingiu kas antra diena skusti (labai jau greit atauga po peiliuku doh.gif ), vaskas lygiai taip pat skauda ir laiko panasiai uzima, o kremai putos ir pan. gal pas mane oda per ne lyg jautri tokiem dalykam, po to persti, raudonuoja 3 dienas kaip min. o skausmas veliau silpneja ir atauge plaukeliai kuo toliau tuo maziau matosi ax.gif

QUOTE(Dženita @ 2007 05 11, 11:01)
o man geriausias philipsas  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti