Aš manau,kad mano tėčiui tą patį padarė Klinikų reanimacijoj..Jis nesirgo,naktį ūmiai užėjo traukuliai,greitoji išvežė į ligoninę..paryčiais perkėlė į klinikų neurologinį sk.,sąmonės neatgavo,pakilo t, naktį perkėlė į reanimaciją..antrą dienos įleido atsisveikint-o ketvirtą paskambino "su užuojauta"..manau,kad atjungė nuo aparatų (kvėpavimo ir kt.)..Viskas įvyko labai greitai-praktiškai per nepilnas 2 dienas.Tik po skrodimo nustatė, kad krešulys buvo užkišęs pagrindinę arteriją į galvą

,ko nematė,net darydami tomografiją..
Po visko,aš paklausiau gydytojų,ar būtų buvę galima išgelbėt jam gyvybę,jei iškart būtų pamatę priežastį ir operavę?Gydytojas atsakė-teoriškai galbūt,bet praktiškai,tas trombas buvo užkišęs prie termoreguliacijos centro,labai pavojingoj vietoj ir galbūt ,sėkmės atveju, tėtis būtų likęs tik paralyžuotas...
Taip kad šiuo atveju-praktiškai buvo padaryta eutanazija..Labai skaudi netektis,tačiau tai buvo geriausia išeitis šiuo atveju.
Norintis pasiekti tikslą, ieško sprendimų ir metodų, o nenorintis - priežasčių ir pasiteisinimų.
Ūgis 167cm, startas 2009 06 01, stabilizacija 2009 09 24