Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(lineva @ 2007 05 22, 11:23)
O aš girdėjau, kad su elektriniu, kai nusiskuti spuogiukai atsiranda g.gif kaži kaip yra iš tiesų g.gif na mano viena draugė jau daug metų skutasi su elektriniu ir jos kojos spuoguotos, tai dėl to ir bijau g.gif nors labai norėčiau pabandyti g.gif

čia ne spuogai-kaip aš supratau,jai plaukeliai įauginėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 05 22, 11:33)
čia ne spuogai-kaip aš supratau,jai plaukeliai įauginėja g.gif

nea, ten spuogai, nes nebus gi gal kiekvienas plaukelis įaugęs, o gal g.gif tai va tas ir blogiausia, ir baisiausia, nes kai skutu, tai nera spuogiukų g.gif
Atsakyti
merginos, o ka jus po depiliacijos uzsitepat, kad odele nusiramintu? as tai praeita diena nusidepiliavau, tai dar iki siandien tokie raudoni taskiukai.... po skutimosi tokiu bajeriu nebudavo ( o tada tai aliejuku patepdavau)... gal irgi aliejuku galima tepti?? ar kokiu kremuku???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikata: 22 gegužės 2007 - 12:29
Aš tai tepu Veet kremu su alijošium po depiliacijos, apramina, ir tip ostabdo augimą, bet to tai nepastebėjau ...
Atsakyti
O as naudoju vyro Gillette Mach3 ar kazkas panasaus skutimo peiliukus ax.gif blush2.gif . Ir man visai gerai tiek kojom, tiek bikini zonai, tiek pažastim, o po skutimo taip pat naudoju vyro Gillette želė, tai mano oda apramina, o ir spuogiuku neatsiranda kazkaip, ta želė tai neseniai pabandžiau tik, pat vyras pasiūle, na bet atrodo tiko labiau nei moterim skirti kremai po depiliacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 22, 13:18)
O as naudoju vyro Gillette Mach3 ar kazkas panasaus skutimo peiliukus ax.gif  blush2.gif . Ir man visai gerai tiek kojom, tiek bikini zonai, tiek pažastim, o po skutimo taip pat naudoju vyro Gillette želė, tai mano oda apramina, o ir spuogiuku neatsiranda kazkaip, ta želė tai neseniai pabandžiau tik, pat vyras pasiūle, na bet atrodo tiko labiau nei moterim skirti kremai po depiliacijos  lotuliukas.gif

tu gal norėjai pasakyti ne vyro, o vyriška peiliuką naudoji ? g.gif sorry , bet keistai skamba vyro, juk vyras veidą skuta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 05 22, 13:29)
merginos, o ka jus po depiliacijos uzsitepat, kad odele nusiramintu? as tai praeita diena nusidepiliavau, tai dar iki siandien tokie raudoni  taskiukai.... po skutimosi tokiu bajeriu nebudavo ( o tada tai aliejuku patepdavau)... gal irgi aliejuku galima tepti?? ar kokiu kremuku???

va va, aš apie tuos taškiukus ir kalbu, nes draugei jie jau visada ant kojų, man tai nelabai gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 05 22, 14:32)
va va, aš apie tuos taškiukus ir kalbu, nes draugei jie jau visada ant kojų, man tai nelabai gražu blush2.gif

va va būtent, pas mane tokie taškiukai, bet man paaiškino jog tai nuo skustuvo sako pradėsi depiliuot depiliatorium praeis, tai vis tikiuosi g.gif
aš tai paprastu aliejuku patepu kojas jhonsons baby vaikams, labai ramina oda ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženita: 22 gegužės 2007 - 15:11
QUOTE(Dženita @ 2007 05 22, 16:45)
tu gal norėjai pasakyti ne vyro, o vyriška peiliuką naudoji ?  g.gif  sorry , bet keistai skamba vyro, juk vyras veidą skuta  blush2.gif

O tu nezinojai,kad tuos antgalius dar ir keist galima lotuliukas.gif . Najei nezinojai tai dabar zinai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai dabar man patarkit, ruosiuos poryt lekt pirkt depiliatoriaus, bet kaip matau ir su jais problemos:spuogiukai,taskiukai...tai ar apsimoka ji pirkti, jei taip, tai kokios firmos? g.gif bo as tai visiskai nieko nenutuokiu...zaliuke esu blush2.gif apsvieskit mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 22, 17:54)
tai dabar man patarkit, ruosiuos poryt lekt pirkt depiliatoriaus, bet kaip matau ir su jais problemos:spuogiukai,taskiukai...tai ar apsimoka ji pirkti, jei taip, tai kokios firmos? g.gif  bo as tai visiskai nieko nenutuokiu...zaliuke esu blush2.gif  apsvieskit mane 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai ir mano artimas pirkinys ir nezinau ka rinktis g.gif , tai Ievaa jei pirma nusipirksi tai pranesk, kaip sekesi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 22, 15:47)
O tu nezinojai,kad tuos antgalius dar ir keist galima  lotuliukas.gif . Najei nezinojai tai dabar zinai mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visai pamiršau, kad keičiasi lotuliukas.gif aš pagalvojau, kad tu ne taip parašei blush2.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 22, 15:54)
tai dabar man patarkit, ruosiuos poryt lekt pirkt depiliatoriaus, bet kaip matau ir su jais problemos:spuogiukai,taskiukai...tai ar apsimoka ji pirkti, jei taip, tai kokios firmos? g.gif  bo as tai visiskai nieko nenutuokiu...zaliuke esu blush2.gif  apsvieskit mane 4u.gif  4u.gif  4u.gif

šiaip labai daugeliui patinka braunai, man konsultantės sakė, kad geriausi vistiek yra philipsai, pati turiu philips ir labai patenkinta , bet bandžius ir su braunu tas pats skausmas, tik gal ne taip švariai nudepiliuoja blush2.gif
Atsakyti