Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

g.gif o tai jūs dar tą kempinikę įmerkiat irgi į vazą ar kaip, nelabai supratau? blush2.gif
Atsakyti
Maniskis tai zemeje gal metus ar daugiau prastovejo ir nieko. Bet paskui kai pradejo augti, tai dabar jau visai toks nemazas iasugo biggrin.gif
Atsakyti
o jei aš į skaidrią vazą įmerksiu bambuką ir pridėsiu kriauklių, ar jam užteks ten oro ? turėtų gal gražiai atrodyti, bet ar bus gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 10, 14:50)
o jei aš į skaidrią vazą įmerksiu bambuką ir pridėsiu kriauklių, ar jam užteks ten oro ? turėtų gal gražiai atrodyti, bet ar bus gerai? g.gif

Gal nelabai gerai g.gif Pas mane irgi vazoje imerktas - tai man patinka. wub.gif
Saknys matosi ,o jei apdesi kriauklemis - manau saknim nebus gerai. schmoll.gif
Bet tai tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 01 11, 00:25)
Gal nelabai gerai  g.gif  Pas mane irgi vazoje imerktas - tai man patinka. wub.gif
Saknys matosi ,o jei apdesi kriauklemis - manau saknim nebus gerai. schmoll.gif
Bet tai tik mano nuomone  blush2.gif

O aš manau kad viskas gerai toms šaknims bus, juk svarbiausiai jos gaus vandens, juk nebus uždėta kriauklėmis taip, kad iki šaknų vanduo nedaeis, o juk jei šaknys nematys visiškos šviesos kas čia tokio, juk žemėje kai auga vazone tai šaknys irgi šviesos nemato...
Atsakyti
g.gif
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 01 16, 22:54)
O aš manau kad viskas gerai toms šaknims bus, juk svarbiausiai jos gaus vandens, juk nebus uždėta kriauklėmis taip, kad iki šaknų vanduo nedaeis, o juk jei šaknys nematys visiškos šviesos kas čia tokio, juk žemėje kai auga vazone tai šaknys irgi šviesos nemato...

o as tai manau kad negerai nes vandeni tai keist reikia
o jei ta vaza ispilinesi tai kriaukles gali pazeist saknis vis tiek jos augs ir raitysis aplink tas kriaukles
Atsakyti
Aš irgi turiu namie bambuką, tai jis yra stiklinėje vazoje ant akmenukų pastatytas, atrodo super...čia man uošvis tai padovanojo, tai aš jį taip ir laikau...
Atsakyti
Gavau bambuką, tokį metrinį, vieną stiebą su užsiraičiusia viršūne. turi biški šaknų jis. Nžn kur jį dabar dėt, kažkaip galvojau, o jo negalima supjaustyt ir pamerkt visų tų gabaliukų? Ar supjaustytas jis neišleistų šaknų?
Atsakyti
mano bambuko lapeliai kazko pradejo gelsti... ir man ta kempine kazkokia neaiski pasidare, pelyt lyg eme. tai as ji ishtraukiau is ten. desiu i permatoma vaza, tik nesumastau ar ishristi (ten surista gal 15 tu bambuku kazkur..) ar ne.. nes jie ne vienodo ilgio, tai kiti gali paskest biski unsure.gif o vaza mano tokia aukstoka, nesinori ten visai jau akvariumo daryt
Atsakyti
Keliu temele i virsu 4u.gif
Gavau dovanu bambukiukus (net tris).Laabai ju norejau.... blush2.gif
Jie laaaabai ilgi,noreciau juos nutrumpinti.Tik stai klausimas : kai as juos nukirpsiu,ta dali,kuri nebus vandenyje reikia vasku uzlipinti ar ne?Rusu tinklapiuose maciau bambuka uzvaskuota paprastu raudonu vasku ,kazin ar taip galima,ar reikia kazkoki specialu vaska pirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta78: 06 vasario 2007 - 14:25
Et,panasu,kad bambukiuku niekas neaugina verysad.gif .Teks pas rusus eit ieskot patarimu.Oj ,prastai man su rasyba rusu kalba,bet gal kaip nors susikalbesiu.
unsure.gif Dar neprarandu vilties ir cia atsakymo sulaukti.... ax.gif Keista,kad tokie nepopuliarus bambukai musYSE lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 07, 22:31)
g.gif o tai jūs dar tą kempinikę įmerkiat irgi į vazą ar kaip, nelabai supratau? blush2.gif

QUOTE(grange @ 2007 01 10, 13:50)

as imerkiau i skaudra vaza, kyso virsunes is tos vazos, akmenuku ir kriaukliu nedejau - bijau saknis suzalot - auga. kempines irgi nedejau, nes ji man tokia lyg pelyt pradejus, bijau, kad bambuko neuzkrestu g.gif
gal reiks i dugna idet akmenu, tik tiek, kad juos laikas nuo laiko reiks plaut - kad kokia zaraza tarp ju neisiveiztu, bet fal geriau tie stikliniai :akmenukai" g.gif

del pjovimo ir vaskavimo as asmeniskai nzn schmoll.gif kakzur merginos buvo diskutave, Kuculi netingek pasieiskot, o paskui skuskis tongue.gif
Atsakyti